MP3 gecodeerde Healing Boodschap: door Moeder Aarde

In de serie ‘Op Weg naar LeMUria’, sprak Moeder Aarde tot mij

Lieve Oud LeMUrianen,

Ik spreek jullie vandaag van ganser harte toe. Jullie zijn me na aan het hart en mijn diepe gevoelens nemen nu met de dag toe, want mijn LeMUriaanse wonden hebben millennia lang nodig gehad om te helen. Nu we echter dichter bij de Dageraad komen waarop we van Hart tot Hart onze gouden goddelijk doorspekte coderingen zullen uitwisselen, wil ik jullie met nadruk het volgende vertellen:

Wil jij mijn hele bezielende Paas naar Pinksteren Boodschap beluisteren? Start dan onderstaande MP3, duur 13.26 min.
De MP3 bevat geheim gehouden coderingen, om jullie een opwaartse impuls te geven, welke een nieuwe periode zal inluiden Op Weg naar LeMUria. Een Opmaatse Werkelijkheid t.b.v. jouw scheppende en zelfhelende inductie kwaliteiten, die zal leiden tot eenwording van Lichaam, Ziel & Geest. Zij zal haar weerga niet kennen!

 Toelichtende woorden

Soemer of Sumer (Bijbel: Sinear; Egyptisch Sangar, Bijbels Sinear) is de oude naam van een heel oud rijk, een cultuur, een landstreek en antieke beschaving in het zuidoosten van het hedendaagse Irak, waar de rivieren Eufraat en Tigris uitmonden in de Perzische Golf. De inwoners werden Soemeriërs genoemd en het land later Babylonië

Soemer of Sumer was een vroege hoogontwikkelde beschaving, de oudste waarvan er overblijfselen gevonden zijn. Hieruit was op te maken dat het Oude Soemeriaanse Rijk nog bekend stond als een paradijselijk oord, waar men elkaar gelijkwaardig behandelde. Er heerste Vrede en leefde als gemeenschap nog als één familie van Eenheid zoals ook ten tijde van het Oude LeMUria. Liefde en Vredelievendheid waren begrippen die de basis vormden de Soemeriaanse Beschaving.  Soemeria stond onder andere in contact met de Indusbeschaving van Zuid-Azië, maar ook met het Vroege Egypte. Allen waren toen nog Moederculturen.

Nabije_Oosten_3e_millennium_vC.jpg

Door de eeuwen heen is hier veel strijd geweest en zijn veel tempels met de grond gelijk gemaakt of geplunderd. In deze regio ligt de bakermat van het Paradijs!

Afbeeldingsresultaat voor spijkerschrift urHet Akkadisch in spijkerschrift@bijbelplaatsen.nl


Tussen de Eufraat en de Tigris is het eerste oude Soemeriaanse Scheppingsverhaal ontdekt op een kleitablet in Nippur, een oude stad in het noorden van het Rijk die rond 5000 voor Christus werd gesticht. Ook de ‘Enoema Elisj’, een andere oude mythe komt uit Babylonië, en werd in de 19e eeuw op kleitabletten gevonden in de ruïnes van de bibliotheek van Assurbanipal in Ninivé, dichtbij Mosoel in Irak. Deze vertelt ons hoe Moeder Aarde vorm kreeg. De Scheppingsverhalen dragen veel overeenkomsten met het Scheppingsverhaal uit de Bijbel.

Volgens de Soemeriaanse mythologie heersten ‘in den beginne’ mensachtige ruimtewezens over onze planeet. Deze wezens – of goden – konden in cirkelvormige of langwerpige vaartuigen door de lucht reizen. Ze maakten de aarde bewoonbaar en pleegden er mijnbouw.


Cylinderzegel uit Mesopotamië. Ea in de gedaante van een vis, Ahura Mazda als vliegende schijf, links Mardoeks draak en speer

De Anunnaki vormen in de Mesopotamische mythologie een groep godheden die verwant zijn en soms overlappen met de Anunna (de ‘Vijftig Grote Goden’) en de Igigi (de mindere goden).

Hof van Eden

Op een bepaald moment kwamen de Goden en Godinnen in opstand. Anu, de hoofdgodin oordeelde dat het werk te zwaar werd.
Haar zoon Enki stelde voor om een speciaal ras te Scheppen om het zware werk te laten uitvoeren. Met de hulp van halfzus Ninki bedachten zij een moordplan. Ze doodden hiervoor een Godin en vermengden haar bloed met klei. Uit dit mengsel werd de half mens-halfgodin Adapa gevormd, een weliswaar volledig functioneel en onafhankelijk menselijk wezen, maar die niet onsterfelijk bleek te zijn. Zij woonde in het Hof van Eden, wat Soemeriaans is voor ‘vlak terrein’.


Adam en Eva in de Hof van Eden@wikipedia

In de Gilgamesj-epos wordt het Hof van Eden ook genoemd, maar hier als de Paradijselijke Tuin van Adam & Eva. “In de Tuin van Eden ontsprongen de Paradijsrivieren. Ze vertakten in de Pison, de Gichon, de Tigris en de Eufraat. De Pison stroomde om het land Chawila heen (“daar waar het goud is”) de Gichon stroomde om Koesj (Nubië). Omdat Koesj in de latere oudheid Ethiopië aanduidde werd de Gichon gezien als de Nijl. Van de Pison werd gedacht dat het de Ganges aanduidde“.

Foto
Waar Eufraat & Tigris samenstromen

De stad Ur

De stad Ur is de stad waar Abram vandaan kwam en lag ook in Soemer.  De stad werd ca. 4000 v. Chr. gesticht en was eeuwenlang een van de belangrijkste steden in Soemeria aan de benedenloop van de Eufraat. Dicht bij Ur is Al-Ubaid wat al in de prehistorie ca. 6500 – 3800 v. Chr. een belangrijke nederzetting was. Uit deze tijd zijn boten van klei gevonden als bewijs dat men de Eufraat en misschien wel de hele golfkust bevoer. Ook halfedelstenen uit India laten verre handelscontacten vermoeden. De oudste laag van Ur (ca. 4000 v.Chr.) is volledig bedekt met een dikke laag klei, afkomstig van een overstroming die de stad verwoeste. De Mesopotamische geschiedenis werd doorkruist door rampzalige overstromingen. In deze laag klei zijn menselijke resten gevonden, afbeeldingen van godinnen en beschilderde potten. (Bron: Wikipedia)

Map of the World of AbrahamProfeet Abraham geboren in Ur – Soemer – Mesopetanië

Ook uit menig gevonden Spijkerschrift bleek dat Ur ooit een van de belangrijkste steden van Soemer was geweest.Ook vond men een graf van een koningin met vele kostbare grafgiften van goud, Lapis lazuli, Agaat en Chalcedoon.

Op weg naar Pasen en Pinksteren zullen de Uitverkorenen onder ons opstaan en zal een van de allergrootste verschuivingen in ons aller Bewustzijn plaatsvinden sinds de Ondergang van LeMUria & Atlantis.


Grootste Swarovski Diamant ter wereld in Wattens@Mariavandergeest

Er vindt een grote instroom plaats van Diamanten Paradijscodes via de LeMUriaanse Sterrenpoorten.

Zij die vanaf het eerst uur als Aardbewaarders zijn ontwaakt, zijn inmiddels voor de Opstanding helemaal in gereedheid gebracht. Zij hebben een krachtiger gronding en uitstraling. Regelmatig zullen zij de instroom van Lichtdeeltjes in al hun LeMUriaanse oercellen waarnemen en hierdoor zich in vuur en vlam voelen staan. Het voelt als baden en verwarmd worden in een Oer LeMUriaans tintelend bad, waardoor men zich plots heel slaperig wordt.
Zo slaap je nachten achtereen prima en dan lig je soms zomaar een halve week meer wakker dan dat je slaap! herken je dit? Ervaar het dan als een top-nacht, waarin je weer meer Oud LeMUriaan bent geworden door het laten ontmantelen van gif en zuur!

LeMUriaanse Ontwakingsronde

Er gaat andermaal een grote Oproep uit tussen Pasen en Pinksteren vanuit de Zielen van vele Oud LeMUrianen. Dit zal geschieden van Hart tot Hart. Voel jij deze Oproep ook? Wil jij Moeder Aarde helpen en energetisch begeleid worden tijdens je herbezielingsPad?

Dat kan door op wonderbaarlijke wijze jouw bezielingsblauwdruk via mijn Sterrenpoort te ontvangen. Door gedragen te worden door de energie van mijn Sterrenpoort zal jouw bezieling krachtig ter hand genomen worden dankzij mijn bezielende LeMUria verbinding via Kwan Yin en haar Drakinnen.

Zie voor meer info: www.sterrenpoort.com