Geneeskrachtige LeMUria Solfeggio Klankkleur Piramide Activatie start tijdens Aardehealing 5-10 sept 2022

Lieve LichtCirkel Deelnemers,

Koop aub op tijd jouw SEPTEMBER HEALING MAAND TICKET voor slechts € 29 in mijn webshop, want dan ontvang in je mailbox voor september:

  • 2 MP3’s nr 50 & 51 (ook los te bestellen)
  • Begeleide AUM Oefening
  • A4 Poster met de 8 puntige LeMUria ster
  • 22 pagina’s tellend E-Boekje in de vorm van een PDF met als titel‘LeMUria & de Hathors inspireren & initiëren jou!: Aardhealing trip 5 tm 10 sept 2022 Texel, Vlieland, Egmond, Heiloo.

Naast Privé Healing, Initiatie & -Activatie, ontvang je met een HEALING MAAND TICKET in SEPTEMBER, tijdens mijn Texel-Vlieland Aardehealingreis op afstand, een EXTRA INWIJDENDE ACTIVATIE CODE van Moeder Maria & Magdalena. Wij gaan namelijk ná Texel en Vlieland, op LeMUria Poortdag 9-9, een bijzondere ontmoeting krijgen met een Relikwie van Maria Magdalena en vele andere heiligen in de Sint Adelbertabdij in EGMOND-BINNEN, waarna we op 10-9 tijdens de ‘Volle Maan Lever Meridiaan Activatie’ een afrondend bezoek zullen brengen aan de Geneeskrachtige Elfenbron bij de ‘Onze Lieve Vrouwe Ter Nood’ (Moeder Maria) kerkje & de Runxput Bron in HEILOO.


L: St Adelbert Abdij in Egmond Binnen 
R:Runxput voor OLV kerkje Heiloo

Moeder LeMUria en de Hathors, zullen jou op HOLY-stische wijze behoedzaam helpen bij het verder helen van jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam, het leven op Moeder Aarde t.b.v. haar toekomstige bewoners, afgestemd op het Kosmische Gouden Zonne Jaarwiel Uurwerk, die diep in Moeder Aarde via een kosmisch afgestemd LEMURIA PIRAMIDE NETWERK ligt verankerd. Wij gaan op onze beurt Moeder Aarde ondersteunen een jaar lang. Dit geschied via een reusachtige Gouden Zonnewijzer bij Kijkduin en evenzo reusachtige Piramide in de Noordzee tijdens onze Geneeskrachtige LeMUria SoundHealing LichtCirkels.


ORGONITE LEMURIA OCTAËDER 11 – PARADIJSELIJK BESCHERMER VOLGENS DE HEILIGE GEOMETRIE – GEACTIVEERD DOOR AARTSENGEL METATRON(A)
144.00 Afmeting: 8.5 x 8.5 x 12 cm      421 gram

Netwerk Activatie van Holy Solfeggio Klank Piramides rond Moeder Aarde tijdens alle Volle Maan Meridiaan Activaties sept 2022- aug 2023

De 12 belangrijkste LeMUria Piramide Netwerken lagen rondom Moeder Aarde als heilige Piramide Klank Tempels afgestemd op Zon, Maan, Planeten en Sterrenstelsels. Via oude Egyptenaren zijn we hiervan op de hoogte, maar al bij de aanleg van Moeder Aarde verscheen er een Regenboog Schip aan de Hemel die kosmonauten naar de Aarde brachten om deze Piramides Portalen in te gaan bouwen. Vaak werden ze in Cirkels om elkaar heen aangelegd met in het midden een Zonnedisc. In de 12 landen onderaan dit bericht, zijn nog netwerken van Piramides die als speciale Klankportalen uitgelijnd staan op Zon, Maan, Planeet of Sterrenstelsel. Slechts enkele zijn er zichtbaar overgebleven, andere liggen verscholen onder heuvels of zijn gereconstrueerd. Zo zijn er heel veel piramides die door de eeuwen heen aan het  mensenoog onttrokken zijn, zoals bijvoorbeeld in IJsland of Cyprus, langs de rivieren, waar ik als het ware mijn hele leven lang naar toe gezogen ben. Of het nu gereconstrueerde Piramides zijn, die staan op oorspronkelijke machtige Klankportalen, dat maakt niet uit, want door de Meesterlijke ingelegde vormen zullen ze altijd met elkaar op afstand communiceren of het  nu gaat om een verzonken Tempelpiramide in zee onder de schollen, een geërodeerde piramide of een die  onzichtbaar nog ergens verscholen in het landschap haar werk doet. Allen zijn nog in staat én paraat om na duizenden jaren van stilzwijgend wachten, weer tot leven geroepen te worden en opnieuw als een magisch scheppende wonderpiramide met al het leven in Moeder Aarde in verbinding te komen via haar oorspronkelijke geometrische vorm. Of ze nu rond, vierkant, vijfhoekig of welke andere vorm dan ook, altijd zullen ze ná re-activatie hun eigen Zon, Maan, Planeet of Sterrenstelsel Zielenlied gaan Brommen, Gieren, Zoemen en Zingen, net zo lang tot ze gereactiveerd worden en weer als Helende Klank Piramide afgestemd staan op hun correcte LeMUria Meridiaan Frequentie, om deze door de oceanen, zeeën, baaien, rivieren uit te zenden.

Daar ik als Tempel Moederoverste in de diepe catacomben van LeMUria een connectie heb kunnen opbouwen bij de opbouw van Moeder Aarde met alle Kristallijnen Piramide Netwerken via de Zon, Maan, Planeten en Sterren, weet mijn Grote Ik Ben die Ik Ben de exacte locaties en samenhangende klankkleur frequenties van de Allerkrachtigste Helende Klank Piramides.

Oneindigheid Dodecaëder afbeelding 1
De oneindige binnenwereld van de
LeMUria Dodecaëder in Moeder Aarde

Zie het maar voor je hoe er door de Kosmonauten een Dodecaëder Frame werd opgebouwd om het ZonneRijk van LeMUria op een 12 hoekig TempelRijk te baseren. Een Gouden Scheppende Matrix gevormd door geluid en bewustzijnstoestanden vanuit alle 12 vlakken. Hieruit expandeerde zich op ieder vlak (lees: continent) dan na miljoenen jaren een Piramide-Octaëder, deels boven en deels onder het aardoppervlak. Brommen, zelfs soms gierende Zon, Maan, Planeet en Sterren Klanken uit de Kosmos werden via deze Piramide Klankportalen ingestraald met medewerking van Natuurwezens. Ze bevatten de meest vruchtbare frequenties van het heelal t.b.v. het te vormen leven. Boven de aarde manifesteerden ze grote lemniscaat bewegingen via de kracht van de inmiddels aanwezige Vuur, Water en Luchtelement, waarbij de inmiddels tot heilige Altaar Tempels ingewijde Piramides, hun Toonladders uitstraalden door de drakenleylijnen ookwel songlines genoemd door de Aboriginals. Met elkaar ontstond er één Zingend LeMUria Piramide Paradijs, waarbij men symbolen gebruikte om de Goddelijke Dimensies met pure Wijsheid, Liefde & Licht aan te trekken t.b.v. het ontstaan van al het leven dat zich via het goddelijk manifesteerde in harmonische perfecte van Akkoorden en Heilige Geometrie op Moeder Aarde, zo ook vanuit de Grote Moeder Matrix van het Omniversum, de heilige Dodecaëder, die het vijfde Goddelijke Ether Element van de Grote Moeder Geest vertegenwoordigt. Ieder mens is fysiek idem dito opgebouwd uit dit vijfpuntig Elementen Pentagram:

  1. Met twee gespreide armen en benen en de geslachtsorganen in het exacte midden
  2. Met vijf grote aanhangsels: 2 armen, 2 benen, hoofd
  3. Met vijf vingers aan beide armen en 5 tenen aan beide voeten
  4. Met vijf openingen in het gelaat
  5. Met vijf zintuigen voor de waarneming: voelen, ruiken, horen, zien en ruiken

Pentagram     –  De Vitriviusman (+/-1490)    –   Gulden Snede

Wij mensen belichamen vijfvoudig de Kosmos via de Heilige Geometrie in ons fysieke lichaam. Nicholas Mann schrijft: Een van de eigenschappen van het Pentagram is dat de lijnen elkaar kruisen volgens het Gulden Snede principe, waarin de ideale menselijke proporties liggen besloten. Dit is het Harmonies ontwerp welke we ook terug zien in Piramides, oude Tempels of de gotische Kathedralen als in Chartres, gebouwen die ontworpen zijn om in direct contact te komen met de Multidimensionale Wereld.

Ik heb de komende 12 Volle Maanden de opdracht om  onderstaande Klank Piramides met mijn ‘LeMUria Regenboog Zon-Maan & Sterrenlicht LichtCirkel Groep’ weer tot SOLFEGGIO KLANKKLEUR PIRAMIDES omhoog te trekken in afstemming op jouw Dierenriemteken Rassenstam – Planeet – Solfeggio Freq, Steen – MoederGodin… (Overzicht ontvang je telkens na betaling van een Maand Healing Ticket). Boven aan dit bericht staat een afbeelding met 120 Solfeggio Klankkleur Piramides, welke uitgelijnd zijn op de 12 Meridianen Klanken, op een tafel rondom Goud Calciet Bol met Dierenriem Tekens.

  1. KLANKKLEUR ACTIVATIE SEPTEMBER ’22: Canarische Eilanden: De Piramides van Güímar liggen in het plaatsje Güímar aan de oostkust van Tenerife. Er staan bij Güímar nu nog zes piramiden met een rechthoekige plattegrond. Vroeger waren het er negen. westelijke rand van Gran Canaria, bovenop een klif die verticaal naar beneden loopt tot het immense blauw van de Atlantische oceaan. Vanaf daar kan men de “staart van de draak” goed onderscheiden, een muur van kliffen aan de kust, in een zigzag-vorm die aan het mythologische monster doen denken.
  2. KLANKKLEUR ACTIVATIE OKTOBER ’22: Piramides van Meroë in oude Nubië Rijk van Egypte. Er zijn in totaal 255 piramides in Soedan. Dat zijn er twee keer zoveel als in Egypte (daar liggen er meer dan 120).
  3. KLANKKLEUR ACTIVATIE NOVEMBER ’22: Meer dan 120 Piramides in oude Egypte
  4. KLANKKLEUR ACTIVATIE DECEMBER ’22: De Grote Witte Piramide ligt in het Qin Ling Shan-gebergte, zo’n 100 km ten zuidwesten van de stad Xi’anin de provincie Shaanxi in China en vormt onderdeel van de naar schatting 100 piramiden van China, waarvan de meeste zich rond deze stad bevinden.
  5. KLANKKLEUR ACTIVATIE JANUARI ’23: Bosnië en Herzegovina. Visočica ligt ten noordwesten van Sarajevo, dicht bij Visoko.
  6. KLANKKLEUR ACTIVATIE FEBRUARI ’23: Monks Moundin Cahokia, het noorden van de V.S. is het grootste pre-Columbiaanse grondwerk en de grootste piramide ten noorden van Meso -Amerika. Zij is gebaseerd op veel kleiner bouwwerk rond 1100-200 voor chr.
  7. KLANKKLEUR ACTIVATIE MAART ’23: De Grote Piramide van Cholula, de grootste piramidein volume ter wereld, is een gigantisch precolumbiaans complex in CholulaPuebla in Mexico. Het tempel-piramidecomplex is in de loop van vele generaties gebouwd. De bouw begon in de 2e eeuw v.Chr. en duurde tot vroeg in de 16e eeuw. De piramide was gewijd aan de godheid Quetzalcoatl (de Gevederde Slang). Volgens een Mythe geloofden  de Azteken geloofden dat de bouw te danken was aan Xelhua, een van de zeven giganten in de Azteekse mythologie. Xelhua bouwde een herdenkingsmonument ter ere van de berg van Tlaloc (de regengod of Azteekse Poseidon), die hem en zijn zes broers gered had, tijdens de Vloed. De Azteken geloofden in vijf wereldperioden (Vijf Zonnen), elke wereld eindigde in een ramp; de vierde ‘Zon’ heette Vier-Water en werd door water vernietigd. De Azteken meenden te leven in de periode van de vijfde zon, Vier-Beweging, die begon met het offer van Nanahuatzin in Teotihuacan.
  8. KLANKKLEUR ACTIVATIE APRIL ’23: De Piramide van de Maan is een gebouw in de historische stad Teotihuacán in Mexico. De piramide is zeventig meter hoog en daarmee de op een na hoogste van Teotihuacán en tevens een van de hoogste piramides in de wereld. 
  9. KLANKKLEUR ACTIVATIE MEI ’23: De piramide van de zon is het grootste bouwwerk in de Mexicaanse ruïnestad Teotihuacán en het op een-na-grootste bouwwerk van het precolumbiaanse Meso-Amerika. In Teotihuacán bevindt de piramide zich tussen de Piramide van de maan en La Ciudadela, aan la Calzada de los muertos (Dodenlaan).
  10. KLANKKLEUR ACTIVATIE JUNI  23: Piramide van KukulcánChichén Itzá was een van de belangrijkste steden van de Maya’s, en hier bevindt zich de piramide van Kukulcán.
  11. KLANKKLEUR ACTIVATIE JULI ’23: Piramide van Tlaloc en Huitzilopochtli (Nahuatlhuei teocalli) was de belangrijkste tempelpiramide van de Azteekse hoofdstad Tenochtitlan of Templo Mayor genoemd.
  12. KLANKKLEUR ACTIVATIE UGUSTUS ’23: De Piramide van de Grote Jaguarof Tempel I van Tikal is een van de grootste bouwwerken in de voormalige Mayastad Tikal en was een van de grootste steden van de Maya’s ten tijde van de klassieke periode.

Tot slot

Aan het einde van de maand september hoop ik een begin te kunnen maken met de verkoop van mijn 12 ‘LeMUria Healing Meridianen Sprays’, 12 Geneeskrachtige Orgaan/Meridianen MP3’s en 12 bijbehorende Solfeggio Kegel Priamides ( zie foto boven dit bericht), De Sprays worden maandelijks in 2022  ingestraald om als Geneeskrachtige Sprays gelanceerd te worden i.c.m. met de Solfeggio Piramide + SoundHealing Meridiaan MP3.

Hieronder plaats ik alvast de PDF waarvoor ze afzonderlijk dienen:
12 Goddelijke Geneeskrachtige SoundHealing MERIDIANEN MP3’s

ENKELE TIPS:

  1. Geactiveerde Orgonite LeMUria Octaëders, Dodecaëders en SOLFEGGIO Piramides kun je vinden in categorie 53 en 54

2.  Aanbieding Maand September: Crystal Healing Essence Roller – Tijgeroog van € 33 voor € 16,50 – Zo lang de voorraad strekt!


Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.