MP3 69: LeMUria Sound Healing APRES ICI PARIS ISIS – geleid door Kwan Yin en Moeder Anna

Lieve Lichtwerker,

Via dit bericht maak ik alleen even snel bekend dat sinds maandag 13-11 mijn nieuwe LeMUria Sound Healing MP3 69  HIER te bestellen is onder de veelzeggende titel:

APRÈS ICI PARIS ISIS: ROSAMUNDIA VONKENVURIGE INWIJDING DOOR KWAN YIN EN MOEDER ANNA, 56.19 MIN.

Kwan Yin en Grootmoeder Anna nemen samen het voortouw, nu de Ademhaling van ISIS zich heeft verenigd met het pulserende Rosamundia Hart en via de Nulmeridianen (Parijs en Londen) als een lopend vuurtje zich verspreid via de Bel Torens op de Meridianen-Draak0Drakinnen-Leylijnen en alle Aardeportalen rondom  de Aard-as wentelend door Moeder Aarde.

Om je meer bewust te worden van wat er momenteel allemaal speelt rondom de midden-as van Moeder Aarde, wordt je Zielslichaam meegenomen naar mijn LeMUria Moeder Lichtschip, om geleid door de Goddelijke Moeders een Vurige Inwijding te ontvangen vanuit het geurende Rosa Mundia Liefdes Harteveld down-under ICI PARIS ISIS.

Van bovenaf lijkt het op een Vurig Vonkenzee van Sterrenlicht die zowel vanaf de Zodiac Sterrenstelsels als van onder uit de onlangs geopende Aardeportalen in Moeder Aarde.

Ook jij had je eigen Vonken Vuurstraal Verbinding, maar deze was ten tijde van de neergang afgeblokt en bijna totaal gedoofd. 

Tijdens de ICI PARIS ISIS Aardehealing Activatiereis rondom 11-11-2023, zijn we afgedaald met een KERNGROEP in de oeroude Kristal Domeinen onder Parijs. We werden gesteund vanuit ons Uluru Rock Domein in Centraal Australië door de talloze Natuurwezens en Goedaardige Buitenaardsen, maar uiteraard ook alle Moedergodinnen die hier altijd gewaakt hebben over ons diep verscholen ICI PARIS ISIS – LeMUria Aardeportaal – vol met opgeslagen geheime Klanken, Bloemengeuren en Zaden.

Om dit te bereiken dienden allereerst onze eigen Straalmotor Frequenties, lijkend op een Vuurzee opgespoord te worden, waarna we huiswaarts keerden met een Vuurzee aan StraalCodes om weer terug te keren naar de rechtmatige Ziel.

  1. Tijdens het luisteren zal degene die deelnamen aan de ICI PARIS ISIS Aardehealingreis een afsluitende Initiatie ontvangen
  2. Alle andere luisteraars zullen tijdens het luisteren naar deze Sound Healing, een BeZielende inleidende inwijdingsactivatie ontvangen van de Goddelijke  Moeder Kwan Yin en Grootmoeder Anna, doordat ook zij nu weer hun eigen Vonken Wezenstraal vanonder uit het Moederschip LeMUria én de Binnenaarde Portalen van ICI PARIS ISIS.   

Momenteel neem ik ruim de tijd om alle verworven coderingen in Parijs, eerst te laten indalen, waarna ik met een belangrijk nieuw jaarschema zal komen aangaande 2024.

VERGEET NIET:

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.worldpeacehealingcircles.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.