Oproep aan alle LeMUria Lichtwerkers + nieuwe LeMUria Kaars 7

Beste Volgers,

In aansluiting op de vorige mail nog het volgende. We staan met elkaar voor een belangrijke stap voorwaarts. Alleen worden we momenteel behoorlijk tegengewerkt door niets ontziende maatregelen en regels van de overheid. Zij denken dat wij gek zijn, maar zoals ik al vaker gezegd heb…..Wij werken juist aan hun gekte! Om alle neveneffecten van deze maatregelen tegen te gaan, is van groot belang dat we onze ENERGIE WEER BUNDELEN op weg naar Kerst én tijdens de 7 heilige Uluru Rock Inwijdingsdagen! (lees vorig bericht hiervoor of in mijn Webshop!)

Nu wil ik jullie vragen om samen met mij op de LeMUria Poortdag zondag 10-10-2021 tussen 20-21 uur, maar ook graag al de dagen er voor, zo lang als het je lukt en tijd hebt, je eerst goed te gronden om met een mooi muziekje én een brandende gewijde kaars, in meditatie te gaan om DOORLOPEND TE VISUALISEREN DAT ER GLANZEND FONKELEND WIT LICHT UIT AL JE CHAKRA’S ROND STRAALT. RICHT DAN JE AANDACHT OP ZOVEEL MOGELIJK WATERWEGEN, BRONNEN, RIVIEREN DIE JE KENT OF OOIT HEBT BEZOCHT DIT LEVEN OM DIT WITTE LICHT IN TE POMPEN.

IK ZAL AL DIT LICHT BUNDELEN EN DOORSTRALEN NAAR DE KOSMOS ALS EEN ‘WIT BRONS ZILVER FONKELENDE SELENIET’ FONTEIN EN DEZE OP MOEDER AARDE NEER LATEN DALEN OM ER EEN WIT LEMURIA SCHILD MEE TE BOUWEN EN DEZE IN DE KERN VAN DE ULURU ROCK BAARMOEDER EN STAMBOOM TE VERANKEREN T.B.V. HET KOMENDE GEBOORTELICHT MET KERSTMIS.

HIERMEE BOUWEN WE MET ELKAAR HAAR SCHILD: JULLIE VIA DE WATEREN VAN MOEDER AARDE én ik ALS EEN ZEE VAN LICHT VAN BOVENAF OP MOEDER AARDE.

WAAROM: Wit Licht werkt bevrijdend, doet baanbrekend lichtwerk en werkt verhelderend, want er zal een EXPLOSIE van ZALVEND GENADE LICHT NEER GAAN DALEN OP ALLE POORTDAGEN te beginnen op 10-10. Dankzij onze gebundelde LeMUria Lichtkracht zullen we uit de buik van Moeder Aarde de Witte Diamantine Maankrachten op gaan pompen en haar Diamenten LeMUria Hart verder Open doen Stralen. Dit kan alleen maar als er één Wit Schild om Moeder Aarde aanwezig is. Dit LeMUria Schild zal onwaarheden en falsificaties aan het Licht gaan brengen, waarmee het collectief van de mensheid voortdurend wordt aangestuurd.

Alvast reuze bedankt voor jullie bereidheid om Moeder Aarde te steunen bij dit reusachtig belangrijke LEMURIA GEBOORTE LICHTWERK.

LeMUria Ceremonie Kaars 7 incl Gebed op MP3

Wil je extra Bescherming én je één voelen met mij en de LeMUria Familie, die ooit samen op Moeder Aarde leefden rondom het Versteend Hout Kristal Domein van de Uluru Rock? Dan zou je om te beginnen deze nieuwe LeMUria Kaars 7 kunnen bestellen in mijn Webshop. Je ondersteunt tijdens het branden niet alleen jezelf, maar zal ook je woonomgeving extra krachtig, op een diepgewortelde wijzen instralen en meer Bescherming bieden.

Tevens ondersteun je mijn Aardehealingwerk, want de opbrengst gebruik ik voor mijn reizen in binnen- en buitenland, om LeMUria te laten herrijzen door ons allen heen!


Aartsengel LeMUria Michaël(a) in Zwolle op de Grote Markt

TOT SLOT
Heb ik nog enkele Ceremonie TIPS geplaatst onder de link ‘Ceremonie tbv Terugkeer LeMUria’, zodat jij zelf ook af en toe eens een Ceremonies kan doen met een groepje mensen, want hoe meer zielen er mee doen, des te meer vreugde en Wit Licht dit zal bundelen en manifesteren t.b.v. de Terugkeer van LeMUria.

Wie al eens een Wit Seleniet Engel – Orgonite Seleniet Drakin – Seleniet Skull of ander LeMUria Kristal bij mij heeft gekocht?
Vraag ik: gebruik haar tijdens Meditaties, leg haar onder je kussen, neem haar mee op reis, doe er een ceremonie mee, vooral de komende maanden tot en met 1-1-2022.

OF maak een apart altaartje met bijvoorbeeld seleniet, bergkristal, wit howliet, sneeuwkwarts, jade-wit etc. Hoe meer Wit Licht we bundelen des te steviger zullen we met de GEEST van LEMURIA BeZield worden. (Geest = Goddelijke Moeder)

Als je ondersteuning wenst kan ik je persoonlijk op Afstand een Healing geven. Bel of stuur dan gerust even een mail om eventueel te overleggen.

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl