De Grote Aanroep van Moeder LeMUria

‘De Grote Aanroep’ was een universeel gebed van de Maitreya om het Licht van Shamballa uit de MoederBron op Moeder Aarde te laten ontbranden. De Maitreya is de Wereldleraar en bekleedt al duizenden jaren het ambt van de Christus.
 Momenteel bevinden wij ons in een Overgangsfase naar LeMUria, een Ma-triarchale leefwereld op Moeder Aarde, waarbij de woorden van het gebed ‘De Grote Aanroep’ niet meer tot ieders verbeelding zullen spreken.
Ik kreeg de vraag om ‘De Grote Aanroep’ aan te passen aan het Aquarius Tijdperk.

 

Moeder LeMUria & Kwan Yin presenteren

De Grote Aanroep van Moeder LeMUria

Vanuit het punt van Licht in het denken van God
Stroomt er Licht in het denken van de mensen
Dat het Licht uit de MoederBron van LeMUria op Moeder Aarde terugkeert

Vanuit het punt van Liefde in het Universele Hart van God
Stroomt er Liefde in de harten van de mensen
Dat de Christus-Christina Vlam op Moeder Aarde ontbrandt

Vanuit het Centrum waar Godina’s Wil gekend wordt
Richt het Doel de kleine wil der mensen
Het Doel dat alle Meesters kennen en dienen

Vanuit het Centrum van LeMUria
Verwezenlijkt zich het MoederPlan van Euforie, Licht en Liefde
dat Vrede een Eénwording groeit

Laat Kristallicht, Klank, Kleur & Liefde
LeMUria op Moeder Aarde herrijzen

Welk geloof je ook aanhangt en in welk land je ook woont, met elkaar zijn we in staat, door de krachten te bundelen, het leven op Moeder Aarde positief te beïnvloeden. Wie ‘De Grote Aanroep van Meder LEMURia’ gebruikt, zal positieve levensveranderingen opmerken. 

Hoe ga je om met de Grote Aanroep

Denk iedere dag eerst enkele ogenblikken na over de betekenis van ‘De Grote Aanroep van Moeder LeMUria’. Tracht tot de diepere zin van de woorden door te dringen. Spreek dan geconcentreerd ‘De vernieuwde Grote Aanroep’ uit. Visualiseer in gedachte dat vanuit jouw hart er een Gouden Zon uitstraalt over én door Moeder Aarde. Visualiseer dat jouw prachtige LeMUria als een paradijs weer op Moeder Aarde terug keert, en hoe jouw Gouden Harts-energie naar ook alle LeMUriaanse vrienden uitgezonden wordt die zelf nog niet ontwaakt, maar ook het denken van alle mensen op Moeder aan trilt.

Zoals een mens denkt, zó is haar uitstraling!
Wil jij ook meer stralen? Gebruik dan regematig ‘De Grote Aanroep’ in je gebeden en concentreer je op de woorden door ze bewust uit te leren spreken! Leer een van de twee teksten het gerust uit je hoofd, zodat je het gebed ook met je ogen dicht, waar je ook bent, uit kan spreken.

‘De Grote Aanroep van Moeder LeMUria’ is persoonlijke én Moeder Aarde gebed. Het geeft uiting aan hetgeen waar we als mens diep in ons hart naar kunnen verlangen:

  • de behoefte aan Licht en Liefde
  • naar het begrijpen van de Wil van onze innerlijke Godin
  • naar het beëindigen van alle onrecht en geweld op Moeder Aarde

‘De Grote Aanroep van Moeder LeMUria’ dringt via alle moeilijkheden, twijfels en vragen regelrecht door tot LeMUria en het Hart van Moeder Aarde op wie wij leven, bewegen en ons bestaan hebben. Moeder Aarde die bij ons zal blijven tot het einde van de tijd zelf en ‘totdat de laatste vermoeide pelgrim haar weg naar huis gevonden heeft’.

‘De Grote Aanroep van Moeder LeMUria’ levert sinds jaar en dag al een grote bijdrage om  wereldaangelegenheden te veranderen, maar er blijft nog heel veel te doen voordat het Vredeslicht vanuit het Hart van LeMUria op Moeder Aarde werkelijk in ieder Hart weer zal branden.

‘De Grote Aanroep van Moeder LeMUria’ is al in zeker 80 talen en dialecten vertaald. Het is een groot Instrument van Innerlijke Uluru kracht, waardoor iedereen die het regelmatig uitspreekt – hardop of in gedachten – meehelpt om het Plan van God & Godina op MoederAarde uit te voeren. Wie dit gebed gebruikt zal de hele ooit op Moeder Aarde levende LeMUria gemeenschap dienen, waardoor ook de nu nog slapende totale mensheid doorstraalt en in de verre toekomst verlicht zal raken.

‘De Grote Aanroep van Moeder LeMUria’ brengt bepaalde Kern Waarheden tot uitdrukking, die alle mensen diep in het hart aanvaarden. Deze zijn:

  • Dat er achter al het Gebeuren een Intelligentia staat van onze Vader & Moeder God.
  • Dat er een Goddelijk Evolutie Plan wordt uitgewerkt in het totale Omniversum, waaraan haar Liefde ten grondslag ligt.
  • Dat Christus-Christina op Moeder Aarde zal terugkeren door eerst herboren te worden in hen die hier speciaal voor terug gekomen zijn.
  • De Waarheid, dat alleen door middel van de Mensheid zelf het Goddelijk Evolutie Plan kan worden verwezenlijkt.

                                                                logo Maitreya

Achtergrondinformatie over ‘De Oude Grote Aanroep’ zoals die werd onderwezen door onze Zusters & Broeders van Licht & Liefde:

Het is één van de grootste gebeden ter wereld en staat gelijk met alle andere uitdrukkingen van geestelijk verlangen en intentie. Het zal veel kritiek uitlokken, maar dat is verder van geen belang. Het goddelijke plan staat voorop.

Meester Djwal Khul verklaart: In 1945 gaf ik ‘De Tibetaan’ in opdracht van de Christus ‘De Grote Aanroep’ aan de wereld door. Het was een bijzonder magisch Geschenk om van groot nut te zijn in het teweegbrengen van bepaalde gebeurtenissen. Deze waren:

  1. Het uitstorten van Liefde en Licht door Shambhala – het centrum waar de Wil van God & Godin gekend wordt ten behoeve van de mensheid.
  2. Een Aanroepende bede tot de Vader & Moeder Christus om weer in ons allen af te dalen. Deze wederkomst moet niet begrepen worden in de gewone betekenis, want Christus heeft Moeder Aarde nooit verlaten.
  3. Het tot stand brengen van het Goddelijk Plan op Moeder Aarde wat door de mensheid zelf met bereidheid dient te worden ontvangen en uitgevoerd.

Het unieke in verband met ‘De Grote Aanroep’ bestaat in het feit, dat die Aanroep in werkelijkheid een belangrijke driehoek methode is tot integratie. Het verbindt namelijk:
1             De heilige Wil van de Vader & de Moeder – of Shamballa
2             De liefde van de Geestelijke Hiërarchie
3             De dienst van de mensheid tot één grote Driehoek van Energieën: Lichaam, Ziel & Geest.

Deze driehoek zal twee belangrijke resultaten opleveren:
1             Het ‘verzegelen van de deur waarachter het kwaad verblijft’
2             Het tot stand brengen van het Moeder LeMUria Plan van Liefde en Licht die door ‘De Grote Aanroep’ over Moeder Aarde zal worden verspreid.

Het ‘kwaad’ waarnaar verwezen wordt heeft niets te maken met het slechte gedrag van de mens, want deze moet men zelf verbranden/oplossen. Het zijn de kwade krachten om hen heen en op hen nog gericht staan, die de mens telkens verhinderd te zijn wie die werkelijk is.

Door ‘De Grote Aanroep , gebeden en meditaties kunnen goddelijke energieën worden vrij gemaakt en werkzaam worden. Deze energieën kunnen zich verenigen in dienst aan de totale levende gemeenschap op Moeder Aarde.
De uitwerking van elk gebed of van ‘De Grote Aanroep’ kunnen we op onvoorstelbare wijze versterken, wanneer we in gedachten ons bewust verbinden met al diegenen, die ook ‘De Grote Aanroep’ dagelijks gebruiken.

logo Maitreya

In het Engelse Glastonbury is het Buddha Maitreya Soul Therapy Centre gevestigd. Website: www.buddhamaitreya.org

glastonbury-front-door-200

Tot slot eindig ik met de betekenis van onderstaand Gouden Logo. Het is de Buddha Maitreya Shambhala Star & the Symbol of the Incarnated Christ & Shambhala:

Omdat de De Grote Aanroep van Moeder LeMUria ook een universeel gebed is, mag het door niemand persoonlijk geclaimd worden. Het is dus volledig vrij om deze tekst te delen met iedereen.

www.sterrenpoort.com