De 1e Volle Maan van 2020 op 10 januari

Op 10 januari startte ik met de 1e Volle Maan Healing Licht Cirkel van 2020 op Afstand, geleid vanuit mijn Sterrenpoort.

In 2020 zal alles  wederom in het teken staan van het laten opkomen van de Kosmische LeMUria Moeder Energie op onze geliefde Moeder Aarde planeet. In de periode richting de volle maan van 9 februari, zal er een stevige holistische verschuiving plaatsvinden in ons aller LeMUria Moeder bewustzijn, want op 12 januari vindt er na 38 jaar weer een samenstand plaats van de Planeten Pluto en Saturnus, onder invloed van Mercurius en Jupiter. Ik verwijs je graag voor uitgebreide info over deze conjunctie en de energie die heel 2020 haar uitwerking op niemand zal missen, naar de website van de auteur Elodie Hunting door HIER te klikken.

Om alle deelnemers bij te staan, heb ik in een eerder bericht, mijn 13 Drakinnen Volle Manenkalender gepubliceerd, met daarin de aanwezigheid van 13 LeMUria Element Drakinnen die samen met 13 Maori Natuur Spirits ons geleidelijk zullen Her Activeren in de LeMUriaanse Energie. Neem je deel aan de Volle Maan Meditaties? Print deze kalender dan even uit, zodat je mijn verhaal makkelijker kan volgen de komende 12 maanden.

Op 10 januari zal als eerste de Lichtgroene Moeder Drakin van het Element Aarde naar voren treden. Zij is een echte Volle Maan Bos-drakin en zal met heel haar hart zich 4 weken lang dagelijks op iedere deelnemer een paar keer afstemmen, om samen met het Hogere Eenheidsbewustzijn van de oeroude inheemse Nieuw-Zeelandse KAURI boom voor allen in actie te komen als een grondende en zelfverzekerder makende GAIA TREE & LEVENS STAMBOOM.

Zing daarom van Volle Maan tot Volle Maan gerust wat vaker de Gayatri Moeder Mantra, die wij vorig hebben mogen inwijden tot LeMUria Mantra. Klik HIER om tekst en uitleg over deze mantra (nogmaals) te lezen en tot al jouw cellen, atomen meridianen door te laten dringen via haar Gouden LeMUria Trillingen.

Afbeeldingsresultaat voor kauri boom nieuw zeeland
Oudste Kauri van Nieuw-Zeeland (1250-2500 jaar oud) lijkt te sterven. Zij heeft een uiterst besmettelijke bomenziekte die om zich heen grijpt in het bos, waar de boom al eeuwenlang staat. ‘Hem verliezen, is als familie verliezen’ zeggen de Maori’s.

Op de kalender staat vermeld dat zij ‘God van het Bos’ wordt genoemd. Zij staat symbool om zelf altijd je eigen verantwoordelijkheid te nemen, in welke situatie jij je thans ook begeeft. Blijf niet leunen op de kennis of wijsheid van anderen. Hierbij bedoel ik niet alleen Spirituele kennis of wijsheid, maar ook als je bijvoorbeeld in je relatie, op je werk of waar dan ook geconfronteerd wordt met akelige omstandigheden.

De oude Wijze inheemse LeMUriaanse KAURI boom zegt dan ook: Blijf op jouw karakteristieke wijze altijd sterk in je schoenen staan door je eigen Waarheid uit te durven dragen!

 Door je op mij af te stemmen, help ik je op afstand dieper te wortelen om je grenzen beter te leren bewaken. Kies voor je eigen Weg en loop niet uit angst, om afgewezen te worden, achter je eigen oude mening staan of die van iemand anders!

Met alle Deelnemers van de LeMUria Healing Licht Cirkel, vragen we aan deze Oer Oude Wijze Kauri van 51 meter hoog en ruim 13 meter omtrek, om haar Gouden LeMUria inzichten via de Nederlandse Waterwegen: Lek-Nieuwe Maas- Nieuwe Waterweg – Nederrijn- Pannerdensch Kanaal, verder over Moeder Aarde te verspreiden middels de 4 wekelijkse Oer LeMUria Activaties tijdens de Volle Manen.

Meer info over de gratis Volle Maan Healing Licht Cirkels KLIK dan  HIER.

www.sterrenpoort.com