‘Hari Om – Shiva Om’ Volle Maan Mantra 18 mei 2019

De Mantra ‘Hari Om – Shiva Om’ werd tijdens ceremonies op mijn georganiseerde Aardehealingdag van 11 mei reeds ingewijd, waarover in mijn volgende bericht meer. Dit vond plaats in de aanloop naar Pinksteren op 9-10 juni en is nu dé Volle Maan Mantra van 18 mei 2019.

Wie weer gratis mee wil doen op zaterdag 18 mei van 20 – 21 uur met mijn Sterrenpoort en zich afstemt op mijn Volle Maan Groeps Afstand Kwantum Healing Meditatie, zal vanaf heden een nog intensere liefdeskracht vanuit de MoederBron om zich kunnen ervaren. Tijdens deze Volle Maan worden de Oranje Gouden Coderingen vrijgegeven en ingestraald voor het definitief laten ontwaken en openbaren van alle intenties die jij de afgelopen jaren hebt uitgezet om zich te manifesteren, want Actie leidt tot Reactie. Durf jij ook jouw zaden in ontvangst te nemen door deel te nemen?

LET OP: NIEUW IS WEL DAT MEN ZICH VOORTAAN VOORAF EVEN  MOET AANMELDEN ALS MEN NIET BETAALD HEEFT MEEGEDAAN OP 21 MAART.  DIT KAN VIA ‘CONTACT’ BOVENAAN DEZE WEBSITE.

Op 18 mei zal de vrolijk makende energie van de Shiva Lingham, Shiva & Radha uitgezonden worden over heel Moeder Aarde.
Wil jij hierbij helpen als LeMURia Kanaal en tegelijk dus ook haar Lichtstraal ontvangen en doorstralen?
Geef je dan nu op en luister en zing vanaf heden regelmatig mee met de geheiligde Mantra ‘Hari Om – Shiva Om’. Dan zal je de Oermoederkracht van hen nog beter gaan ervaren en zelf ook als een LeMUriaans Zonnetje gaan stralen vanuit je hartchakra, want op weg naar de komende Pinksterdagen (en daarna ook hoor!) gaat het er om dat ook jouw hart meer en meer in Vuur en Vlam gaat uitstralen. D
e Oranje HOLY FLAME van Moederliefde en MA kracht vanuit de Gouden LeMUria Harten Tempels zullen aangemoedigd worden door Shiva, Radha, Maria Magdalena & Moeder Maria, Anna, Aphrodite en vele andere Oud LeMUriaanse Moedergodinnen. Vanuit de Shiva Linghams (lees Oerei) komen er nu alsmaar klanken vrij, geleid vanuit de OerBron van LeMuria, zullen deze tonen via de bronnen van de heilige rivieren in wereldzeeën terechtkomen en verspreid worden.

Hieronder plaats ik de MP3 opname van de Mantra, waarbij ik regelmatig meezing om jou extra healingfrequenties via mijn stem te zenden. De muziek is  van de cd ‘Embrace’ van Deva Premal.

De betekenis van deze Mantra is delels als die van de Medicijn Boeddha Mantra van februari: TRANSFORMEER AL MIJN PIJNEN, ZIEKTEN (lees illusies van dualiteit en afgescheidenheid) EN BEVRIJD MIJ HIER VAN, DOOR MIJ ONDER TE DOMPELEN EN TE LATEN STROMEN ALS EEN LEMURIAANSE BRONRIVIER, DIE ZICH ALSMAAR ONGESTOORD LAAT LEIDEN DOOR DE BEZIELENDE KLANKEN EN KLEUREN VAN ONZE OERMOEDER KWAN YIN EN HAAR DRAKINNEN.

Deze gewijde en een van de meest bezielende Mantra’s, ontgift het zielenlichaam, emoties door gedachten en handelen, dankzij de fijnbesnaarde Gouden Harp Tonen & Klanken vanuit de Shiva, Radha en de Shiva Lingam Tempels van LeMUria. (klik op groene letters voor eerder artikel hierover)

Werking van het zingen en beluisteren van Mantra’s

Er zijn veel niveaus waarop een mantra werkt, want de kracht en inwerking van geluid zal alle cellen en dus ook organen bereiken en aan trillen. Een ieder die serieus meezingt, zal meer innerlijke rust, vrede en vreugde bereiken, waardoor de cellen anders gerangschikt worden en meer gaan samenwerken, waardoor de innerlijke zielsklank zal veranderen. De helende kracht van deze heilige ‘Hari Om – Shiva Om’ Mantra zal onvoorstelbaar machtig zijn, want het is voor mij dé vrouwelijke Koningin Moeder Mantra onder de LeMUria Mantra’s. Zij heelt wonden die lang voor onmogelijk gehouden werden. Haar trilling van Moederliefde komt rechtstreeks uit de Galactische MoederBronZon en resoneert in samenwerking met de Kosmische Hiërarchie.

Haar inwerkende kracht is afhankelijk van in hoeverre jouw hartchakra reeds geopend is. Dit verklaart soms waarom de een meer mantrische vibraties ervaart dan de andere beoefenaar van het zingen van  mantra’s. Deze Koninklijke Mantra oefent echter een stevige invloed uit op ieders geestesgesteldheid, gemoedstoestand, bewustzijn alsmede het hart, waardoor ieders gezondheid van hen die krachtig meezingt in het juiste ritme en toonfrequentie van haar/zijn eigen ziel & zielenlied gebracht zal worden. Schrik dus niet als je werkelijk even een vurig gevoel krijgt in je gouden Hart-Lotus-Chakra midden op de borst.

De ‘Hari  Om – Shiva Om’ Mantra is in staat is om de Evolutie in Vuur & Vlam te brengen om haar op positieve doch krachtige wijze te beïnvloeden. Daarom komt ze juist opnieuw tot leven in de Meimaand – een LeMUria Moedermaand bij uitstek.

De ‘Hari  Om – Shiva Om’ Mantra vormt een belangrijke sleutelpositie door haar geheiligde Shiva Lingham energie instroom in de Heilige Rivier de Ganges. De Moedergodin Ganga is hierbij de verpersoonlijking van deze levende en nieuw leven doorgevende Moederrivier. Als een vrouwelijke intelligentia stroomt zij vanuit LeMUria, samen met de Goddelijke levensgezellen Shiva & Radha onze levens binnen om datgene wat ons niet meer dient om te vormen  tot wat wij vanuit het diepte van ons hart wensen en verlangen ten behoeve van ieders hoogste doel.

In haar hemelse oorsprong wordt zij ook wel Akasa Ganga genoemd, wat ‘Schitterende Straling’ betekent. Vanuit de Gouden Oermoeder Schelp onder de Uluru Rock zullen nieuwe klanken en gouden oranje kleurencoderingen naar de Ganges uitgezonden worden van uit de LeMUria MoederBronZon via de Murray River en Balie. (klik op groene letters voor eerder artikel hierover)

Deze Bezielde Vlam zal jou meteen omhullen als je met mij mee doet op afstand op 18 mei  van 20 – 21 uur. Doe ook mee als jij een van de Leven gevende Rivieren op Moeder Aarde wil worden om haar te helpen haar bezielende MU / MA / Moederkracht tot leven te brengen en uit te laten dijen. Met elkaar zullen we het LeMUria Harten Vuurtje op gaan stoken door de Holy Flame te kanaliseren en op een wonderlijke wijze als een goldrush van gouden wervelwinden, uit te gaan stralen. Ik zie je aanmelding daarom extra graag maandelijks tegemoet.


Bron van de Ganges

Maria Magdalena en Meester Jezus zijn meerdere keren samen ook op reis gegaan, waarbij zij ook de heilige Ganges rivier hebben bezocht, waar zij getroffen werden door de liefde en schoonheid van deze Moederrivier. Zij eerden deze rivier door haar bloemen  te schenken en samen mooie liederen te zingen als dank voor Moeder Aarde. Ze werden opgenomen in de stilte van het rivierwater, waarbij de Ganga Spirit hen met veel plezier heeft omhuld en laten spelen. Het is nu tijd geworden dat de gouden Ganga Spirit zich samen met die van de Eufraat, Nijl rivier, Jordaan en talloze andere waterstromen weer verbindt ten behoeve van al het leven op Moeder Aarde. Deze geschenken zullen ons Leven verrijken na Pinksteren  (9 en 10 juni 2019).

Het Goddelijk Plan begint zich nu echt aan ons te Openbaren mits je hier natuurlijk voor open staat natuurlijk! Aan ieder wordt de keus gegeven of ze in de 3-dimensionele illusionaire wereld willen blijven voortleven of wensen mee te gaan in de Godinnen flow van LeMUria via de goddelijke rivieren des levens in afstemming op het heelal met behulp van de Drakinnen o.l.v. van Kwan Yin.

Ik groet je hartelijk vanuit de Heilige Moeder Bronnen & Rivieren van het Leven in LeMUria namens Shiva, Radha en de watergodin Akasa Ganga


TOT SLOT : Alle Volle Maan Kwantumhealing Meditaties zullen dit jaar gratis blijven, maar om LeMUriaanse Kwantumhealing op Afstand te krijgen op 21 juni, 21 september, 21 + 30 december, kost DEELNAME per keer € 33, waarna ik je een heel kwartaal onder mijn LeMUriaanse Sterrenpoort hoede neem. Je krijgt dan een begeleidende MP3 opname vooraf toegezonden waarbij ik je doorlopend op afstand healing en bescherming zal bieden vanuit de Moeder LeMUria Healing Tempels. Maandelijks gaat de  trilling omhoog en zal ik je hierin mee laten liften. Dit geschiedt voornamelijk tijdens Poortdagen (6-6, 7-7, 8-8 etc), en op Volle Maan dagen en bij bijzondere sterrenconstellaties in dat kwartaal. Hiervoor dien je wel regelmatig rustig in meditatie te gaan om je te blijven verdiepen.
WIL JIJ DOOR MIJ BESCHERMD EN GEACTIVEERD WORDEN? Geef je dan nu alvast op voor 21 juni, 21 sept en/of 21dec, door rechtstreeks te betalen via mijn LeMUria Webshop bovenaan de website of door HIER te klikken.

www.sterrenpoort.com