MP3: Healing van Meester Jezus & Maria Magdalena

Meester Jezus sprak 

Ik Ben de Alpha & de Omega
De Eerste & de Laatste
Het Begin & Het Einde

“Ik kom spoedig, en heb het loon bij me om iedereen te belonen naar zijn daden. Ik ben de Alfa en de Omega, de eerste en de laatste, het begin en het einde.’ Gelukkig zijn zij die hun kleren wassen: zij kunnen over de levensboom beschikken en zullen de stad door de poorten binnengaan. Buiten is de plaats voor de honden die zich bezighouden met toverij en ontucht, met moord en afgodendienst, voor iedereen die de leugen koestert en ernaar handelt. ‘Ik, Jezus, heb mijn engel gestuurd om jullie deze dingen bekend te maken voor de gemeenten. Ik ben de telg van David, zijn nakomeling, de stralende morgenster.’” (Openbaring 22:12-16)

Op Weg naar Pasen & Pinksteren 2019, maar ook voor dáárna natuurlijk, wil ik je graag getuige laten zijn van de Helende WOORDEN die ik van Meester Jezus ontving, gesteund door Maria Magdalena, daags voor ik vertrok op AardeHealingreis naar Haifa in Israël op 20 maart.

Toen ik de MP3  insprak, nadat ik haar eerst had ‘moeten’ uitschrijven, omringden Jezus & Maria Magdalena  mij opnieuw, maar nu in hun eerste Lichtgedaantes als Oud LeMUrianen, waardoor er vanuit LeMUria een bijzonder helende LichtTransmissie plaatsvond.

Iedereen die onderstaande MP3 zal beluisteren, zal rechtstreeks en telkens opnieuw, een helende download ontvangen vanuit de Kristallijnen  Moeder Tempels in LeMUria vanonder uit het Uluru Rock domein. Op dit helende LeMUria Veld, staan mijn Houten Skull ALPHA samen met mijn Versteend Houten Trio Skulls OMEGA afgestemd. Zij dragen met elkaar de Heilige Coderingen van alle Oud LeMUrianen in zich mee. Het is een Ontwakingsprogramma met Helende Coderingen ten behoeve van jouw Collectieve Oerangsten, die wij als Mensheid met elkaar nog dienen te Helen. Zij werken in op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam aangaande de Ondergang van LeMUria & Atlantis.

Meester Jezus en Maria Magdalena, weten dat er dus nog veel Heling nodig is. Hiervoor roepen zij jou ook op om maandelijks gratis mee te doen met de Volle Maan Meditaties (19 april, 18 mei 20-21 uur) die vanuit de Sterrenpoort geleid worden. Doe dus mee en stem je af op de Sterrenpoort EN / OF laat je op afstand helen tijdens mijn Groeps Afstand Kwantumhealingen tijdens de seizoenswisselingen (21 juni, okt, dec). Hiervoor reken ik een relatief gering bedrag van
€ 33, waarna ik je ‘n seizoen lang onder mijn energetische beschermende Vleugels neem. Je zal hierdoor minder last hebben van negatieve onderstromen, angsten en meer positieve kracht en inzicht ontvangen vanuit de Moeder LeMUria Tempels en de Kwan Yin Drakinnen. Geef je HIER direct nu al online op, waarna je regelmatig energie downloads zal gaan ontvangen en je Spirituele Proces in een versnelling zal geraken.

www.sterrenpoort.com