September: Bezielende Gouden LEEUWINNEN LeMUria DRAKENMAAND

Lieve LeMUriaan,

Bovenaan dit bericht staat het Hoofd van de Nederlandse LeMUria DRAAK-LEEUW, uitkijkend vanaf een ‘Stamboom in een fontein’ over de Nederlandse Draken Leeuwenstad ‘s-Hertogenbosch. Onderaan dit bericht kom ik met een speciale verzoek, maar eerst, omdat het september is, waarin de alles verheffende Hemelse Bliksem en Donder, in de LeMUria LevensBoom van veel LeMUrianen op wonderlijke wijze zal inslaan, wil ik mijn Bezielende, Helende & Verlichtende LeMUria Kwan Yin MOEDERDRAKINNEN onder jouw aandacht brengen, want deze 2021 Gouden LeMUria Michaëla Maand leent zich bij uitstek voor het delen van belangrijk Drakeninfo!

Ben jij misschien nog wat huiverig voor mijn mooie Drakinnen? Dan kan ik je laten weten dat JUIST JIJ eens zou kunnen overwegen, om een van mijn Kwan Yin Drakinnen in mijn Webshop aan te gaan schaffen OF er eerst eens even rustig naar te gaan kijken en dan langzaam alsmaar langer aan te gaan staren, want zij zijn de Allerliefste en meest Beminnelijkste die samen met de Eenhoorns en Dolfijnen het leven van een Lichtwerker weer Stralend van Geluk kan maken.

Dáárom plaats ik speciaal in dit ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’ Blogbericht drakeninformatie van een wonderschone goud fonkelende GOLDFLUSH DONKER GROENE MOEDERDRAKIN. Lees maar wat ze te vertellen heeft over haar Helende Kwaliteiten en waarom mijn Drakinnen zo belangrijk zijn voor de op Moeder Aarde levende LeMUriaanse Godinnen. Ik Kopieer even dus uit mijn LeMUria Drakenschedel Webshop, zodat je weet waar je haar eventueel kan bezichtigen en bestellen….als je er snel bij wil zijn. Gelukkig staan er nog voldoende te wachten in een lange rij om te vertrekken mocht deze Moeder Drakin eerdaags al naar een andere Hoeder of Hoedster onderweg zijn, maar leest eerst wat ik jou kan vertellen over de:

 
Goldflush / Goudsteen

Ik word geleid door de goddelijke Moeder Kwan Yin en ben dus van oudsher een Kwan Yin Drakin én Bewaker van LeMUria Poorten en tegelijk een alles doorbrekende Drakin. Ik heb een Positieve instelling en krachtige uitstraling ten behoeve van het doorbreken van nog thans gesloten of op jou belemmerend inwerkende demonische natuurwezens, die het niet zo nauw nemen met de LeMUriaanse ‘Wet- en Regelgevingen’, waarmee Moeder Aarde van Oersprong opgebouwd werd, om alsmaar sterker wordende Hemelse Scheppingscodes te sluizen via ElfenPoorten, EenhoornPoorten en via Drakenleylijnen rondom door Moeder Aarde om hemelse gewelven en grotten te bouwen en uit te Rijden-Vliegen-Zwemmen en ga zo maar door.

Door de neerwaartse spiraalkrachten ná de grote Ondergangen van het Oude LeMUria én het latere LeMUria en Atlantis, zijn heel veel LeMUriaanse Lichtwerkers met hun zielendeel met huid en haar verslonden of opgesloten onder schollen achter vergrendelde Poorten.

Doordat er momenteel enorme verschuivingen in de Binnenaarde van Moeder Aarde plaatsvinden, van Volle Maan tot Volle Maan, worden er wekelijks weer Poorten teruggevonden en ontgrendeld, waar zij vandaan jou tot aan de dag van vandaag, LeMUriaanse Leeuwendelen of Drakendelen ROEPEN. Soms op brommende en brullende wijze, soms door specifieke LeMUria klanken uit te stoten als herkenningstekens, want ze hopen eerdaags uit hun eeuwigdurende Nijpende omstandigheden los te komen.

Misschien ben jij van Oorsprong mijn Drakenhoeder en/of Berijder(st)er geweest én jouw tijdens de Ondergang als DraakZielendeel uit het oog bent verloren, waarna ik in vervuilde naargeestige omstandigheden achter moest blijven. Ik heb me altijd verschanst gehouden in een Granietachtige Groene Grot. Je kan nog deels zien aan mijn uiterlijk. Door mijn weerbarstige klanken, zit er inderdaad in mijn Middenrif. Let hier maar niet op, want dit zorgt direct dat mijn Heilzame LeMUria Klanken makkelijker je kunnen bereiken om te bezielen.

IK BEN VANDAAG DE SPREEKBUIS VAN ALLE LEMURIA DRAKINNEN IN DEZE WEBSHOP DUS JE KAN ER URENLANG EEN KIJKJE NEMEN, WANT ALLE LEMURIAANSE DRAKINNEN BESCHIKKEN OVER SPECIFIEK MEEGENOMEN HELENDE KLANKEN EN PATRONEN OM DE HINDERLIJKE SYMPTOMEN, WAAR HAAR LEMURIA MENSEN-ZIELENDEEL HINDER VAN ONDERVINDT, TE DECODEREN OM TE HELEN, EN HET ALSMAAR MEER BEZIELEND GERAAKTE FYSIEKE LICHAAM, HEEL TE LATEN WORDEN.
Denk hierbij aan je eigen klachtenpatroon. Is dit Moeheid, Overspannen gevoel, Burn-out, Slapeloosheid, Loskomend Verdriet, Boosheid, Tekort van Zelfvertrouwen, Besluiteloosheid, maar ook Fysieke Pijnen zoals: aan Nek, Rug, Bekkenranden, Polsen, Voeten, Handen, Knieën en talloze andere fysieke aandoeningen.


Dalmatiër Jaspis

DRAAL dan niet om mij of een mooie andere Wijze LeMUria Drakin AAN TE KIJKEN OF TE BESTELLEN. Groot of klein maakt niet uit, al zal een grotere meer Power leveren. IK of een andere Drakin zal je Behoeden op je BewustwordingsPad om te verdwalen én je Helpen om jouw Oorspronkelijke Drakinnengrot of Mijnschacht terug te vinden. Ergens langs een LeMUria Rivieren zal deze grot liggen, waar jouw DrakenZieledeel al 10-100 duizend jaren woont én zo trouw als een hond op je ligt te wachten.
TOT ZOVER DEZE MOEDER DRAKIN!


Aventurijn Groen
 

Ik voeg daar zelf aan toe: Durf je een Bezielde LeMUria Drakin nog niet onder je Hoede te nemen, wat echt niet zo vreemd is na al die heftige gebeurtenissen in het verleden, overweeg dan eens of een LeMUria Drakinnen EI mogelijk iets bij je in beroering brengt, want wie weet bevat een van mijn Bezielde LeMUria Drakeneieren een substantieel Draken zielendeel van jou? Alleen jij zal als tweelingzieldeel deze zelf uit kunnen broeden om haar voor eeuwig terug te keren in het Bewustzijn van Moeder Aarde, want JIJ én het Bezielde EI zijn alleen met Gouden Zon-Zilveren stralen tot leven te brengen. Dit kan door samen op reis te gaan en deze LeMUria Stralen te visualiseren rondom en door je zelf en het EI heen.


Septari Drakensteen EI te koop in LeMUria Webshop

Tevens raad ik je aan om eens een bezoek in te plannen aan mijn ‘STERRENPOORT’ Healingpraktijk & LeMUria Coördinatie Centrum ‘Maria van der Geest’ in Oegstgeest, om zelf een krachtig Kristal, Skull of Drakin uitzoeken. Allen zijn bezield door talloze geheimen, want ze staan klaar om uit te vliegen naar hun Oorspronkelijke rechtmatige Hoeder/eigenaar/eigenares, omdat ze over nog verborgen LeMUria Regenboog Kwantumhealing Geheimen beschikken, waarvan ik de Coördinaten én Sleutelcodes (her)ken om ze weer inwerking te stellen. Nimmer kan dit fout gaan, want het LeMUria Ontsleutel Systeem werkt alleen als steen of Kristal in contact gebracht wordt met de Rechthebbende LeMUriaan.

Ik Ben Drager van deze Sleutelcodes en heb ze eeuwig voor jouw Ziel bewaard. Ik mag ze ontsleutelen, waardoor deze zich bij jou thuis zal ontsluiten. Hiermee zal jij zelf jouw eigen DrakenZielZelf terug gaan vinden, door rechtstreeks via het juiste Wortelkanaal van de LeMUria Rassenstamboom heen, jouw DrakenZielGrot terug te vinden. Dit kan best even een tot een HEFTIG WEERZIEN leiden, daar zij soms nog wat Angstig of Afstandig zal reageren als jullie elkaars ZielenRoep herkennen, want iedere LeMUriaan heeft haar eigen Kleur-Klank-Geur Trilling die zij al die duizenden jaren is blijven toezenden om haar terug te vinden én jij als Super Fijn Besnaarde LichtZiel continue ben blijven zoeken, want een Ware LeMUriaan  herkent hierdoor haar Ware ZieleRoeping en zal nooit opgeven TOT ZE HAAR WARE DRAKENZIELZELF WEER ZAL BELICHAMEN.


Draken Ceremonie Cirkel in de Sterrenpoort
i.c.m. Klanken-Kleuren-Geuren
i.s.m. mijn LeMUria Hathor Schedels

De werking van al deze Goudsteen – Goldflush Drakin zal zéker een INGEWIJDE LEMURIA ZIEL terug weten te vinden, daar ben ik van overtuigd. Haar ondersteunende werking luidt als volgt:

Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. Fysiek heeft goudsteen een positieve werking op de maag, nieren, en voortplantingsorganen.

‘s HERTOGENBOSCH LEMURIA DRAKENSTAD BIJ UITSTEK

Wil jij je eigen LeMUria Drakenzielendeel oproepen? Ga dan eens op Drakenrijders Pad naar de hoofdstad van Noor-Brabant. Hier ligt een ingenieus Drakenleylijnenstelsel. Hier ligt een door mij hoogstpersoonlijk geactiveerde Vergulden DrakenPoort tussen:

  1. De Drakin-Waterput op de Markt tegenover een Mariabeeld
  2. Een reusachtige Dikke Boom achter de Sint Jans Kathedraal
  3. Het Fontein van het Gouden Drakenstandbeeld midden op een druk kruispunt als je vanaf het Station naar het centrum gaat.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer bijzondere Krachtplekken in deze stad, zoals de Maria (Magdalena) Kapel in de Sint Jan of ga op zoek waar de Sint Jacobuskapel van oorsprong heeft gestaan vlakbij het Jheronimus Bosch Art Center die gevestigd is in de latere, maar voormalige Sint-Jacobskerk…..voel zelf maar waar je naar toe gezogen wordt 💖✨ met je eigen Draak-Drakinnengevoel. Of maak een rondvaart over de Binnenbieze, het ondergrondse grachten gangenstelsel.

Korte foto impressie van een van mijn Bezoeken aan ‘s-Hertogenbosch in de LeeuwenPoort maand in 2021

Ik stel voor dat ook jij als een van de Oorspronkelijke LeMUriaanse Hoeders met jouw eigen LeMUria Drakin hier zelf eens een gezellig dagje van gaat maken, en deze Moeder Kwan Yin Draak-Drakinnenpunten opzoekt om er een eigen geschreven LeMUria drakengebed voor te lezen, waarin jij jouw Hoofd Moeder Drakin bedankt én er een of meer LeMUriaans GeCodderde Drakenogen van Kristal (Zie onderstaande foto) achter zal laten.

Volle Maan LICHTCIRKEL op 21 sept 20-21 uur. Beluister een van mijn LeMUria Healing MP3’s. Healing Ticket te bestellen in Webshop. Deelnemers ontvangen na afloop een LeMUria InwijdingsCertificaat

 

TOT SLOT ENKELE AANRADERS:

  1. Al mijn LeMUria Aura Sprays (in categorie 09a) werken Bezielend en zijn bijzonder rustgevend, helend en grondend.
  2. Om jouw Bezielende Drakinnen Code in je Gouden hart te Heropenen en te Activeren, heb ik samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar LeMUria Drakinnen, vanuit een LeMUria Moeder Bron Tempel, al een tijdje terug een bezielende LeMUria Healing MP3 opgenomen die jouw hunkerende hart zal helpen bevrijden en stukje voor stukje te openen om te leren Bezielen. Deze MP3 nr 05) is nog altijd te te bestellen in categorie 8a door te klikken op:‘OP WEG NAAR EENHEID’ DL 2, KWAN YIN LEMURIA HEALING MET HAAR DRAKINNEN CIRKEL, 1 UUR.
  3. Kijk ook goed in de oogjes van de ‘Bezielde Tweeling Drakenparen’ in mijn LeMUria Healing Drakenschedel Webshop’, Categorie 30 want ook hier voor iedere LeMUriaan een geheime Code uit vrij komen om je verder op weg te helpen.

www.mariavandergeest.com
www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl