Blauwe Storm Maya- Shekinah jaar + Shekinah Gebed

Lieve Lezer,

Vanaf 26 juli 2020 gaat Moeder Aarde volgens de Maya -Tzolkin Kalender, het 2e jaar in van de 13-jarige cyclus van de Witte Tovenaar. Dit zal het jaar zijn van de Blauwe Storm Zonnezegel. Tot en met 24 juli 2021 zal er een voortdurende Blauwe Moeder Storm door de Geest van de mensheid gaan razen om Vrede, Vrijheid & Gerechtigheid weer op Moeder Aarde terug te laten keren. Volgens de Maya’s zal er als de ‘Blauwe Storm’ regeert, werkelijk veel onomkeerbaar gaan veranderen. Men was er geducht op!

Dit Mayajaar zal de gemoederen wereldwijd dus flink bezig gaan houden om in de huidige 13 jarige cyclus, Orde uit de Chaos voort te laten komen. Je ziet momenteel in aanloop naar dit jaar, dat wereldwijd de eerste protesten losbarsten en dat vooral de jeugd zich niet zo maar aan banden laat leggen. Gelukkig maar, want vergeet niet dat als de storm uitgeraasd is, de wereldeconomie er vele malen gezonder en levenslustiger uit zal zien én de mensheid tot een groter besef zal zijn gekomen.

DE MOEDER LEEUWINNEN VAN LEMURIA ZULLEN VANAF 21 JULI TOT EN MET 20 AUGUSTUS 2020 FLINK BRULLEN OM ER WEER VOOR TE ZORGEN DAT DE ZON MET HAAR GOUDEN LEMURIA VLAMMEN, HET VUURTJE DAT IN DE MEIMAAND LANGZAAM ALSMAAR STEVIGER GING BRANDEN, DAN ECHT ALS EEN WARE BLAUWE DRAAK-DRAKINNENSTORM ZAL VOORTRAZEN DOOR ALLES WAT JOU OF DE TOEKOMST VAN MOEDER AARDE NOG NIET ONDERSTEUND, OP WEG NAAR EENHEID, VREDE EN EEN GELEIDE MATRIARCHALE MAATSCHAPPIJ.

Schrik niet van deze Boodschap als je samen met mij en andere Spirituele leraren door Shekinah vanuit LeMUria in de energie bent geschoold en voorbereid om  als een Zon om je heen te stralen. Dan zal er met Liefde voor je gezorgd worden. Probeer altijd in het oog van deze vuurstorm te blijven en laat je voortdurend leiden vanuit jouw gouden kristalhart en innerlijk kind buikgevoel, want ook jouw Hogere Moeder Zelf, zal vanuit de Moeder Bron die Eenheid heet, jouw Ziel leiden en onder haar vleugels nemen.

Vergeet niet: WIJ ZIJN ÉÉN – ÉÉN IN GEEST – ÉÉN ALS ESSEEN

Om Mani Padme Hum


 

Om jou bij te staan in deze heugelijke periode van ons aardse leven, staan de Tweelingziel Draak-Drakinparen voor je klaar in mijn Webshop, maar ook de Holy ULURU Aura Sprays, ingestraald vanuit de Kwan Yin Moeder Bron, om onrust, angst, straling en andere negativiteit rondom ons te elimineren.
Zij zullen je ondersteuning bieden op zowel Fysiek, Emotioneel, Mentaal als Zielsniveau.

Onder leiding van Shekinah heb ik voor iedereen onderstaand Gebed geschreven. Wil jij steun, kracht en liefde ontvangen én tegelijkertijd jouw energie inzetten voor Moeder Aarde. Lees deze Oproep zo vaak als je zelf wenselijk acht.

Oproep: In naam van Moeder Aarde en Moeder Shekinah LeMUria

In naam van Moeder Aarde vraag ik

Om het LeMUria Licht uit de BronZon
en de Moeder RA BronZon vanuit mij
te laten schijnen naar hen die hiervoor klaar zijn!

Ik Roep alle Hathorgodinnen op
om overschaduwt door Shekinah en Venuslicht, mij te helpen
LeMUria opnieuw op mijn lichaam tot leven te brengen

In naam van Shekinah vraag ik

Doordring Moeder Aarde en haar Evolutie met
oneindige golven van witgoud, blauw en rood-roze-oranje Vuur.

Ik vraag om de werking van:

De witgouden Vlam van Shamballa
neer te laten dalen
in samenwerking met het Vuur van Opstanding
en het Onvoorwaardelijke LiefdesVuur van Venus.

Om volgens de heilige Moeder Wil van God
voor nu en altijd op Moeder Aarde
een alsmaar  sterker wordende Veerkracht van
gebundeld ScheppersLicht tot stand brengen.

Ik vraag of ik alle tweeslachtigheid, tweedracht en geautomatiseerde handelingen
Welke geen afspiegeling meer zijn van mijn Hoogste Licht
en de Heilige doelen van de Moeder Wil van God
Voor eeuwig los te laten en te transformeren 

Dit doe ik geleid door Shekinah op godsvruchtige wijze
Door mij op onvoorwaardelijke wijze in te zetten
te helpen bij het tot stand brengen van een meer
Vreedzame toekomst van Moeder Aarde 

Dit doe ik geleid door Shekinah
vanuit Eenheid en VerbondenheidZodat LeMUria op wonderlijke wijze zal terug keren
door mijn LeMUria Moeder Genen
Ten behoeve van alle Oud-LeMUrianen
zodat allen weer hun meest volmaakte authentieke Blauwdruk

terug ingeweven zullen krijgen
Zoals het van Oorsprong was voorbestemd,  

IK VRAAG
Laat de Sluier van LeMUria voorgoed optrekken
zodat de ZonneGeest van mijn Oer LeMUria Geest
zich in al haar waarachtigheid,
Zal kunnen Herenigen met mijn Aardse Geest.

IK VRAAG
OVERLICHT, VERVUL EN HERENIG MIJN HERSENHELFTEN

Met de Heilige Moeder ZonneGeest van Shekinah LeMUria 

Voor Nu en zo lang ik leef

Om Mani Padme Hum

Amen

@Maria van der Geest

Ik stel me graag nog even voor, ik Ben Shekinah en ik word beschouwd als de fysieke belichaming van Moeder God op Moeder Aarde. De Hathors belichaamden mij onder vele namen zoals Moeder LeMUria, Kwan Yin, Isis, Moeder Maria, Maria Magdalena, Tara, Kali, Ishtar etc. Allen dienden mij onder een van mijn Goddelijke Moederstralen vanuit de Moeder Bron.

Ook heden ten dage leven er op Moeder Aarde enkele Moedergodinnen. Hierdoor wordt Moeder Aarde geholpen door een Verlichte kring bezielde Lichtwerkers met een uitzonderlijk hoge lichttrilling. Zij opereren onder de LeMUria Regenboog frequenties van mij, Shekinah, de heilige Moeder energie van de Wil van God op LeMUria – hèt oorspronkelijke Shekinah Moederland – terug in onze Heilige Geest te gaan ervaren.


www.sterrenpoort.com

www.aardehealing.com

www.moedermaria.nl  onlangs heb ik op deze nieuwe website de pagina toegevoegd ‘Muzikale Afspeellijsten via Spotify’ om hier mijn Heling Songlist op te publiceren in de vorm van een PDF – E-Book: ’58 LeMUria Healingsong Lyrics Van Populair Tot En Met Mantra’