Hoe we Depressies met wilskracht en bewustwording kunnen omvormen t.b.v. Bezieling

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan bovenaan op de Titel om dit bericht rechtstreeks op mijn website te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve lezer,

We gaan allemaal sinds de ondergang van Atlantis, door de meest indrukwekkende bezielende periode op Moeder Aarde heen, waarbij we weer terug mogen keren in onze alles herscheppende welvaart. Veel mensen ervaren de huidige, door corona ontstane, veranderingen als minder aangenaam, waardoor hun gedachten negatieve denkbeelden aanmaken die ongunstig inwerken op de geest, waardoor het immuunsysteem verzwakt en bezieling nauwelijks ruimte krijgt in ons lichaam. Psyche, Bloeddruk en groeiende angststoornissen ontstaan, die leiden tot vermoeidheid en depressies. Wat ligt hieraan zoal energetisch ten grondslag?

  • Oude weerspiegelingen uit onze jonge jeugdjaren die ons veelal denkbeelden inpeperden dat we over onvoldoende doorzettingsvermogen, talenten en kwaliteiten zouden beschikken om later een geweldige vader of moeder te worden, mooie diploma’s voor een goed verdiende job etc., in onze maatschappij,  waar alles uitgedrukt moet worden in prestaties, materie i.p.v. een goed gevoel. Ons gevoel van eigenwaarde en zelfliefde heeft hierdoor al jong een flinke deuk opgelopen, die op latere leeftijd een minderwaardigheidsgevoel geeft.
  • Te weinig liefde en aandacht van jongs af aan.
  • Voedsel en ons eetpatroon door een te kort aan bepaalde mineralen en vitamines of juist door een overvloed aan kleurstoffen
  • Hasj, drugs, heroïne, die kunnen leiden tot neurotische spanningen en psychoses, door een alsmaar zwakker wordend zenuwstelsel, waarbij ook de invloed van alcohol niet onderschat moet worden.
  • Elektromagnetische vervuiling: WIFI, apparatuur, aardstralen etc.
  • Maar ook langdurige weersomstandigheden kunnen hierbij van invloed zijn. Het licht heeft namelijk positief invloed zoals de hoeveelheid zonneschijn. Een tekort kan S.A.D. (Seasonal Affective Disorder) veroorzaken.

Iedere negatieve gedachte kan in feite de basis zijn voor een depressieve aandoening. Dit wordt altijd door de mens zelf opgewekt en veroorzaakt, omdat men altijd zelf de regie heeft over haar eigen denken. Ik weet, het is niet altijd makkelijk, maar met Wilskracht kan je moet je soms meteen STOP tegen je eigen denken zeggen. Vooral om dat er heden ten dage nogal wat entiteitenwolken rondcirkelen op Moeder Aarde gevormd uit negatieve gedachtepatronen . Met wilskracht kan je deze herkennen en meteen buiten je denken zetten door er geen aandacht aan te schenken of gewoon iets te gaan ondernemen wat je afleiding geeft of vrolijkt maakt. Dit kan wisselt per persoon.


  Groene Jade Schildpad – Drakin = te koop in mijn webshop
Dit is een geweldig oude LeMUriaanse wijze OerMoeder Drakin, die zich verschanst in een schildpad. Weet dat als je hoeder van haar wordt, zij jou de ganse dag zal omringen, stimuleren en in bescherming zal nemen tegen lage energieën. Daarnaast zal ze het immuunsysteem stimuleren waardoor zelfheling als maar toe zal nemen.

Blijf je hier onbewust van en ben je tegelijk hooggevoelig, dan sta je continue als een antenne somber makende negatief geladen deeltjes in je aura op te vangen, welke zich vastkleven in jouw denken. Hiervan vormen zich in hoog tempo denkpatronen die al snel een verhoogde graad van negatief denken, somberheid, klagen en verdriet kunnen veroorzaken. Ze bijten zich als een negatieve entiteit als het ware vast in jouw brein  om ze plots om te zetten tot depressieve gevoelens en/of zelf afkeuring. Soms kan dit grote gevolgen hebben en leiden tot zelfdestructie of gedachtes over zelfdoding.

De tijd zal komen dat we hiervan grotendeels verlost zijn, maar eerst is er nog meer transformatie en verandering nodig om het bewustzijn te laten kantelen. Ook jij kwam naar Moeder Aarde om deel uit te maken van deze Grootste Veranderingen Allertijden. De een om het Licht aan te trekken, de ander om het Licht stevig te verankeren en vast te houden en weer anderen om als Boodschapper te dienen. We verbinden ons momenteel met de magische creativiteit van de innerlijke dromen wereld om heugelijke verlangens te gaan manifesteren, waarbij de collectieve energieën van mensheid jouw nachtrust kunnen verstoren en dromen kunnen beïnvloeden. Gebruik hiervoor positieve visualisaties als het meest krachtige hulpmiddel dat er is. Als je een mooie vredige Moeder Aarde kunt voorstellen waar alles gevormd is uit kristal, weet dat je dan de torenhoge meesterlijke LeMUria Witte Tempel energieën kunt gebruiken om jouw toekomst te creëren zoals je die wenst, met een grandioos gevoel van eigenwaarde en zelfliefde.

Ook jij bent een mede Schepper. Zo kun je met SPREUKEN, AFFIRMATIES, MANTRA’S of bewust gekozen heilige MANTRA WOORDEN, de toekomst van Moeder Aarde visualiseren. Als je dit op een rustige wijze dagelijks herhalend hardop uitspreekt, ontstaan er door deze positieve trillingen immense velden. Hierdoor worden er dan krachtige Holygrammen gevuld met jouw Wensen, Liefde en Goddelijke Scheppingsaspecten, waaruit we dan met elkaar de nieuwe leefwereld op gaan bouwen. Energieën die dienen als sjablonen voor een rijk Bezielde LeMUria leefwereld op Moeder Aarde, waarbij de Feeërieke leefwereld van de Elfjes, Dolfijnen, Walvissen en andere Natuurwezens o.l.v. de Pleiadiërs de samenwerking met de Elohim zullen vergroten om veel planten- en dierensoorten op Moeder Aarde opnieuw in te zaaien. Op onze Bevrijheidsdag 5-5 zal deze LeMUria Sterrenpoort  openstaan om samen met jou op afstand te dromen én je af te vragen: WAT WIL IK TOT BLOEI GAAN LATEN KOMEN, voor mezelf én de leefwereld op Moeder Aarde, die de Hemel hier op wonderlijke wijze zal creëren.

Geef nooit op, want wij hebben allen de  macht om via magie de Schepping van de Nieuwe Tijd  geboren te laten worden.


Te koop in webshop: Hart vanObsidiaan Goud’ – Dit Goud Glanzende Obsidiaan Hart moedigt je aan om voor GOUD te gaan! Dit hart helpt bij het manifesteren van datgene wat jou echt geluk en vreugde zal schenken. Zij brengt geluk en voorspoed en trekt welvaart en goede dingen naar zich toe. Dit goud glanzende zwarte hart helpt je om bewust te worden van de dingen waar je tijd aan besteed en laat je inzien welke wel en welke niet nuttig zijn of van negatieve invloed zijn. Dit schitterende Moederbron Hart helpt je om je te focussen op jouw doel. Goud Glans Obsidiaan wordt ook wel de etherische waakhond genoemd omdat zij je energieveld beschermd en werkt als een schild tegen negativiteit en degene die je proberen tegen te houden om je doelen te bereiken. 

 

Lieve lezer, als jij regelmatig hinder ondervindt van negatieve en sombere gedachten, dan kan ik je vertellen dat er geen mens op Moeder Aarde leeft die zo maar zonder begeleiding aan haar/zijn levenslot wordt overgelaten. Ieder mens wordt bijgestaan door haar Hogere Zelf Elf en liefdevolle Spiritvormen, zoals dolfijnen, walvissen, draken, elfjes, Meesters van het Licht die ooit ook mens zijn geweest, Aartsengelen, allen om jouw Bezieling te begeleiden en te laten ontwaken tot een Christus-Christina Baken van Licht in dit leven als LeMUriaanse Lichtwerker.

Zelf herinner ik me ook hoe levensecht negativiteit aan kon voelen, zodat het leek dat ik er volledig door overspoeld kon worden, alsof ik in een bagger zwart gat terecht leek te zijn gekomen. Weet lief mens, dat je immer uit de lichtwereld steun ontvangt, doordat ieder mens stralende hulp aangeboden wordt om uit een benarde situatie omhoog getrokken te worden, Op Weg naar Eenheid met haar/zijn Tweelingziel en andere zielfrequenties…..alleen moet een mens deze kansen wel gebruiken die zich voordoen, zodat men uit de tredmolen van negativiteit, met negatieve gedachtes en leefgewoontes, opgetild kan worden.

Door zelf hier gericht aan te werken kan je activiteiten ontplooien die je blij en vrolijk maken, zoals het luisteren naar mooie muziek, wandelen, mediteren, creatieve bezigheden, die je weer terugbrengen tot het krachtveld van positieve gedachtes en gewoontes.


Te koop in mijn webshop: ‘Seleniet Witte Alien Skulls
Seleniet heeft de wit zilver gouden LeMUria trilling van het Antimonium Moeder Maria Licht en wordt ook wel Maria Steen of Glas genoemd en is een Spirituele steen. Zij werkt beschermend en inzicht gevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, bezieling en mediamieke gaven.

Verwachtingen, denkpatronen zijn geïdealiseerde situaties en  projecties van de samenleving waar je bent opgegroeid. In rijke landen worden we overgoten met reclame beelden op t.v. en social media, waarin een ander een ogenschijnlijk prettiger leven heeft met meer geld, geluk en relaties. Uit onderzoek is echter gebleken dat mensen in het ‘rijkere’ westen juist veel meer last hebben van depressies, dan in ‘armere’ gebieden. We zijn zo verbonden aan onze rijkdom, dat we nu alles op z’n kop lijkt te gaan, alleen maar onze verliezen zien waaraan we krampachtig trachtten vast te houden i.p.v. blij te zijn met de grote wonderlijke ‘schoonmaak’ van oude verplichte gewoontes in ons dagelijkse leven, die bij zovelen leiden tot depressieve gevoelens en pijn lijden.

De verwachting dat het leven een stuk aangenamer zal worden met materiële dingen, zorgt er voor dat de leegte van haar/zijn ziel juist groter wordt, wat tot een eenzamer bestaan leidt. Men ervaart een groter gemis aan liefde en mede hierdoor een dieper doel in het leven.

Ik citeer een voorbeeld uit het boek ‘De verwarde mens’ geschreven door Jaap Hiddinga op blz 39: Ik zag nu een beeld van een mens: heel duidelijk waren daarin de ziel, het geesteslichaam, maar ook de fysieke organen en hersenen te zien. Plotseling kreeg deze mens een ervaring die als negatief werd aangevoeld en op dat moment zag ik ook de RODE TRILLING in het lichaam die eruitzag als een snaar van een gitaar of viool die in verticale richting door de mens heen liep. Het leek alsof de rode draad werd aangeraakt, en op dat moment begon hij te trillen. De trilling was het sterkste in de maagstreek. Ik zag hoe deze trilling de aanmaak van een bepaalde stof teweegbracht in het lichaam, die een schadelijk effect leken te hebben. Na enige ogenblikken was de emotie weer voorbij en de trilling stopte, Ik zag hoe het afweermechanisme van het lichaam de gifstof probeerde weg te werken en daar heel goed in slaagde. Maar voordat het gif geheel verdwenen was, kreeg de persoon een nieuwe aanval van de negatieve gedachte en werd opnieuw gif aangemaakt in het lichaam. De hoeveelheid gif was nu groter en ik zag hoe het lichaam nu meer moeite had om het op te ruimen. Gaandeweg zag ik bovendien hoe het gif in de hersenen terechtkwam en het begin van een permanente depressie veroorzaakte. Ik zag hoe hij naar de dokter ging, die een antidepressivum voorschreef. Op het moment dat hij het middel innam, zag ik hoe het als een gele energie het lichaam binnenkwam en een uitwerking had op de hersenfuncties die uit balans waren door de werking van het eerdere gif. De medicijnen probeerden de aanwezigheid van gif te compenseren, maar omdat het gif nog niet verdwenen was, had het als bijwerking dat het gevoelsleven vlakker werd. Enorme  pieken en dalen verdwenen en de persoon was een beetje een soort robot geworden, want de hersenen werden nu gereguleerd door de medicijnen. exogene vorm van depressiviteit was verandert in een endogene vorm die zich had vastgezet in de patiënt. Dit kan jou ook overkomen als je niet in de gaten zou hebben dat een depressieve gedachte en de daaruit volgende, vernietigende trilling, in wezen uit jezelf voortkomen en dat er in werkelijkheid niets is waar je over hoeft te mopperen.

Alleen als de ziel volledig geïntegreerd is tussen alle delen in de mens en de ziel volledig is, zal men ook de tegenvallers en pijnen in het leven blijmoedig kunnen verdragen en omvormen tot een zegening. Zoekt men echter de oplossing zonder bewust te zijn van dit Holy Bezielingsproces, dan belandt men  voor ieder wisse wasje in de reguliere gezondheidszorg, waar men veel te kort tijd neemt voor een holistisch onderzoek tijdens een gesprek met de patiënt. Artsen lossen het doorgaans op door verslavende ontzielende medicijnen voor te schrijven. Men komt dan terecht in een neerwaartse spiraal en wordt uiteindelijk een menselijk wrak geleid door een robot, levend zonder regenboogfrequenties en wonderlijke instromende spiraliserende  stralen. Kortom: men wordt een gevangene van een zielloos lichaam die nimmer geïnspireerd door het leven zal kunnen gaan. Een situatie waar men zich slechts met hele grote moeite uit kan bevrijden.

Door mijn ruime levenservaring met naargeestige ronddolende entiteiten om mij heen én de hieraan verbonden vele wonderlijke oplossende ervaringen, leef ik nu als Holy Ziel in Drie-Eenheid, ondanks dat ik ooit ook gevangen zat in dit hierboven beschreven antidepressivum scenario. Mijn Moeder Maria Ziel ontvouwde zich al op jonge leeftijd, maar door tegenwerking en onbegrip van mijn familie en leefomgeving, heb ik er voor gekozen om mijn meegebrachte Zielstalenten pas op een latere leeftijd tot bloei te brengen, als er sprake zou zijn van de wedergeboorte van LeMUria.

De tijd is er nu dus klaar voor dat ik een scala aan Zielsverenigende & Energetisch verhogende Kristal producten op indringende wijze in de openbaarheid mag brengen met steun van de Goddelijke Tempelgodinnen. Alle middelen staan op dit berichtenblog in de vorm van gecodeerde berichten, maar ook helende mantra’s om te chanten, liedteksten om mee te zingen, geleide healing MP3’s om te mediteren, uitgeschreven ceremonies om thuis of elders te doen. De hoofdmoot naast mijn Bezielende Healing werk bestaat uit het activeren en holyseren van kristallen tot de hoogste graad, zodat men in mijn LeMUria Healing Webshop nimmer een vervuild of ongeopend exemplaar zal aantreffen. De prijzen zijn hierdoor wat hoger dan in een regulier kristal winkel of webshop, maar je zal dan niet thuis gehinderd worden door somberheid, verdriet of naargeestige aandoeningen, voortgebracht door een ongezuiverde en nog niet positief gewijde steen of kristal.

Wekelijks krijg ik hier Spirituele mensen op bezoek in de Sterrenpoort of aan de telefoon, waarbij ik voel dat ze bezeten zijn door negatieve insluitsels die verbonden zijn aan een elders gekochte ‘hoogwaardig’ lijkende kristal of edelsteen. Weet dat er in heel Nederland, maar ook elders op de wereld én met nadruk in onze overzeese rijksdelen, tamelijk veel van dit soort mooi lijkende en zelfs prettig aanvoelende webshops zijn, die onbezielde, voor mij nep producten, verkopen als mooi ogende kristallen of stenen.

Ik weet dat ik hierdoor weer Abonnees zal verliezen. Natuurlijk vind ik dit heel jammer! Het is echter belangrijk dat ik oud LeMUrianen waarschuw in een tijd dat er geprobeerd wordt zo veel mogelijk te verdienen door bedriegerij en hierbij horen tegenwoordig ook spirituele producten.

Heb jij kristallen en/of edelstenen die je niet vertrouwt of los ergens bij cadeau hebt gekregen? Pas dan extra op en overweeg bij twijfel, deze een keer mee te nemen en gratis door mij in te laten wijden tijdens een Witte Tempel Inwijding & Hathor Healing OF stuur mij via de mail, ná het kopen van een Activatie Ticket (zie 2 links hieronder) een foto van 1 of meerdere van jouw kristal/edelstenen:


Te koop in mijn webshop: categorie 00) onder de B van:
‘Barnsteen Skull’
Deze Zonnig gehumeurde LeMUria Skull is verbonden met de Grote Centrale Zon via de Gouden Maya Zonne Godin.  Zij zal je daarom continue instralen en beter afstemmen op de Vader Zon & de Moeder LeMUria Bron van Moeder Aarde, waardoor angst of plots opkomende somberheid  als sneeuw voor de zon zal verdwijnen als  je haar stevig vasthoudt en langdurig in haar stralende twinkelende oogkassen kijkt. In haar liggen Oer LeMUriaanse Goudgele Zonne coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria. 

Nieuw in Webshop

Afgelopen week heb ik weer een deel van mijn Kristalshop online mogen zetten, waaronder bovenstaande LeMUria Barnsteen skull.
Om alles snel te bekijken wat nieuw is hoef je dus alleen maar af en toe in Categorie 0) Nieuw in Collectie!’ te kijken. Hieronder bevinden zich heel veel kristal zuivere Bezielde Skulls en Kristallen, met een onwaarschijnlijk hoog reinigend en diep grondend vermogen. Regelmatig verneem ik van mijn klanten, hun ervaringen nádat ze het pakje thuis of praktijk ontvangen hadden.  Zo schreef iemand mij over haar ervaring met het zojuist ontvangen ‘Heilige Cintamani Meteoriet steentje’ – van mijn vorige artikel:
Hij is werkelijk prachtig en heeft een hele mooie energie. Ik heb er op gemediteerd, en het beeld wat ik erbij kreeg was dat er een hele grote vrouwelijke engel voor mij verscheen. In een wit met paars licht, en ze reikte haar handen naar mij uit en in haar handen had ze een hele grote ronde glazen bol/ kristal. En deze kristal bevatte allemaal kleine lichtflitsen in het paars en wit, te vergelijken met de flits van een onweersbui…… heel erg mooi. Ze zij deze bol is voor jou en toen verdween ze weer. Het was een heel mooi en liefdevol beeld en zo voelt de steen ook voor mij. Ze krijgt een heel mooi plekje in mijn huis.

 

Ter afsluiting van dit bericht

Geef nooit de kristallen of andere producten in handen van een andere lichtwerker. Want velen zijn geroepen, maar weinigen zijn Uitverkoren om dit HOLY-stisch nauwkeurig en grondig LeMUriaanse Kristal-Healingwerk te verrichten. Voor hen die dit niet mogen ervaren, zullen mijn producten vaak jaloezie en minderwaardig oordelen oproepen. Gelukkig weet ik niet wie dit zijn, maar ik voel wel degelijk dat er regelmatig een aanval op mijn Kristallen Schedels en Draken wordt gericht. Niemand zal mij raken, omdat ik de allerhoogste bescherming op Moeder Aarde ontvang. Maar voor jou geldt dit vaak nog niet, dus nogmaals mijn dringende vraag:
GEEF NIMMER DE BIJ MIJ GEKOCHTE PRODUCTEN UIT HANDEN. Zelfs niet de mij bestelde gedownloade MP3’s, Aura Sprays of Healing Essence Rollers, die gecodeerd voor ieders persoonlijke Bezieling worden toegezonden.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com