MP3 Sophia spreekt tot jou via Moeder Maria

Lieve Volger van mijn LeMUria Blog,

Zoals eerder aangekondigd heb ik ruimte gemaakt in mijn boekenkast en neem ik afscheid van interessante bezielde boeken die ooit op bevlogen wijze op mijn LeMUria Pad waren gebracht. Klik bovenaan de website op ‘2e Handsboekverkoop’ om te zien of er iets tussen staat dat je aandacht trekt. Krijg je het gevoel dat er een of meer interessante boeken nu naar jou toe willen? Laat het me dan weten, door middel van een mail naar Maria@sterrenpoort.com. 

 

Als feestelijke afsluiting van mijn 13 Sterrenpoort Volle Maan LichtCirkel – AfstandsHealingen, welke op 21 september zal gaan plaatsvinden – kosten al mijn LeMUria Essence Healing Rollers  € 21 zolang als de voorraad strekt, want Op is OP. Hierna wordt het weer tijd voor andere ondersteunende Healing Essences. Hoe of wat…..komt later!

Op 21 september zal de Eenheid van Elohim en Aartsengelen o.l.v. de Goddelijke Wijsheidsgodin Sophia LeMUria ons gezamenlijk samen met de Kwan Yin Drakinnen, Eenhoorns en Leeuwinnen, als LeMUria GroepslichtCirkel vanuit de Moeder Tempels rondleiden van krachtplaats naar Chakra plaats in zowel Nederland als rondom heel Moeder Aarde. We gaan in de oeroude LeMUria streek van het Zuid Franse plaatsje Rennes-le-Chateaux, waar Moeder Maria Magdalena aan de voet van de Pyreneeën na de kruisiging een nieuwe toekomst opbouwde + rond de Tempel van de Hemel in Beijing, tot slot de allergrootste Elfen- en Drakenpoorten Activeren, ná die van Tasmanië in Australië en Nieuw-Zeeland.

In Rennes-le-Chateaux en Beijing zullen de 12-voudige krachten gebundeld worden die momenteel op Moeder Aarde binnenstromen via de 12 eerder geopende LeMuriaanse Sterrenpoorten, terug te vinden in de Volle Manen Kalender op  ‘Holy LeMUria LichtCirkels van 2021′

Deze zal gebundeld worden tot één LeMUria LevensSAPstroom via onze diep gewortelde LeMUria Stamboom van het Uluru Rock Versteend Hout Domein én alle Bronnen, Rivieren, Beken, Zeeën, Poelen en overige LeMUria Wateren t.b.v. alle levende Wezens, de Maori Stamboom en Afgezanten van de 12 Verenigde Sterrenstelsels.

De Hathors zullen jou als LeMUria Deelnemer danken door middel van een Holy LeMUria Certificaat. Wie van te voren een Volle Maan Abonnement had afgesloten OF wie zich voor de allerlaatste LichtCirkel heeft opgegeven als Deelnemer (door het bestellen van een Holy Hathor Healing Ticket in mijn Webshop), zal voor het einde van september dit Certificaat in haar Mailbox ontvangen!

Dit is een heel belangrijk Certificaat, want enkel Ingewijden in het bezit van een door mij uitgegeven LeMUria Certificaat, zullen in 2022 en daarna kunnen deelnemen in mijn LeMUria Coördinatie Centrum in Oegstgeest aan de LeMUria LichtCirkels (in kleine groepjes). Hierover volgt eind 2021 meer informatie, echter niet meer via dit Blog, maar enkel rechtstreeks gezonden aan de inmiddels belangrijke groep geCertificeerde LeMUria Ingewijden.

Voor de duidelijkheid: allen die reeds een of meerdere Privé Inwijdingen in mijn Sterrenpoort hebben gekregen, behoren automatisch al tot deze DeelnemersGroep!


Rosophia Hathor Engel 5 cm – te koop in mijn LeMUria Webshop en Gebundeld ingewijd door Maria Magdalena & Sophia samen – € 22

MP3

Hieronder volgt tot slot voor de allerlaatste keer een belangrijke Gewijde LeMUria Oproep aan de Lichtwerkers om deel te nemen op 21 september 20-21 uur op MP3 en duurt 22.35 min. Zet je beide voeten weer stevig op de grond en zit de tijd uit met gesloten ogen om de Gecodeerde LeMUria Wijsheid van (Ro)Sophia te beluisteren.

 

Wil je alvast het Licht dagelijks om je heen oproepen, doen toenemen om dit vervolgens wereldwijd door de LeMUria Gaia Tree Wortels uit te zaaien in Moeder Aarde om het vervolgens uit de Kruin van deze Gaia Tree gewijd te ontvangen met Goddelijke LeMUria Sophia Wijsheidscoderingen vol Inspiratie voor jou én over Moeder Aarde uit te stralen op Weg naar jouw Zielsterchakra bondgenoten van weleer! Visualiseer dit al zittend op een boomstronk bij jouw eigen LeMUria Wortel Stamboom tijdens het meezingen met onderstaande Healing Mantra’s, welke ik al dansend en bezield door de Goddelijke Moeder heb ingezongen, zonder op perfectie te letten! Het gaat namelijk om de Passie die jij er zelf inlegt als je (mee)zingt. Hierdoor zal je door de Hathorgodinnen samen met de Uluru Rock Grandmothers omringd en ondersteund worden in je Uitstralende Hoogste LeMUria Zielen Missie. Zó zingen we LeMUria weer omhoog ná ooit eerder zingend ten onder te zijn gegaan op de wijs van Auld Lang Syne, waarover ik in mijn bericht van 6 januari 2018 schreef, genaamde ‘LeMUria, jij bent ons Moederland’

Voor nog meer bezielende Healing meezingnummers klik je HIER door naar mijn STERRENPOORT Spotifylijst.


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com