De terugkeer van de Hyperboreeërs die woonden in het Gelukzalige Moederland van het Noorderlicht

Lieve LeMUriaan,

Het turbulente eclips-seizoen begint! De zons- en maansverduistering in oktober hebben zo’n kosmische kracht: ze kunnen je leven in één klap veranderen. Je kunt nu uitdagingen in goud veranderen en waarde ontdekken in elke nieuwe wending.

Op wat een ongelooflijk moment leven we op Moeder Aarde, dat we eindelijk vanuit onze schijnwerelden los zullen komen om weer werkelijk opnieuw tot actie gewekt te worden door de kracht van de Hyperboreeërs, welke momenteel vanuit het Oude Egypte via Mesopetanië onze schijnwerelden zullen betreden om via het westelijk gelegen deel van Mesopetanië, onderaards alles uit te kammen wat op broeierige netebossige ongure levensenergieën lijkt.

In het hoge noorden van West Europa woonden deze Hyperboreeërs van oorsprong in het zorgenloze Hyperborea, wat ‘aan de andere kant van het Noorden’ betekent volgens de Griekse mythologie. Dit land was Goddelijk, Waarachtig Perfect! Ik zou het dus liever Shamballah op Moeder Aarde willen noemen. Continue scheen er de zon – dag en nacht! Een Tijdperk  nog ver vóór het Gouden LeMUria en Altantis Tijdperk.


Hyperborea in het hoge Noorden waar 24 uur de zon scheen!

Hyperboreeërs zijn nazaaten van de allereerste stamoudsten en zaaiden vanuit de kosmos het leven in en hielpen bij het uitharden van de aardkorsten en gesteentes. Toen de zonnestraling echter de mistige dampkringen langzaamaan op lieten lossen, werd deze stralingswarmte te heet voor dit luchtige etherische aarde volk. Hierdoor trokken ze zich terug in de Binnenaarde, waarna hun magische krachten, diep in het binnenste van Moeder Aarde, in het wortelrijk van de Gaia Tree – Moeder Rassen Stamboom  Volk zich voltrok.


De Ka-loo waren de Atlantische Oude Wijzen, Mensen van de ‘Ka of Geest’. Zij kwamen van het Oude land, de eilanden het westen (He(y)briden) en hadden via hun magische Sterrenhemel en Aarde verbinding weet van het bestaan van één diep geworteld Moederras Volk dat zich verscholen hield ergens onder het Moederland lopend vanaf Groot Brittania over de Noordzee naar het Hoge Noorden, die contacten onderhield via etherische aardas met een Smaragdgroen Zuidelijk Reuzenvolk downunder Stille Oceaan-Australië

 • Ze werkten gericht met de Elementenwezens samen
 • Ze wisten vorm te geven aan het leven, waaronder kristallen en gesteentes
 • Ze hielpen onze planeet aan een stevige positie in het universum tussen alle andere planeten als tegengestelde draaischijven, wat zorgde voor de uitdijing van Moeder Aarde, met daarin een Planeet- / Organenstelsel à la de visie van Hermestrismegistus, Zó Boven Zó Beneden een compleet meridianen uren- en rivieren netwerk.
  “Hermes de driemaal (of driewerf) grootste” betekent de grootste filosoof, priester en koning!
 • Ze werkten mee aan de Evolutie van het toekomstige Bewustzijn op Moeder Aarde in vele frequenties en toonsoorten.

Na verloop van tijd ging een delegatie van het in Moeder Aarde levende Volk zich verspreiden en besloot om ook bóvenop de aarde weer te gaan leven. Dit deden ze voornamelijk in grotten van hoge bergketens. Ze vermengden ze zich met het menselijke ras die nauw verbonden waren aan de LeMUria Rassen stamboom en manifesteerden zich in den beginne als een Reuzenvolk in bergen en moerassige gebieden.


Oudste mens met brede heupen en ronde vormen

Zij evolueerden op magische wijze tot een hybrideras met overdreven heupen, buik en dijen én hadden als doel om weer rechtstreeks met scheppende mensen samen te gaan werken, zodat ze weer door middel van hun magische talenten, geïntegreerd zouden kunnen gaan bijdragen aan de hemelse evolutie op Moeder Aarde, om het Paradijs na de Val van LeMUria en Atlantis terug  te helpen komen.

De tijd is aangebroken dat de mens zich weer bewust aan het worden is van het bestaan van de 4e, 5e, 6e en hogere dimensies, waardoor men weet krijgt van Buitenaardse Binnenaardebewoners en we weer in contact kwamen met de diverse hogere bewustzijns soorten in de binnenrijken van  Moeder Aarde, waar ettelijke Oude Wijze Volken weer contact zoeken met hun Bovenaarde sterzielendeel, waaronder een deel van onze LeMUria LichtCirkel Hyperboreeër deelnemers.

Voor onze oude Esseense Familie is de heilige Berg Bugarach belangrijk, want daar bevinden zich vele grotten die ons doen denken aan de Moeder Berg Karmel aan de kust bij Haifa in Palesstina (Israël).


Heilige grotten berg Burgarach 1230 m hoog
in Zuiden van frankrijk – in de buurt van Rennes-le-Château – waar de Essenen en Moeder Maria samen met Maria Magdalena ook geregeld samen kwamen.

Nu er rond de eerste twee LeMUria Poortdagen op 8-8 en 21-9 weer Leeuw-Leeuwinnen / boomgraniet zielmensdelen op Moeder Aarde, met de alleroudst LeMUriaanse zielgroep zijn samengesmolten, kunnen we er niet meer omheen dat dit nog maar het voorspel is van vele veranderingen die opkomend gaande zijn. De Binnenaardebewoners willen zó ontzettend graag met hun op  Aarde wonende zielendeel weer samensmelten, zodat ze hun magie en bewustzijn tot leven kunnen laten komen, want ze kunnen met hun mentale geest alles veranderen en verplaatsen wat een fusie in de weg staat.


Moai Paaseiland beeldengroep, welke getuigd dat ook hier
Reusachtige landbewoners hebben geleefd

Misschien heb jij ook het gevoel dat je behoort tot het op Moeder Aarde levende Hybride Hyperboreeër Moedervolk? Neem dan het onderstaande rijtje door welke ik overgenomen heb uit het boek van Tanis Helliwell: Hybriden – mensen met een ruimer bewustzijn’.

Hyperboreeër zielen:

 • Hebben weet van het Mineralenrijk
 • Laten mineralen en edelstenen groeien
 • Hebben weet of extra interesse in Kristallen, aromatherapie, stemvorken, zon, maan, sterren, wind en waterkrachtenergie etc.
 • Ze blijven / werken liever wat op de achtergrond
 • Werken graag samen met de onzichtbare wereld
 • Ze kunnen goed op zichzelf zijn
 • Houden van boeken en geneeskunde
 • Zijn toegewijde helpers voor mens, dier en plant
 • Zijn op hun hoede voor onbetrouwbaar aanvoelende mensen
 • Ze hebben een goede intuïtie
 • Ze wonen graag op afgelegen locaties
 • Werken vaak samen met Kabouters, Trollen en de Elfenrijk
 • Vaak een of meerdere levens achter de rug als Lama of Monnik in Tibet en andere hogere bergketens

Fyiek hebben ze wat vaker last van:

 • Ogen – gevoelig voor licht
 • Verliezen vaker hun beharing

Hun grootste aardse levenslessen zijn o.a.:

 • Tolerantie leren opbrengen voor hun naasten
 • Respect en Dankbaarheid ontwikkelen voor de diversiteit van al het leven op Moeder Aarde
 • Jouw oorspronkelijke levensvisie overdragen
 • Meewerken aan de terugkeer van het Eenheidsbewustzijn van de Grote Moeder Pachamama


Moeder LeMUria herrijst samen met har hele Familie
onder bescherming van de Elohim Aartsengelen 

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over dit Reusachtige Magische Wonderlijke Wezenvolk, maar dat laat ik aan je eigen belangstelling en intuïtie over om op zoek te gaan én je bewust te worden van jouw eigen kwaliteiten én deze vorm te geven.

De schijnwereld die momenteel uitgemest wordt zal eerdaags wereldwijd tot uiting komen. Verdiep je daar totaal verder niet in! Wij houden ons bezig om via het houden van LeMUria LichtCirkels, nog meer Liefde en Licht op Holy-stische wijze in de netwerken te pompen, waardoor de onderste Wijze Kristallen en Edelstenen weer geactiveerd zullen kunnen worden om op de 3e LeMUria Poortdag 11-11-2023 = 11 (numerologisch !)! Dit zal alle binnenaaardse Kristallijnen Hyperboreeër zielen samen gaan brengen met hun op Moeder Aarde levende Kristallijnen Hyperboreeër Mensdeel!

Vind je dit niet een schitterend vooruitzicht?
Ik wel, want ik heb hier mijn ganze leven naar toe gewerkt t.b.v. alle LeMUrianen Atlantiërs, die nietvermoedend het contact waren kwijtgeraakt, toen de verschuivende schollen en schillen van de binnenaarde van Moeder Aarde, het onderling contact en licht definitief tussen hen had laten uitdoven.

Bestel MP3 nr 67 in mijn LeMUria Healing Webshop voor het ontvangen van een LeMUria Medical Sound Healing rechtstreeks vanuit de MoederBron, om Verlicht te worden door je eigen oude wijze Hyperboreeër Lichtwezen. – duur 58.55 min. € 22

In oktober en november zal er door de Hoofd Vortex van het Aarde Element rondom de Tafelberg in Zuid-Afrika een Reusachtige In & Uit ademingswind gaan rondtollen. Hierdoor zal de Magie met Huid en Haar haar intrede weer mogen doen, ingeblazen door een Hyperboreeër Reusin vanonder uit de Prana Aardas in Great Barriër Rif & Tasmanzee (Elfjes MoederPoort op aarde) en de Uluru Rock downunder in Centraal Australië.

Via een Reusachtige  uitademing zal haar adem ook het hoge Noorden bereiken om samen met de Noordelijk Halfrond Reusin, het Gelukzalige Noorderlicht Land ‘Hyperborea Borealis’ Herschapen te laten worden. Een krachtige frisse wind zal dit doen opwaaien om de gemoederen her en der tot rust te laten komen en geleidelijk vanuit het Hart van de Vader & Moeder Hypoboreeër Hybride LeMUria Familie een eenheid te scheppen voor een meer vreedzame wereld.

DOE JIJ OOK IEDERE ZONDAG GRAAG MEE MET DE STERRENPOORT LEMURIA WORLD PEACE HEALING CIRCLES T.B.V. EEN BETERE LEEFWERELD IN WORDING? 

Meld je dan eerst even aan. Dat kan via het aanmeldingsformulier door HIER te klikken.

Tot slot

 • Boven aan mijn website heb ik gekozen voor de cover van het muziek album Hyperborea van de muzikant Edward Maya.
  Zijn naam is Eduard Marian Ilie (Boekarest29 juni 1986). Onder de naam Edward Maya, is hij zanger, performer, componist en muzikant. Hij liet zich leiden door zijn ziel. Luister zelf maar eens wat zijn muziek bij je oproept via onderstaande afspeellijst op Spotify:

 • Prachtig gebed ‘VREDE’ ontvangen en toegevoegd aan mijn website www.moedermaria.nl – lees het op je gemak en straal in op de hoge energie van de Aquarel die de schrijfster van vredesgedicht tevens op geïnspireerde wijze vorm gaf.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan mijn / onze website www.moedermaria.nl om meer ‘Moederliefde voor Vrede en Vrijheid’ over het World Wide Internet te laten stromen?
Stuur deze dan gerust op naar Maria@sterrenpoort.com

LEESTIP: Tanis Helliwell: Hybriden Mensen met een ruimer bewustzijn

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.