Kwan Yin-Sarasvati-Vajrasattva vormen éénheid met Dolfijnenkracht & de Zilveren Straal

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan eerst voor je gaat lezen a.u.b. op de Titel bovenaan, om dit rechtstreeks op internet te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve lezer,

De Zilveren Maan Straal zal van Volle Maan tot Volle Maan zich krachtiger door de lichtwerkers heen gaan weven, want het Zilver is enorm belangrijk i.c.m. de Gouden Zonnelijnen en Koperen Venuslijnen.

Door het hele Universum heen loopt er een Totaal LeMUria Netwerk, een helder netwerk van stabiel Licht, waar doorheen allereerst de krachten van de Draken en Eenhoorns werkten, waarna de Dolfijnen klaar stonden om het Zilver Witte Licht in de Witte LeMUria Tempels op Moeder Aarde binnen te brengen door de Sterrenpoorten.

Nu breekt het nieuwe Goud-Zilver-Koper Tijdperk aan, de hogere Metalen! Het Lood was zo sterk geworden dat er veel negativiteit werd vasthouden in onze lichtlichamen. Dat stopt nu we de patronen van het Zonnegoud + Maanzilver samen met het Liefdeskoper van Venus weer met elkaar kunnen verbinden in onze fysieke lichaam en via ons in de rivieren, zeeën en oceanen op Moeder Aarde. Want wee oh wee, wat zullen er weer een gifstoffen via alle ingespoten vaccinaties via de mens in het water terecht komen! Lieve mensen: spoel spoel spoel zoveel mogelijk jezelf door met levendig kristal edelsteenwater! Want het Zilver werkt zowel Anti Bacterieel als Anti Viraal én zal metaal levendigheid in ons creëren, zodat we tussen Pasen en Pinksteren heel veel voelbare verbindingen tussen onze chakra binnenwerelden tot stand komen en deze van mat omgezet worden plots in glanzend hogere waarden van onze 7 Metalen.

Vanuit onze 7 voudige chakra-kracht zullen we richting 8-8 expanderen naar de hogere LeMUria (Zee)-Leeuwinnen waardes van de 8 Kracht, via de Lemniscaat Drakinnenstroom op Moeder Aarde, die alle Aarde Chakra’s ook met elkaar verbind en schoonspoelt. Hierdoor zal ook het Tin (Jupiter) in ons lichaam, welke via het keelgebied en de mond onze smaakpapillen reguleert, maar ons spraak- en reukvermogen energetisch beïnvloed, een geweldige opwaartse impuls ontvangen. Hopelijk dat dit mede positief effect zal gaan krijgen op hen die die smaak en geur voor een deel zijn kwijtgeraakt door het Corona Virus.

Als we als LichtCirkel Familie ons verenigen en met elkaar dit omzetmoment kunnen creëren en meemaken tussen Pasen en Pinksteren, dan zullen we allemaal ook veel meer Licht gaan uitstralen, waarmee er wonderlijke veranderingen kunnen gaan plaatsvinden in samenwerking met onze behulpzame Spirit zielendelen.

Je voelt al aankomen dat het Anti-Licht dit niet leuk zal vinden.
Blijf dus goed dicht bij jezelf, laat het Corona virus maar doen wat het moet doen op Moeder Aarde, bemoei je er niet mee! Neem tijdig rust, wandel veel langs het water, mediteer en wees lief voor jezelf. WANT JIJ DOET ER TOE!

HIER bestel je de Volle Maan LichtCirkel Tickets + de begeleidende MP3 14)  BeZielende Meditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin, 42,31 min voor de Volle Maan Kwan Yin van 28 maart 2021.


Helder Calsiet Bollen – verbonden aan
Goud + Zilveren LeMUria Moeder Straal
Zie mijn Webshop

Omdat het zondag 28 maart de laatste Volle Maan is vlak voor Pasen en het er dus op aan komt hoeveel ZILVER we met elkaar binnen kunnen sluizen via onze Lichtkanalen om  dit omklapmoment te bereiken, vraag ik je vooral om te overwegen aan te sluiten en mee te gaan doen met mijn LeMUriaanse Volle Maan LichtCirkel. Dit doen we dit keer niet met een nieuwe MP3, waarmee ik je meeneem naar Hawaii (terwijl dit wel zal gebeuren), maar met een eerder door mij opgenomen Healing Meditatie MP3 nr 14 en deze op tijd te downloaden en uit te proberen of die het doet! Dit om vlak van te voren op 28 maart teleurstelling te voorkomen, waardoor Trillingsgetal meteen naar beneden duikt! (Ik heb al meerdere signalen ontvangen dat er flink tegenkrachten op onze digitale snelweg aanwezig zijn om ons Lichtwerkers te dwarsbomen.)

BLIJF ZO POSITIEF MOGELIJK INGESTELD IN JE ZOEKTOCHT NAAR HET HOGERE DOOR POSITIEF SPIRITUEEL BEZIG TE ZIJN!
LAAT JE NIET VAN DE WIJS BRENGEN, MAAR ZING, LACH, BIDT EN BEWONDER!

De Rivier en Moedergodin Sarasvati zal samen met Kwan Yin en Vajrasattva, onze LeMUria LichtCirkel op 28 maart weer extra bekrachtigen.

Sarasvati is een heilige rivier beschreven in de Veda’s en loopt door India. De Moedergodin Sarasvati was oorspronkelijk een personificatie van de rivier.

Daarna is zij, voornamelijk als Hindoeïstische godheid, de godin van kennis, kunst, muziek, dichtkunst, wijsheid, retorica, schrift en literatuur. Want dat alles borrelt als vanzelf op uit het aldoordringend water van de oeroceaan, de bron van alle leven. Zij is het vrouwelijke scheppingsprincipe, daar waar het mannelijke haar echtgenoot Brahma is. Ze verblijven samen in Brahmaloka. Andere namen van Sarasvati zijn: Satarupa, Savitri, Gayatri en Brahmani. In de latere mythologie werd ze met Vâch, de koegodin van de spraak, geïdentificeerd.

saraswati mantra

Sarasvati met de vina = snaar instument
Sarasvati met Vitarka Mudra, het gebaar voor discussie en leren

‘Sarasvati’ is ook de (een) naam die in de Indusbeschaving aan een aspect van de Maha Devi, (de ‘grote godin’ moeder) werd gegeven, namelijk het beminnelijke, vruchtbare energiegevende aspect (shakti) in tegenstelling tot haar andere uiterste Kali.
Lees meer over haar op Wikipedia

Goddess Saraswati - Facts, Photos, Mantra, Iconography, Names

Op 28 maart 2021 zal de Saraswati Mantra ingewijd worden en in trilling verhoogd worden tot LeMUria Mantra.

Zing zo vaak als je kunt de komende 4 weken tot en met Volle Maan 27 april de Saraswati Mantra. Hieronder plaats ik een link naar Spotify waarop deze Mantra te beluisteren is ter ondersteuning. Hiervoor kies ik weer een versi van Dea Prema. Op Spotify kan iedereen een gratis account aanmaken. De komende maanden zal ik vaker een Sterrenpoort-Spotify-link plaatsen op mijn Blog. Deze kan alleen geopend kunnen worden als je zelf een account hebt via www.spotify.com

Helemaal onderaan op deze Sporify lijst vind je de Saraswati Mantra van Deva Premal

De Sanskriet tekst van deze Mantra met uitleg luidt als volgt:

OM  EIM  SARASWATYEI  NAMAHA

Uitleg:
Gegroet is Saraswati, de Godin van muziek, poëzie, kunst, onderwijs, kennis en goddelijke uitspraken.

Deze LeMUria mantra opent ons voor het water element, de Zilveren LeMUria Straal, onderwijs, wijsheid op te nemen en voor de invloed van Hogere muziek en poëzie.

Als je je tot tranen toe geroerd voelt door bepaalde muziek, of geraakt wordt door woorden van grote poëten en wijzen,
dan ben je in de aanwezigheid van Saraswati.

We zingen deze mantra als een geschenk voor onze kinderen,
zodat zij op een ontspannen wijze kennis kunnen maken van het mysterie van het leven.

Tot slot:

  1. Vanaf vandaag is toegevoegd aan mijn webshop en alleen te boeken ná Kristal Inwijdingen I & II, de LeMUriaanse Witte Tempel Inwijding III) door Maria Magdalena / Lady Nada & Meester Sananda
  2. Bovenaan deze website heb ik de nieuwe LINK ‘FOLDERS: Holy Healing’ geplaatst. Op deze pagina staan koppelingen naar mijn FOLDERS waarin op overzichtelijk wijze Tarieven of LeMUria Healing Producten staan. Klik op TITEL van de FOLDER om deze te downloaden in je MAP ‘downloads’ op je PC. Ga naar deze MAP om de folder te openen of uit te printen.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl