Op Koningsdag 27 april 2021 Op Weg naar VRIJHEID ‘Ontwakings’ Volle Maan LichtCirkel

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan bovenaan op de Titel om dit bericht rechtstreeks op mijn website te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Hoe groter onze LeMUriaanse Lichtwerkers Groep wordt, hoe groter het effect van onze Moeder LichtCirkel zal door Rimpelen via alle LeMUria waterwegen om de Moederliefde door én over Moeder Aarde te laten deinen en golven.

 

Lieve LeMUriaanse Lichtwerker,

Sinds de laatste Nieuwe Maan ben ik flink door elkaar geschud. Gelukkig had ik jullie al een bericht gezonden over de komende 2 volle manen van 27 april en 26 mei, waarbij we door de 52 kerndagen gaan van de Mayakalender, op weg naar Pinksteren.

Inmiddels zijn we al de 2 Brondagen in het centrum van de 52 kerndagen gepasseerd op 23 en 24 april, waarbij we nieuwe inspiratie voor de komende 260 dagen van de Tzolkin kalender ontvingen.

Hopelijk hebben jullie mijn raad opgevolgd om samen met mij regelmatig tussen Pasen en Pinksteren van 20-21 uur de toegevoegde gratis MP3 van ruim een uur te luisteren. Ook jouw energie ontvangt dan telkens een booster van onvoorwaardelijke Liefde. Zo ontving ik bijvoorbeeld onlangs na afloop van de Volle Maan op 28 maart, onderstaande reactie van een deelnemer:

Hoi, dat was weer heerlijk! Ik was in meerdere dimensies tegelijk 🙂 enerzijds bij de mp3 die ik afgelopen maand al diverse keren heb beluisterd, en anderzijds in de kosmos: het begon met een kring leeuwinnen + zeeleeuwinnen, toen naar Hawaii (niet Helakala maar Big Island) daarna zag ik mij allerlei punten verbinden, een dodecaëder die zich vermenigvuldigde en daarmee allerlei matrixen vormde.

Een grote hitte explosie ongeveer halverwege 🙂 Ik voelde Vajrasattva tegenover mij in de kamer zitten en tegelijkertijd achter me. De stroom was goud, goud-zilver en zilver. Direct voelbaar in mijn voetzolen, vanaf de eerste seconde! Veel sneller dan vroeger. Een grote gouden lotus werd een gouden vrucht, lijkt op een dragonfruit – Aziatische vrucht die je volgens mij ook vaak bij Buddha’s ziet. (zie afbeelding) Raw Vegan Recipes by Rocki: Dragon Fruit Delight Smoothie Parfait | Dragon fruit, Buddha, Raw vegan recipes
We maakten allerlei reizen door Het universum, Hunab Ku, een grote wit-zilveren waterstroom als een krachtige zuiverende rivier, ook door mijn bloedvaten! Eindigde met zilver. Tjonge- wat een reis!!!!!

 
Orgonite Piramide – Dodecaëder – waarin een LeMUriaans landschap
Verkrijgbaar in nieuwe categorie 03c of klik HIER

Ook jij kan zoals hierboven ervaren, samen met mij tijdens iedere Volle Maan mee op reis in mijn LichtCirkel. Het verruimt je bewustzijn, waardoor je makkelijker in jouw Holy Bubble een Verlichter leven kan leiden. Ook zal je versneld oude beperkende gedachten en patronen achter je kunnen laten. Lees a.u.b. ook nog eens het bericht:

LichtCirkel MP3: Van Pasen naar Pinksteren – Indaling Antimonium t.b.v. Heling & Nieuw Leven

De 2e MP3 in bovenstaand artikel is tevens de gratis geleide MP3 voor de komende 2 Volle Maan Ontwakings LichtCirkels & AfstandsHealingen in de avond van 27 april en 26 mei 2021. We starten altijd om 20 uur.

 
DEELNEMERS – TICKET BESTEL JE IN MIJN WEBSHOP DOOR HIER TE KLIKKEN – WANT DAN WEET IK DAT JE MEE DOET EN ONTVANG JE GERICHT OP AFSTAND, HOLY KRISTALCODERINGEN T.B.V. JOUW SPIRITUELE ONTWIKKELING & ONTWAKING.

Deze LeMUria Volle Maan gaan we met z’n allen weer werken aan het eerherstel  van de OerMOeders en zal extra ondersteund worden door de:

 • Meester Saint Germain Regenboog Frequentie
 • We gaan dit keer als LichtCirkel helpen bij het HerActiveren van het Klank-kristalportaal en de ElfenPoort in de wijde omgeving van ‘Mount Shasta – Californië in de V.S.
 • De afgezanten van de Sterrenstelsel Taurus Aldabaran zullen ons hierbij extra van dienst zijn. De hoofdkwaliteit van hun Sterrenstelsel is TRANSFORMATIE
 • De amethist Aarde Drakin-Draak én
 • het bewustzijn en krachtveld van de Maori ‘Koru (Varen) ondersteunt ons de komende 4 weken onder de noemer ‘Familie als Gezelschap’
 • Samen met de Scheppende LeMUria Toon 4 ‘CAN’ & klink thuis minstens 10x de Volle Maan Mantra ‘ENNYA’


Maori Koru Varen (Nieuw Zeeland)

Doordat Uranus recht tegenover de Volle Maan komt te staan, kun je plotselinge veranderingen verwachten in je persoonlijke leven of emoties. Gevoelsmatig kun je alle kanten op vliegen en de neiging hebben om impulsieve acties te ondernemen. Onafhankelijkheid en Vrijheid vormen de drijfveer. Je kunt de wereld helpen veranderen door:

 • Je in te stellen op je hoogste doelen
 • Liefde uit te stralen
 • Jouw zuiverste vorm te leven
 • Verbind je met niets minder dan jouw diepste waarheid
 • Zet intenties van liefde en mogelijkheden uit
 • Ga voor spirituele groei en verenig je met anderen die dit ook doen.

Leef Neutraal
Leef je Hoogste Ziel & Zelf én
Laat je Licht steeds verder om je heen uitstralen

Tot slot: Interessante artikelen

Maria van der Geest – Sterrenpoort
Mobiel: 06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com