Volle Maan Healing Licht Cirkels 2020

Tijdens de 13 Volle Manen van 2020 zal ik tussen 20-21 uur, telkens gratis op Afstand een Hathor GroepsHealing Meditatie leiden, die vanuit de LeMUria Moeder Tempels worden bekrachtigd via mijn STERRENPOORT in Oegstgeest.

Er zullen energetisch zaden worden geplant,
die in 2020 tot bloei zullen worden gebracht!

Aanmelden is NIET nodig. Enkel noteren in je agenda én meedoen, is voldoende om jouw en mijn Hogere Zelven met elkaar in contact te brengen! Wel zijn er enkele ‘voorwaarden’ aan gratis meedoen verbonden om Moeder Aarde bij te staan én jouw spirituele Groei te bespoedigen. Zoals:
  • Je altijd ruim op tijd afstemmen op Maria van der Geest
  • Gratis ingeschreven staan als Abonnee van dit blog ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’ Dat kan je het beste op je PC of IPad doen, door op dit Blog bovenaan in de linkerkolom, jouw e-mailadres in te vullen. (Mobiel is moeilijker!)
  • Het liefst Regelmatig, ook tussen de Volle Manen door, te mediteren, te Bidden en  Helende Volle Maan Mantra’s zingen
  • Tijdens een Volle Maan Meditatie mijn helende MP3 Healing te beluisteren om nog beter op de trillingsfrequentie van jouw LeMUria Tweelingziel afgestemd te worden, de Kosmische energie mee op te bouwen om later te kunnen verspreiden.

Met ingang van 1-1-2020 noem ik de Volle Maan Groep

‘HEALING LICHT CIRKEL’

DOE jij OOK WEER MEE OP AFSTAND IN 2020
TEN BEHOEVE VAN LEMURIA, MOEDER AARDE
& JOUW EIGEN LEMURIA-ZIEL?

20-21 uur

op
10 jan, 9 febr, 9 mrt, 8 apr, 7 mei, 5 juni,
5 juli, 3 aug, 2 sept, 1 okt, 31 okt, 30 nov,
30 dec 2020

Noteer deze data alvast duidelijk in JOUW AGENDA!

KLIK op onderstaande link naar de
13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 i.c.m. Maori Natuur Spirits

In deze kalender kun je zien in welke Volle Maan periode jouw verjaardag valt. Dan weet je:

  • Door welke Moeder Drakin & Maori Natuur Spirit jij in 2020 beschermd wordt. Nodig ze regelmatig uit tijdens Meditatie!
  • Naast de Nederlandse wateren, die in de kalender staan vermeld, zullen er ook iedere Volle Maan buitenlandse rivieren en zeeën extra ingestraald worden.
  • Kijk ook eens, voor dat je mee doet aan een Volle Maan HEALING LICHT CIRKEL, of er bij jou in de buurt ook een zee, rivier, kanaal, sloot, meer of plas ligt. Breng er eens een bezoek aan!
    1) Roep jouw bescherm Drakin & Maori Spirit aan om te helpen. 2) Werp een of meerder kristallen in het water met een helende intentie.
    3) Zing een lied of lees een helend gebed, zie bovenaan dit Blog.

TOELICHTING: wat staat er te gebeuren in 2020 en wat wordt er van de deelnemers verwacht?

Samen met alle deelnemers bundel ik het Licht tot een reusachtige Lichtcirkel. Via mijn Sterrenpoort zal het Bewustzijn van het deelnemersveld eerst versterkt worden, waarna we vanuit de LeMUria OerMoederBron, down-under de Uluru Rock, alsmaar Diamantgouden Zonnecoderingen zullen ontvangen en aan Moeder Aarde zullen schenken.

Via mijn Aardesterchakra zal ik het HerScheppende Licht verdelen naar behoefte, kracht en inzicht over alle deelnemers, om hen met mijn overlopende Lichtbron te Bezielen. Dit gebeurt iedere Volle Maan opnieuw, net zo lang tot ook jouw lichtlichaam overstroomt. Dit zal er dan uit komen te zien als een vuurspuwende fonkelende waterfontein. Dit LeMUria Moederlicht uit de  OerMoederBron zal via de Moeder Maas rivier en de wateren in de omgeving van iedere deelnemer, verder stromen richting alle omringende rivieren, meren, kanalen en zeeën. Ten slotte zal zij ergens in de grote OerMoeder Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat stroom van Moeder Aarde opgenomen worden. Ieder levend wezen zal hier ergens ooit uit gaan drinken en zal een HerScheppende LeMUria Blauwdruk Code ontvangen om een opwaarderende correctie-shift te ondergaan.

Ga met je aandacht dan ook maar eens naar de rivier, bron, meer, beek of sloot in je eigen woongebied of waar je op vakantie bent geweest, want waar jij je aandacht op richt, zal ook jouw toenemende Lichtfontein, haar energie naar toe brengen met behulp van jouw MoederDrakin en Maori Natuur Spirit. Kijk hiervoor in de Maori Volle Manenkalender in de maand van je geboortedatum.

  • Neem vóór 20 uur al ruim de tijd om je eerst goed te gronden.
  • Je nodigt jouw Hoger Zelf, Ziel en Gidsenteam uit
  • Daarna stem jij je af op Maria van der Geest of de Sterrenpoort in Oegstgeest.

Ten behoeve van ieders Bewustwordings- & Bezielingsproces, zal de deelnemer maandelijks een Code van haar/zijn eigen LeMUria Tweelingziel terug ontvangen.

  1. Hiervoor zal ik geregeld speciale gecodeerde ‘Hathor Healing MP3’ opnemen, die je via mijn Kristal Webshop kunt bestellen. Je kunt deze dan bijvoorbeeld ook beluisteren tijdens een LeMUriaanse Volle Maan Lichtcirkel en daarna zo vaak beluisteren als je zelf wenst.  Deze zal ik aankondigen onder de MP3 titel: ‘LeMUria’.
  2. Rond de 4 seizoenswisselingen op 21 mrt, juni, sept en dec, zal ik een Oorspronkelijke Helende LeMUria Spray lanceren met de Hathorgodinnen & Moeder Kwan Yin i.c.m. de Klank-, Kleur-, Geur-, & Lichtfrequenties van Kristal, Bloemen met de Regenboog & Maori Natuur Spirits. Deze zal ik zeker te koop gaan aanbieden ter ondersteuning van het Helen van oude trauma’s, die velen van jullie n de genen meedragen, sinds de ondergang van LeMUria & Atlantis.

Heb je een vraag over de kalender of iets anders m.b.t. dit bericht?

Stel deze gerust door gebruik te maken van onderstaand formulier

Een Healing sessie door mij komt nooit in de plaats van een bezoek aan een regulier arts of specialist.

www.sterrenpoort.com