September LeMUria DRAKENMAAND met AARTSENGEL MICHAËLA & SOPHIA

Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel van dit bericht, om  de Boodschap rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Beste LeMUriaan,

Als de Leeuwenkracht langzaam minder wordt, komen de Draken onder de hoede van de Grootste Aartsengel Michaëla, onder uit de spleten en schachten van hun oorspronkelijke LeMUria Grotten omhoog, waar ze hun drakeneieren hadden achter gelaten toen de neergang van LeMUria een feit werd.

Dit jaar zal er vanuit de DrakenMoeder-genenbank een extra grote Oproep en zoektocht uitgaan naar LeMUriaanse Draken drenkelingen, die Berijder waren en nog ergens onder de schollen van LeMUria grottenstelsels in comateuze toestand verkeren . Dit zal internationaal tot uiteenlopende beroering kunnen leiden, want de LeMUria Helle Drakenrijders zijn aangesteld om de LeMUria Zielen te bevrijden. Via een innerlijke verschuiving zal de LeMUria Ziel uiteindelijk bevrijd gaan worden om via de Jacobsladder de Tempel van de Hemel binnen te Rijden.

ZEG HET VOORT – ZEG HET VOORT – ZEG HET VOORT!

Hierdoor zal het Aardse leven vergeestelijken en zullen de Takken en de Wortels van de Gaia Tree, drager van de Rassen Codes van de eerste 12 LeMUria Stammen, langzaam gaan samenvallen met de bloedlijnen van de LeMUria Drakenlijnen door verschuivingen in zówel de diepte van Moeder Aarde, alsook in de Kosmische Dimensies.

Als jij ooit als Galactische Draak- of Eenhoorn Berijder de Kosmische wateren hebt aangelegd, de energie matrixen hebt opgebouwd, dan zijn jullie samen binnen het bereik van Moeder Aarde gekomen via onze Moeder Maan en langs vele Sterrenpoorten binnen gereisd om LeMUria met haar Kosmisch uitgelijnde kristallen, Grotten en Waterwegen te Bevruchten.

Dan zal je ook nu weer een grote Liefde voelen voor Draken en andere Natuurwezens om te helpen bij de Grote Hereniging van de LeMUria Rassen Stamboom met de Bloody Mary Drakenlijnen.

De Aartsengel Michaëla is samen met de Aartsengel Metatrona dé Coördinator om dit helse karwei door alle kritieke fases heen te loodsen: Heb jij een draak of eenhoorn? Dan zullen de komende maanden voor jou als Galactische Draken Hoeder en Berijder ook aan kunnen aanvoelen als een heftige periode, want de Energie zal zich blijven vermenigvuldigen om Vurig uit jou en je Draak te Stralen naar de plaatsen langs de grotten en Rivieren, waar jullie van Oorsprong de LeMUria Vuur & Water Codes van bezitten om daar de ‘Hel’ Blokkades op te lossen.

Zodat we een nog diepere verbinding aan kunnen gaan met de draken die ons omringen en deze Drakenmaand klaar staan om hun kracht via ons met de Bomen & Moeder Aarde te delen.


Doe de Draak-Eenhoorn-BoomWezen LeMUria Meditatie

  • Zet je kristal en edelsteen draken / eenhoorn dicht om je heen, zet een geschikt muziekje aan en ga rustig 20 minuten Mediteren en Visualiseren zonder je door iets af te laten leiden.
  • Zet je voeten stevig op de grond en haal 3 keer diep adem: in door de neus – even vasthouden – uit door mond.
  • Je visualiseert dan dat je ergens gaat zitten bij jou in de natuur bij een Oude Wijze Dikke Boom die je kent. Misschien heb je er een foto van gemaakt of loop je er dagelijks langs.
  • Visualiseer dat onder uit je voeten er meerdere wortels diep de grond in gaan.
  • Roep het bewustzijn van deze Moederboom aan en vraag of ze haar wortels om jouw wortels heen wil slaan én je bij iedere inademing wil voeden met haar verdiepende kracht.
  • Samen met je Draak- en EenhoornWezen vraag je of jullie gebruik mogen maken van haar uitgebreide wortelstel. Als de Moederboom dit goed vindt, doorloopt jouw LeMUria Draak/EenhoornWezen o.l.v. de Aartsengel Michaëla en vele andere Draken en LeMUria Leeuwinnen, haar totale wortelstelsel welke altijd op magische wijze zal uitkomen bij én verbonden is met de LeMUria Kwan Yin Lemniscaat Stroom en de SchelpenBron op Moeder Aarde. ( lees hiervoor mijn berichten over Schelpenbewustzijn).
  • Blijf hiervoor geruime tijd rustig met gesloten ogen zitten en geniet vooral van wat er aanstaande is.
  • Jouw oude wijze LeMUria Drakenbewustzijn zal van je rust, stilte en gevoel gebruik maken om precies de ingang van jullie LeMUria Grottenstelsel(s) terug te vinden, waar de toegangspoort zich bevindt naar de ‘kelders’ waar jullie elkaar voor het laatst zagen met achter gebleven vrienden en familie om zowel je eigen als hun ooit vastgezette LeMUria Zielendelen op een rustige manier te bevrijden.
  • Jij zal eerst doorspoeld en doorweven worden met de Helende Smaragdgroene sappige kleuren van de Gaia Flower of Life, gevolgd door alle sapstromen uit het Regenboog wortelnetwerk van de Gaia Tree of Life Stamboom van LeMUria.
  • Eindig je Meditatie oefening als een STRALENDE LEMURIA GOUDEN REGENBOOG STER centraal in het Omniversum.
  • Dit is een krachtige en tegelijk een fantastische gebeurtenis.
  • Ga aan het einde van je meditatie staan om deze oefening met een blij gevoel af te sluiten door een Bezielende Brondans te maken en te zingen zo lang als je wenst,  want ooit zijn jullie ook samen bij de Ondergang van LeMUria, Zingend tussen de schollen verdwenen op de wijs van Auld Lang Syne ( lees hiervoor mijn eerdere bericht) om de LeMUria Regenboogenergie als positieve herinnering vast te blijven houden t.b.v. latere Zielshereniging, wat nu grootschalig plaatsvindt. De Uluru Rock Grandmothers zullen hierbij zeker aanwezig zijn als je hen inviteert.
  • Doe deze Vriendelijke Draak-Eenhoorn-Boom Meditatie liefst wekelijks afgestemd op de Wijsheidsgodin Sophia, de Aartsengelen en je eigen Kristalvrienden, want hiermee zal jij weer je eigen oorspronkelijke uitlijning en BeWorteling terugkrijgen met je eigen LeMUria BoomZiel in het Uluru Rock – Versteend Hout Domein dankzij de weer gedeblokkeerde en doorstromende LeMUria Kwan Yin Lemniscaatstroom.
  • Én je zal ook voor je eigen Bloedlijn een belangrijke bijdrage leveren aan de allergrootste Oproep Allertijden om Moeder Aarde te helpen AL HAAR RASSEN WEER TE LATEN HERENIGEN en TOT ÉÉN VREEDZAME LEMURIA STAMBOOMRAS, waarbij ieders uiterlijk, afkomst, geloof, rang, stand of geaardheid, naar waarde zal bijdragen aan het teruggekeerde Gouden Aquarius LeMUria Tijdperk.

Onderstaand LeMUria gebed van de Wijsheidsgodin Sophia zal de Lichtwerker helpen uit te lijnen met haar 13 Chakra’s tot ‘Pillar of Light’ tussen Hemel & Moeder Aarde.

Sophia – Wijsheidsgodin van LeMUria

Verrijk mij dagelijks
Via mijn Hogere Wijsheid
Zodat LeMUria op Moeder Aarde ontluikt
Met haar diep gewortelde LeMUria Regenboog Stamboom van de
De Koren-Blauwe 1e Straal via Michaëla

De Goudgele 2e Straal via Jophiëla  
De Rood-Roze 3e Straal via Chamuëla
De Diamantine-Witte 4e Straal via Gabriëla
De Smaragd-Groene 5e Straal via Raphaëla
De Oranje-Robijnrode 6e Straal via Uriëla
De Violet-lila 7e Straal via Zadkiëla
De Turquoise 8e straal via Metatrona & Sandalphona
De Magenta 9e Straal via Metatrona & Sandalphona
De kristalhelder Gouden 10e Straal via Metatrona & Sandalphona
De Kristalhelder Wit Zilveren 11e Straal via Metatrona & Sandalphona
De Helder Kristallijnen 12e Straal via Metatrona & Sandalphona
En de Parelmoeren LeMUria STER van Alwetendheid via de Gaia Tree of Life
Om alle 12 regenboogstralen in evenwicht en samenspraak te Herenigen

Verrijk mij dagelijks
Zodat dualistisch denken
Voorgoed uit het Collectief Kristalgeheugen ontworteld wordt
Onder leiding van de 5 Elementen met de Aartsengelen
 Michaëla, Gabriëla, Uriëla, Raphaëla en Metatrona
Kwan Yin & de LeMUria Draken, Eenhoorns, Elfen en vele andere

Verrijk mij dagelijks
Zodat mijn Pillar of Light gecodeerde Ziel

Uw toegezonden Kristallijnen Scheppersdeeltjes
Uit de Vader- & MoederBron
Dagelijks op zal nemen
Om ze te verveelvoudigen en uit te stralen
Als Menselijke Engel & Natuurwezen
Met als Allerhoogste Opdracht
Onze SchelpenBron & Uluru Rock StamBoom
Met haar Versteend Houten Stam & Wortels

Op te laten gaan in de Oorspronkelijke Gaia  Tree – RassenBoom van LeMUria
In samenspraak met onze Draken en de Drakenlijnen

Als Galactische Draken Hoeder en Berijder

Amen

Klik op: Sophia, Oproep aan de Wijsheidsgodin Sophia om het Gebed te downloaden en uit te printen. Je kunt het dan makkelijk in LeMUria DRAKENMAAND met de AARTSENGEL MICHAËLA menigmaal hardop uit te spreken, maar vooral  tijdens de laatste Volle Maan en Herfst-equinox LichtCirkel op 21 september én op de LeMUria Feestdag van de Aartsengel Michaëla op 29 september.


Symbool: LeMUria STER van Alwetendheid
@Sterrenpoort-Maria van der Geest

Aanbevelingen:

  • Alle Draken in mijn Webshop doen dienst in dit Goddelijke LeMUria Programma, waaronder ik speciaal aanbeveel:
    mijn Wit, Oranje en Zilver Seleniet in Kunsthars gegoten Drakinnen en de Wit Seleniet (Traveler) Schedels en Albast Seleniet Boeddha’s, welke allen bevoorrecht zijn door de Goddelijke Moeder Inwijdingen
    ( zie bijvoorbeeld foto bovenaan dit bericht)

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com