GNEIS: Hèt LeMUria Moeder Gesteente van IONA

Beste Volger van mijn LeMUria Healing Berichten,

Op weg naar de Holy 7-7-7 Poortdag a.s. vrijdag eerst nog even dit opmerkelijke nieuws:

Op woensdag 5 juli bezoekt de op 6 mei gekroonde Britse Koning Charles voor het eerst Schotland. Hij za l zijn intrede doen via de Royal Mile in Edinburgh vanuit het Paleis richting het Kasteel, waarbij hij ontvangen zal worden in de St Giles’ Cathedral, de plek waar Schotland vorig in september afscheid nam na het overlijden van zijn moeder op het zomerverblijf Balmoral.

Koning Charles ontvangt hierbij een nieuw Rijkszwaard, omdat het oude te fragiel zou zijn geworden volgens een bericht van de nos.nl

De Schotse Kroonjuwelen bestaan uit

  1. Een scepter uit 1494
  2. Het oude rijkszwaard uit 1507 geeschonken door Paus Julius II aan Koning Jacobus IV en symbool staat voor de vorstelijke macht.
  3. De Kroon van Schotland.

Sinds 1543 werden deze gebruikt voor de Schotse Kroningen, beginnend bij Mary, toen een 9 maanden oude baby.

Het nieuw ontworpen Rijkszwaard dat Koning Charles cadeau krijgt is bijzonder, omdat er een ronde Pommel (is een tegenwicht aan het uiteinde van een zwaard) is gebruikt van een 2,8 miljard jaar oude GNEIS STEEN uit de oude wijze LeMUria rotsgrond van IONA . Zie foto hieronder van nos.nl

Geschiedenis van het LeMUria Moedergesteente ‘Lewisiaans Gneis’

Naar aanleiding van onze Schotland Aardehealingreis, waarbij we het Moedergesteente Gneis met een bezoek gaan vereren, zullen we heel ingewikkelde krachten dienen te weerstaan, omdat hier in de allerdiepste holen ontegenzeggelijk rumoerige klanken schuil gaan, want ieder van onze LeMUria Lichtcirkel heeft hier wel een Natuurwezen Elfjes of anderzijds Natuurzielendeel achter dienen te laten ten tijde dat alles verschoof en klem kwam te zitten in de ondertonen van het in vele kleuren en soorten bestaande graniet.

We reizen niet voor niets door Schotland in een gewoon reisgezelschap, waarvan niemand  op de hoogte zal zijn van onze LeMUria Opdrachten. De Gids(hoeder) van dit reisgezelschap zal zéker ook onderdeel uitmaken van de opdracht zonder dit zelf te hoeven weten.

Alle Deelnemers zullen met elkaar op Afstand een STERRENPOORT LICHTCIRKEL VORMEN, die op onzichtbare wijze, ieder voor zich, dagelijks een Wondertoon zal achterlaten in het Hart van de LichtCirkel, waarna ik in Schotland en later in Engeland, vanonder uit het Gneissgesteente en anderen Moedergesteentes van LeMUria, ieders oorspronkelijke LeMUria GrondToon omhoog zal mogen trillen uit de rotsen van het oorspronkelijke Christus-Christina Bloed. Dit zal vermenigvuldigd worden in hoog tempo via de waterwegen rondom Schotland op weg naar ieders woonplaats. DE DEELNEMERS VAN ONZE LEMURIA STERREN LICHTCIRKEL ZULLEN OVERLICHT WORDEN UIT DE HEMELEN VAN HET KONINKRIJK VAN GOD & GODINA – ALSOOK VANONDER UIT DE LEMURIA ELFENRIJKEN VAN DE ULURU ROCK – AVALON – UISNEACH – IONA, OM HUN SCHADUWGEDAANTES OP TE LICHTEN.

Hierbij zullen de Songlines door heel West-Europa een belangrijke rol spelen.

Tussen de start van het nieuwe Tzolkinjaar op 26 juli én 8-8 LeeuwinnenPoortdag van LeMUria (de 1e LeMUria Poortdag van het nieuwe LeMUria jaar) zullen alle LeMUriaanse Klank Codedragers fysiek reacties kunnen gaan ervaren, waaronder pijnlijke steken in schouders en ledematen. Hierdoor zullen allereerst de Klank Codes vrijkomen uit hun eigen kristallijn opgebouwde lichaam. Deze beklemmende, door jou meegebrachte Codes zullen op het juiste moment in de tijd losschieten. Bij sommige lichtwerkers kan dit oude manieren van denken, angsten of twijfels oproepen, omdat ze een connectie hebben met de Ondergangen van LeMUria en/of Atlantis, waarvoor ik samen met Sandra Minnee ben opgeroepen om dit prachtige Holy Grail Bloedkoralen huzarenstukje definitief te laten voltrekken.  

Ben je Deelnemer van de STERRENPOORT LICHTCIRKEL, dan zal je extra ondersteuning krijgen middels teksten en MP3’s vooraf en de nodige foto’s en korte videofilmpjes tijdens onze reis via WhatsApp Groep: Holy Grail LeMUria Activatie Reis

Ben je nog niet aangemeld als Deelnemer, dan zal je vanaf 14 juli t/m 7 augustus geen info ontvangen. Enkel de STERRENPOORT LICHTCIRKEL zal opgenomen worden in het LeMUria Lichtschip voor de rondreis door Schotland en Engeland en als Lichtwerkersgroep energetisch in disbalans van elkaar kunnen corrigeren. Natuurlijk ondersteund door Elohim Aartsengel Michaëla, de Heilige Familie, Kwan Yin en de Merlina NatuurSpirits.  

Via de zojuist aangemaakte  Whats App Groep: Holy Grail LeMUria Activtatie Reis zullen we met elkaar in contact staan en zal ik vooraf en hopelijk ook tijdens de reis: info, foto’s en korte videofilmpjes kunnen verspreiden, want met elkaar gaan we deze Holy Opdracht ten uitvoer brengen.

VOEL JE OOK DE OPROEP BINNENIN JE OPBORRELEN? Opgeven voor de Holy Grailreis kan nog tot uiterlijk 14 juli door je HIER aan te melden voor het heilige bedrag  van 144 euro! 

Klik HIER om de Nieuwe Ingewijde Aanwinsten in mijn LeMUria Healing Webshop te schouwen gevuld met Stralende Energieën uit de Moederbron van al het Leven:


WIT SELENIET-MERLINIET – LEMURIA EENHOORN IN KUNSTHARS: INGEWIJD DOOR MERLIN(A)

88.00

Afmetingen: 12,5 x 4 x 10 cm  – Allen verschillen licht van elkaar – Ná bestelling voel ik intuïtief welke als eersten aan de beurt zijn om op reis te gaan naar de juiste besteller. LET OP: Verzending zal pas plaats mogen vinden op 7 augustus nádat ik terug gekeerd ben van onze Schotland-Engeland Holy Grail Activatiereis in jui-augustus.  

Chakra’s: Allen

Deze Eenhoorns behoren tot een speciaal nieuwe ‘LeMUria Eenhoorn Skull Lijn’, welke geïnitieerd worden door de Witte Tovenaar MERLIN(A) met zeldzame Coderingen via Maria van der Geest voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om hen terug te laten keren naar het Moederland Elfjes Rijk MU (=LeMUria).

Allen zijn door de Holy Grail Deelnemer Anja de Vaal in kunsthars opgebouwd uit fijn gemalen Wit Seleniet & Merliniet kristallen brokjes. Merliniet is Dendriet Opaal en dit wordt soms zichtbaar als een donkere plek in de Eenhoorn.

De uitzonderlijke kracht van deze Eenhoorns is dat ze allen in staat zijn om de circulerende energieën in en om het menselijk lichaam te centraliseren en uit te lijnen tussen jouw Sterrenzielendelen: zowel ze links-rechts, boven-onder, voor-achter tot elkaar te brengen en ze geleidelijk aan te herenigen! Tevens een Ideale enorm om ook mee op reis te nemen vanwege de kunsthars omhulling, want normaal gesproken zou Seleniet veel te broos en kwetsbaar zijn. Nu is het bestand tegen het maken van reizen en het neergezet worden langs de waterkant of bij een Boom die als oude Oerpoort dient.

Eindelijk komen we nu weer toe aan het ontvangen van onze eigen originele GrondTonen vanuit de Binnenaardse gewelven, waar alleen Merlin(a) met haar staf naar toe kunnen reizen.

Mijn taak is het om Her en Der op Moeder Aarde de Klank Hoeders van deze Eenhoorns terug te vinden, zodat het weer tot leven gewekte Bewustzijn van het Wit Seleniet-Merliniet, terug zal keren bij de LeMUria Klankmeesteressen om weer met hun oorspronkelijke grondtonen aan de slag te kunnen gaan!

Heb jij het gevoel dat je ooit bestolen bent van je WARE SCHEPPENDE tONEN? WAARDOOR JOUW ZELDZAME KRACHTEN LANGZAAM VERLOREN ZIJN GEGAAN EN JE ONTZIELT BENT GERAAKT? KIJK DAN DE FOTO’S EENS ENKELE MINUTEN STRAK AAN – EERST MET JE LINKEROOG – DAARNA MET JE RECHTEROOG!

Dan zou het zo maar kunnen zijn dat een van deze Witte BeZielde fijnbesnaarde Seleniet-Merliniet Eenhoorns bij jou terug wenst te komen om als éénheid opnieuw te gaan functioneren op Moeder Aarde.

Zij bevordert het contact met jouw Aarde Zielster die vanonder uit de Gneis Graniet Gesteente Gronden rondom Iona-Mull-Staffa in Schotland zal worden opgehaald incl grondtoon, door aansturing vanuit je Hogere Schelp Elf Zelf en Merlin(a). Dit zal tijdens de Holy Grail Aardehealing Activatiereizen alsmaar verder uitgewerkt en bekrachtigd worden.

Deze Moeder LeMUria Eenhoorns werken via Giga Reusachtige Bronpoorten door de Zon- & Maanpoorten heen rondom Moeder Aarde. Ze reizen door het hele universum heen vanuit de Centrale Moeder Maan om door de Kosmos Sterrenwaterwegen naar de 12 Bronpoorten heen in het Netwerk van Licht rondom Moeder Aarde, boven specifieke Vortex gebieden bij Sterrenpoorten, boven de dampkring!

Zij staat afgestemd op de Oude LeMUriaanse Zielen, die het leven op Moeder Aarde via de Kristallen inweefden en bezielden o.l.v. Merlin(a), samen met de hoog gekwalificeerde Kwan Yin Draken, Walvissen, Dolfijnen en Oeroude Schildpadden.

Mijn ingewijde en geactiveerde Eenhoornvriendinnen zullen met ieders zelfhelende vermogen en mediamieke gaves aan de slag gaan. Op communicatief gebied zal je gemakkelijker contact met je LeMUria Gidsen en Hogere Schelp BronElf zal krijgen.

Extra toelichting:

Heb je wel eens Beelden in je slaap uit een feeëriek paradijselijk binnenwereld? Of droom je wel eens van Draken, Eenhoorns, Elfjes, Reuzen, ZeeMeerminnen, Boomwezens of zo? Dan beschik jij over een Lichtlichaam dat heen en weer kan/zal reizen naar de Tijd van Ooit in LeMUria, om daar Bewust jouw meegebrachte ZielsFrequenties en LeMUria  GrondTonen op te halen en vervolgens verrijkt weer terug te geven t.b.v. al het leven op Moeder Aarde dat weer tot haar oospronkelijke helende kwaliteit en kwantiteit hersteld dient te worden.

Zij vormen met elkaar namelijk een onderdeel van het BinnenAardse Wonderland, maar je kon er niet meer naar toe terug, omdat er tijdens de Ondergang van LeMUria en het latere Atlantis verschuivingen hadden plaatsgevonden, waardoor de Drakenlijnen en ToegangsPoorten tot deze Paradijselijke Diamantine Lichtwereld geblokkeerd werden en onvindbaar waren geworden. Met elkaar hebben we sinds de Ondergang, via de door ons op wonderlijke wijze meegebrachte oorspronkelijke BronTonen de Weg letterlijk weer terug gevonden én sinds kort zijn alle LeMUria ToegangsPoorten, van een klein kiertje in het voorjaar van 2021, door de LeMUria LichtCirkels nu weer wagenwijd open aan het gaan.

Hierdoor stroomt er alsmaar meer Licht binnen, vooral op Poortdagen, Volle Manen, Zons- en Maansverduisteringen. Niet alleen van Bovenaf, maar nu ook weer steeds meer vanuit de Paradijselijke Diamanten Harte KERN van Moeder Aarde.Dit verloopt vanuit de Schelpenbron via de Uluru Rock én de hier fier prijkende en stralende diepgewortelde LeMUria Rassen Stamboom, alle kanten op via de Kwan Yin Draak Drakinnen Regenboog Lemniscaatstroom naar alle rivieren, volken, stammen en rassen! AANGEMOEIDIGD EN ONDERSTEUND DOOR DE EENHOORNS DIE ALS EEN TORPEDO HUN FLUITENDE FREQUENTIES STUREN. DIT GEBEURT OOK VIA JOUW BLAUW OF PAARS GESPIKKELDE PRANA-KANAAL, want je bent hierdoor zichtbaar en te herkennen als Oud LeMUriaan vanuit de Sterrenstelsels en Sterrenpoorten door deze LeMUria Eenhoorn!

TIP ter ondersteuning van jouw BeZielende Transformerende, Transmuterende en Transfigurerende Levensreis op weg naar Eenheid: Ingewijde LeMUria Natuur Healing Bron Sprays: waaronder Merlin(a)  & Unicorn / Eenhoorn  30 en 100 ml.

DEEL MIJN BERICHTEN HET LIEFST VIA WHATSAPP OF DE MAIL I.V.M. DE INHOUDELIJKE INFORMATIE.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er nog even op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor het delen van de inhoud van mijn berichten of enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van een Holy product, tip of aanbevolen werkmethode. Niets is bedoeld om in de plaats te komen van een bezoek aan arts / specialist.