Nieuw: LeMUria Healing Poster én Kaars

Wil jij in vlot tempo je gewonde ‘Innerlijke LeMUria Kind’ heling bieden, dan heb ik nu naast de:

  1. Orgonite LeMUria Skull XL – Moeder Aartsengel Metatrona & de Lady’s Venus & Amethist
  2. Orgonite zwarte Octaëders
  3. Orgonite Seleniet Schijven
  4. NIEUW: A3 LeMUria Healing Posters waarop Moeder LeMUria jouw Innerlijke LeMUria Kind op schoot neemt. Wie deze poster ergens ophangt zal waarnemen dat de kamer gevuld zal worden met de Bezielende en Troostrijke Liefde van de Hathors en de voltallige Kosmische Hiërarchie. Rust zal de ruimte vullen, waardoor verdriet en onrust plaats zal mogen maken voor Vrede, Harmonie, Vreugde en Rust. Wie tijdens het voorlezen van het meegezonden gebed of tijdens het beluisteren van mijn stem op de MP3 zal direct omgeven worden door de helende krachten van de Goddelijke Moeder.
  5. NIEUW: ‘LeMUria Kaars 6′ omwikkeld met mijn nieuwe krachtige Moeder LeMUria LOGO étiket. Wie deze kaars brandt zal waarnemen dat de kamer gevuld zal worden met de Bezielende en Troostrijke Liefde van de Hathors en de voltallige Kosmische Hierarchie. Rust zal de ruimte vullen, waardoor verdriet en onrust plaats zal mogen maken voor Vrede, Harmonie, Vreugde en Rust. Wie tijdens het voorlezen van het meegezonden gebed of tijdens het beluisteren van mijn stem op de MP3 zal direct omgeven worden door de helende krachten van de Goddelijke Moeder.

Eerdaags worden ook mijn overige Orgonites of Kunsthars Seleniet Producten voorzien van dit Oer Holy LeMUria LOGO,. Deze liggen nog even bij de drukker.

Al mijn Webshop producten worden gewijd en hierdoor omgeven door een gigantisch liefdevol en helend Christus – Christina Eenheidsveld van de Goddelijke Moeder.

Tevens heb ik alle Orgonite of Kunsthars schijven op verzoek van de Aartsengelen Moeder LeMUria Maria & Metatron(a) van mijn Helende Innerlijke LeMUria Kind LOGO voorzien:


Bovenstaande Orgonite Schijven zijn van Kunsthars en gevuld met Seleniet + aluminium oxide en een combinatie van edelsteensoorten welke volledig geopend – geactiveerd  & ingewijde zijn vanuit de Holy Moederbron van LeMUria door Maria van der Geest in de Sterrenpoort – Oegstgeest. Zo lang de voorraad strekt zijn ze te koop in de
LeMUria Healing Webshop – categorie 03c)

 

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com