Op 21 juli & 21 aug: Wedergeboorte van de LeMUriaanse HartenTonen in Leeuw & Maagd

De LeMUriaanse Boodschapper Aartsengel Gabriëla spreekt tot U
Op een vreugdevolle wijze leg ik nu contact met uw 2e en 3e chakra. Wij hier in de LeMUriaanse Zon & MaanTempels van de Moedergodin overschijnen en behoeden U graag tijdens het lezen van deze Boodschap. Wij zullen U ook helpen bij de LeMUriaanse Opstanding & Verschuivingen die er vanonder uit uw middenrif in uw buik en met name al uw organen & darmstelsel, omhoog kunnen gaan komen.
Er vindt de komende maanden een meervoudige ontgifting plaats in ieders gal-, lever- & nierbewustzijn, via uw water- en vuurhuishouding. Dit kan soms ongemakkelijk aanvoelen en zelfs voor veel overlast zorgen in deze organen, rondom uw bekken, longen, hart- en vaatstelsel, lymfklieren, alsook in sommige gewrichten. Hierin liggen de ontwakingscoderingen besloten en geblokkeerd in diep bewaard gebleven geheime formules die stelselmatig opgeroepen worden en uit hun verankerde positie(s) loskomen. Go with the Flow, want hiermee werkt u allen gericht mee met een diepe ontgiftingsactie & -reactie van uw Ziel, alsook van de Ziel van Moeder LeMUria op de Planeet Moeder Aarde.

( Lees het Stralen- & Klankenleerschema van LeMuria in onderstaand schema, wat ik eerder plaatste op dit Blog)

Op heel veel plaatsen, waar LeMUria haar oerbewustzijn heeft gekenmerkt in het graniet en kalksteen, zijn levens door U geleden. Deze heb ik onlangs in Oerland Ierland voor U weer ontsloten.
En niet zo maar, want U had altijd al de voorkennis dat er een grote verschuiving zou gaan plaatsvinden op uw geliefde Moederplaneet.

Alle Oud LeMUrianen dragen hiervoor een fractiel en hebben die bewust meegenomen ter Bewustwording & Heling van haar/zijn LeMUriaanse Ziel. Dit fractiel ligt deels ook opgeslagen in een van jullie oercellen. Doorgaans in een dichtgetimmerd op LEMUria afgestemd staand OerKristalletje onder het middenrif.
Dit Kristalletje legt op haar beurt weer contact met één van de 13 Octaven, die veel kenmerken vertonen van de
13 Tonen in de Maya kalender en doorlopend zal blijven inwerken op diverse Tijdscycli van de Maya’s, ook wel Tzolkin kalenders genoemd.
Ieder jaar loopt bij jullie op Moeder Aarde op 24 juli de 364 dagen tellende Tzolkin jaarkalender af (=13 Vollemanen van 13 x 28 dgn). Het is dan oudjaarsdag volgens de Maya’s, waarna er op 25 juli ‘Een Dag Tussen/Buiten de Tijd’ volgt, om op 26 juli een opvolgend Toonjaar van start te gaan.
Op 26 juli 2018 start een bijzonder nieuw LeMUria jaar, namelijk een afrondend jaar van een 13 jarencyclus sinds 26-7-2006, een Cyclus welke volgens de Mayakalender in het teken staat van ’emoties’.
Ter afronding van deze cyclus, zal het Tzolkin jaar van 26 juli 2018 – 24 juli 2019,  de 13e Hunab K’u Octaaf brengen, waarvan Maya Toon 13 aan de basis zal liggen i.c.m. de Mayazegelfrequentie ‘De Rode Kosmische Maan’ van 26 juli 2018.


‘Kwan Yin MoederTempel van de Hemel’, dient als HoofdPoort tussen de SterrenHemel en Moeder Aarde, waarop de 20 geheime LeMUriaanse ZegelfrequentiePoorten i.c.m. de 13 hartsfrequenties  van de Maya Tonen, rondcircelen als een Kosmische tijdsklok’
@ sterrenpoort.com

Jouw Innerlijke LeMuriaanse Compas staat ook hierop afgestemd om jouw eigen OerWijsheid en de verbinding met je Oude LeMUriaanse MoederStam te kunnen gaan herinneren. Jouw Innerlijke Klok zal via jouw Hogere én Lagere Zelven, weer het tikken van de juiste Metronoom-frequentie ingefluisterd krijgen, welke sinds de komst van de Romeinen en patriarchaal ingestelde Kerk was verdwenen.
Het getal 13 bestond niet meer in de Romeinse Kalender, terwijl het getal 13 juist hét samenkomen was van de verschillende 12 Moedergodin Toonfrequenties en dus hét getal van de Godin vertegenwoordigde. Getal 13 was juist dé MoederToon van Vervolmaking in de allerhoogste Toonfrequentie, welke rechtstreeks kwam vanuit Hunab K’u – het Baarmoedercentrum van de Kosmos – samen met de frequentie vanuit de MoederBron LeMuria.


De 13 Octaven uit Hunab K’u, onze Kosmische Baarmoeder en 13 Maya MoederBron Tonen van LeMUria@sterrenpoort.com

Volgens de Maya’s was Toon 13 juist het samenkomen van bepaalde de Magische Boven & Ondertoon Frequenties. Het Thuiskomen! Hierop resoneren ook sinds mensenheugenis de bij jullie zo bekende Egyptische Hathorgodinnen. Zij staan jullie zo zielsgraag bij, verbonden met hun magische Venusuaanse  gouden en roze Hartsfrequenties.
Vergeet nooit dat zij resoneren op de 13e Octaaf en ook jij een LeMUriaanse zielsverwant bent met deze zielsfrequenties. Zij hebben voor jullie millennia lang deze frequenties  vast weten te houden en ingetuned te blijven op LeMUria, net zo lang afwachtend dat jullie nu ná 2012 weer achter de ‘sluiers van de ijzeren-tinnen-loden’ gordijnen vrij geklonken konden worden.

Vriendinnen en vrienden, dit is nu net waar het allemaal omdraait! Namelijk om de helende inwerking van de OerKlanken onderuit de LeMUria MoederTempels weer terug in jullie harten en meridianen te laten stromen. Met name van hen die als afgezanten, vanuit het oude LeMUria, Inca- & MayaRijk, momenteel geïncarneerd zijn.
Vanuit een eindeloze LeMUria Oer Moeder Bron, worden zij die daar voor open staan, met Klank, Kleur en Geurwijsheid, ontgift en bevrijd van de op hen inwerkende & tegenwerkende patriarchale ijzer-, tin- & loden lasten. Jullie zijn hier rijkelijk mee besmet geraakt en nochthans dragers van onzuiver bloedbezinksel, ooit opgelopen tijdens het dwangwerkzaamheden in de ondergrondse mijnschachten, in opdracht van anti LeMUriaanse Buitenaardsen.
Ik kan je vertellen dat er vele Buitenaardse vertegenwoordigers onder jullie leven. Sommige zijn goedschiks bezig hun anti-LeMUria misdaden te herstellen. Dit zijn vaak de afgezanten van Kosmische Sterrenwezens die oorlog na oorlog hebben uitgevochten, maar uiteindelijk moesten aftaaien, omdat zij niet in staat bleken zelf Moeder Aarde boven water te houden.
Om Moeder Aarde te ontkrampen en met name om LeMUria terug in ieders bewustzijn op Moeder Aarde te krijgen, waren uitermate belangrijke en grote zielsherenigingen nodig. Zij hebben zich vrijwillig opgeworpen en opgeofferd om wederom terug te keren in de malle molen tred van het verdwaalde Aardse bestaan en het angstige bewustzijn van velen, om in opdracht van God & Godin, orde op zaken te komen stellen.
Eén van hen is dit LeMUriaanse Healing & Boodschapper Kanaal. De Boodschap is daarom ontleend uit de MoederBron van LeMUria en neergeschreven en verwoord in een Anti-decodeer MoederTaal, waarvan niemand de herkomst zal kunnen achterhalen, ter bescherming van haar Taak als Aardse Moedergodin. Wie oren heeft om te horen, wie ogen heeft om te zien en wie snaren heeft om te ruiken, beveel ik aan om spoedig (weer)  eens een Kosmische Healing afspraak bij haar te maken. Dit kan op de wijze die het beste bij jou past.

In het opkomende LeMuria-Maya Godinnenjaar van de Rode Kosmische Maan zullen de volgende 4 Magische Helpers & Begeleiders jullie allen bijstaan. Dit zijn:

  • De Blauwe Storm als uitdaging, om je over te geven en jullie in beweging te brengen, te transformeren tot de Liefde van een Goddelijker Bezielder Persoon. Dit kunnen jullie regelmatig ervaren als een Stormkracht vol bezieling als je hieraan over durft te geven, maar als een middernachtstorm die je zielsongelukkig zal laten zijn als de waarheid van jullie ziel ondermijnt wordt.
  • De Rode Hemelwandelaar zal hierbij dienen als jullie levenswijzer, om je aan te stimuleren en aan te moedigen je Pad op een vreedzame doch geïnspireerde wijze te bewandelen en je verder wakker te schudden. Weet dat zij je van alles aan zal komen reiken, zodat jullie allen als ontdekkingsreizigers verder omhoog zullen reiken, als een Maangodin vanonder uit LeMUria.
  • De Gele Mens  als waar vandaan jullie, als een oer LeMUriaanse Kosmische Ster, omhoog rijzen.Sleutelwoorden zijn hierbij: Discipline, Ontspanning, Zorgeloosheid, Herinneren en Hergeboorte. Kortom: In al mijn volledigheid mezelf dienen.
  • De Witte Hond als jullie trouwe metgezel. Zelfacceptatie speelt hierbij een belangrijke rol. Liefde en Gezelligheid zijn basis voorwaarden om emotionele zelfcontrole te behouden, want de controle van autoriteiten zal gegarandeerd hier wel eens een stokje voor willen steken. Ervaar dit nooit als een tegenkracht, maar juist als een waardevolle kans je grenzen aan te geven. Let op: Blijf hoe dan ook altijd Loyaal naar jullie zelf toe, want jouw levensopdracht ligt hierin mede opgesloten. Laat los wat niet dient of er eigenlijk niet zo toe doet!

Jouw Verstand zal in dienst staan van je Hart,
want zij zal de Weg niet zelf kunnen vinden.
Hiervoor dient enkel het Kristallen Juweel
in jouw eigen LeMUraans ingestelde Hart als TijdsKlok.
Jouw Ziel heeft haar afkomst echter nooit verloochend

Ik Roep je  op om NU dienstbaar te zijn aan je
Hoger Zelf & Ziel &
jullie geliefde Moeder Aarde
Dit kan door
telkensmee te doen  op de 21e van de maand,
aan de LeMUriaanse STERRENPOORT

Groeps AfstandHealingen 

Jullie LeMUriaanse BOODSCHAPPER
Aartsengel Gabriëla
 

************************************************************

Ik voeg hier zelf voor de duidelijkheid aan toe:
Door je op te geven en maandelijks mee te gaan doen, zal ook jouw ingestelde uurwerk versneld afgestemd worden op die van jouw eigen LeMUriaanse Octaaf en Zielentoon, door blokkades uit de weg te ruimen, door antikrachten te ontmantelen. Hiervoor zal je op Hemelse wijze krachtige Helende ToonFrequenties via mij, rechtstreeks vanuit Hunab Kú & het Hart van Moeder Aarde gedownload krijgen.

Opgeven dient maandelijks voorafgaande aan de 20e te gebeuren.
Dit kan door gelijktijdig een mail te sturen naar Maria@sterrenpoort.com én € 22 op mijn bankrekening te storten NL27 ABNA 0836 2524 97 t.n.v. M.J.A. van der Geest-Derksen

******************************************************

TOT SLOT TOCH NOG EVEN EEN 2 MAANDELIJKS OVERZICHTJE OMDAT IK DE KOMENDE MAANDEN GEEN TIJD VRIJ ZAL KUNNEN MAKEN VOOR HET SCHRIJVEN VAN NIEUWE BLOGBERICHTEN. WIE MIJN HULP ECHTER DRINGEND NODIG HEEFT MAG MIJ GEDURENDE ZOMER ALTIJD MAILEN OM ALVAST EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

21 juli – 21 aug: LeMUriaanse Opkomst in Dierenriemteken LEEUW & Zodiacteken TIJGER.
Dit is 4e Kristal Straal WIT – LeMUria Poort 1 – Chakra 1
Aartsengelen Gabriël & Hope – LeMUria Godin Ixchel
TOON=HU (Hie-joe) – Staat voor de Heilige LeMUria Moeder van Zuiverheid & Waarheid
Meridiaan: Galblaas – meest actief 13 – 15 uur – zwakst 1 – 3 uur
Kristal: Robijn
Natuur: Wilg – Viooltje – Paard
21 aug – 21 sept: LeMUriaanse Opkomst in Dierenriemteken MAAGD & Zodiacteken HAAN
Dit is 8e Kristalhealder LeMUria Straal Turkoois – LeMUria Poort 2 – verbonden aan de Metaton kubus: Stertetraëder
Aartsengel Metatron – LeMUria Godin Moeder Maria
TOON=BRAHMAN – staat voor de Transformerende Boeddha Vlam van Weerspiegelende Wijsheid
Meridiaan: Lever – meest actief 1 – 3 uur, zwakst 13 – 15 uur
Kristal: Turkoois
Natuur: Els – Roos – Zwaan
www.sterrenpoort.com