Youtube: Live Opname tijdens Volle Maan Storm 9-2-2020

Sterrenpoort Live Opname geleid vanonder uit het Hart van de Uluru Rock door de Goddelijke LeMUria Moeders

 

Flower of Live – Uluru Rock bijeenkomst Grandmothers

Terwijl jij misschien meedeed op Afstand met de LeMUria Licht Cirkel Meditatie tijdens de 2e Volle Maan van 9 februari 2020 en luisterde naar mijn eerder opgenomen Youtube ‘Geleide LeMUria Bron Meditatie – Volle Manen 2020’, ontving ik rechtstreeks uit het LeMUria Moederhart van de Uluru Rock, alsmaar Helende Flower of Live – Bloem Frequenties, van de Goddelijke LeMUria Moede DRIE-EENHEID: Kwan Yin, Maria Magdalena en Moeder Maria.

De afbeelding boven dit bericht is het Rosé Window van een kunstenares. Zij schilderde iconen van alle mozaïek ramen in de Matthiaskerk, welke zich bevindt aan het Drievuldigheidsplein in het hoge gedeelte Boeda van Boedapest, op een van oorsprong Krachtig LeMUria Moeder energieveld recht tegenover het Parlementsgebouw aan de overzijde (Pest) van de Donau en  op ongeveer 1 km afstand van de Maria Magdalena Kerk, waar alleen nog de toren van overeind is gebleven in Boeda. Samen vormen ze gedrieën een magische verbinding met de door ons gewijde en geactiveerde LeMUria Donau rivier, tijdens onze Aardehealingreis in augustus 2019.

Uit de Rose Window in de Matthiaskerk, welke oorspronkelijk ‘Mariakerk’ heette, zal je Helende Fower of Life Coderingen ontvangen.

Er tussendoor hoor je de Elementen Wind & Water op het dak van mijn KristalHealing kamer beuken!


Deze muziek hoorde je op de Youtube:

  • Ancient Mother – Robert Gass
  • Prayer of the Mothers – Yael Deckelbaum
  • Grace of God – Gurunam Singh
  • Avinu Malkeinu – Barbra Streisand
  • Tall Trees – Sarva Antah
  • LeMUria is Coming Home / Lokah Samasta Sukhino Bhavantu- Maria van der Geest

Inmiddels heb ik mijn YouTube Kanaal STERRENPOORT-Maria van der Geest, flink uitgebreid met korte video opnames van bezoeken aan Krachtplekken. De meeste zijn al enkele jaren geleden opgenomen. Enkele bevatten weer coderingen, die tijdens het aandachtig bekijken/beluisteren het nodige op gang kunnen brengen bij Oud-LeMurianen.

Een rechtstreekse link naar mijn YouTube kanaal: Klik HIER


Wie een reactie achter wil laten na het beluisteren van de Live Uluru Rock YouTube, kan gebruik maken van onderstaand contactformulier:

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com