Nieuw: Healing Poster én Kaars ter bevordering vd Healing van jouw Innerlijke LeMUria Kind

Wil jij in vlot tempo je gewonde ‘Innerlijke LeMUria Kind’ heling bieden, dan heb ik nu naast de:

  1. Orgonite LeMUria Skull XL – Moeder Aartsengel Metatrona & de Lady’s Venus & Amethist
  2. Orgonite zwarte Octaëders
  3. Orgonite Seleniet Schijven
  4. NIEUW: A3 LeMUria Healing Posters waarop Moeder LeMUria jouw Innerlijke LeMUria Kind op schoot neemt. Wie deze poster ergens ophangt zal waarnemen dat de kamer gevuld zal worden met de Bezielende en Troostrijke Liefde van de Hathors en de voltallige Kosmische Hiërarchie. Rust zal de ruimte vullen, waardoor verdriet en onrust plaats zal mogen maken voor Vrede, Harmonie, Vreugde en Rust. Wie tijdens het voorlezen van het meegezonden gebed of tijdens het beluisteren van mijn stem op de MP3 zal direct omgeven worden door de helende krachten van de Goddelijke Moeder.
  5. NIEUW: ‘LeMUria Kaars 6′ omwikkeld met mijn nieuwe krachtige Moeder LeMUria LOGO étiket. Wie deze kaars brandt zal waarnemen dat de kamer gevuld zal worden met de Bezielende en Troostrijke Liefde van de Hathors en de voltallige Kosmische Hierarchie. Rust zal de ruimte vullen, waardoor verdriet en onrust plaats zal mogen maken voor Vrede, Harmonie, Vreugde en Rust. Wie tijdens het voorlezen van het meegezonden gebed of tijdens het beluisteren van mijn stem op de MP3 zal direct omgeven worden door de helende krachten van de Goddelijke Moeder.

Eerdaags worden ook mijn overige Orgonites of Kunsthars Seleniet Producten voorzien van dit Oer Holy LeMUria LOGO,. Deze liggen nog even bij de drukker.

Al mijn Webshop producten worden gewijd en hierdoor omgeven door een gigantisch liefdevol en helend Christus – Christina Eenheidsveld van de Goddelijke Moeder.

Tevens heb ik alle Orgonite of Kunsthars schijven op verzoek van de Aartsengelen Moeder LeMUria Maria & Metatron(a) van mijn Helende Innerlijke LeMUria Kind LOGO voorzien:


Bovenstaande Orgonite Schijven zijn van Kunsthars en gevuld met Seleniet + aluminium oxide en een combinatie van edelsteensoorten welke volledig geopend – geactiveerd  & ingewijde zijn vanuit de Holy Moederbron van LeMUria door Maria van der Geest in de Sterrenpoort – Oegstgeest. Zo lang de voorraad strekt zijn ze te koop in de
LeMUria Healing Webshop – categorie 03c)

LET VOORAL OP WAT IK JE TE LEREN HEB:

Koop je Orgonite of Kunsthars gevulde producten als de witte of oranje seleniet draken, de LeMUria landschappen in de Octaëders, Dodecaëders, Piramides of ‘Taal van Licht’ Schijven, zonder voorzien te zijn van bovenstaande ‘Moeder LeMUria Logo’, dan heb je GEEN ECHTE LEMURIA Healing producten, maar nog grotendeels ongeopende, niet geactiveerde en nimmer LeMUriaans ingewijde Healing Tools aanschaft. Daarom kun je deze elders (meestal) flink voordeliger aanschaffen, maar de werking zal nog géén 1/3  zijn van de Sterrenpoort LeMUria producten.

Dit schrijf ik niet om andere Webshops houders onderuit te halen, maar wel om Lichtwerkers Bewust te maken van de afschuwelijke hoeveelheid naargeestig ongeopende Orgonites en Look a likes, Schedels, Draken, Engelen, Bollen, Kristallen, Half-edelstenen die her en der wereldwijd te koop worden aangeboden.

Zij zullen de Hoeder/Bezitter eerder terug laten vallen in Frequentie dan dat zij er Healing door ontvangen. Let maar eens op hoe vaak jij na aanschaf van een elders gekocht kristal, (half)edelsteen etc, niet meer goed in slaap komt ná middernacht, doordat je een verkeerd geopend of afgestemd kristal in de buurt van je bed hebt staan. Of dat je plots huilbuien krijgt, of heftiger gaat reageren op je omgeving.

Gelukkig is het verschil wel degelijk te voelen met een liefdevol geopend hart, want je zal in mijn webshop kunnen waarnemen dat je altijd meteen een flinke download ontvangt uit de LeMUria Moeder Tempels en het hier aanwezige Christus -Christina  Eenheid Bewustzijnsveld. Dit zijn ‘LET OP MIJ’ codes die je er op attent zullen maken welk kristal of ander product voor jou het meest geschikt zijn ter heling van de vele vernederingen in dit OF vorige levens….helemaal teruggaand naar de tijd van de ondergang van LeMUria of het Oude Atlantis.

Ik zou zeggen doe je voordeel op met dit bericht, want niets moet, álles mag….en weet dat alleen jij als oude wijze LeMUria ziel, mijn wijze woorden op de juiste waarde weet in te schatten. 

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com