Jouw hulp is van Levensbelang! Help de HEALING CODES Moeder Aarde in te loodsen!

Klik aub op bovenstaande TITEL om in dit bericht op mijn gecodeerde Healing Website te lezen.

Lieve Lichtwerker,

Er zijn weer belangrijke ontwikkelingen gaande, waarmee we Moeder Aarde kunnen helpen haar oorspronkelijke Natuurijke GeNeeskracht terug te laten keren zoals bij de aanleg van Moeder Aarde was bedoeld voor jou en onze medemensen, dieren, bomen en planten.

De Geestkracht – Mindset is bepalend hoe wij in het leven staan, maar door alle nalatigheid en valsificaties in het verleden, zijn we afgezwakt, soms verlamd geraakt door alle angsten die de kop op staken.  We krijgen nu vanuit onze D.N.A. / R.N.A. Blauwdruk-genenbanken uit onverwachte hoek hulp van Hermes Trismegistus, Toth, Mozes en Enoch. Het luisteren naar onderstaande Healing Afspeellijst op Spotify en het meeshanten zal je extra met hen in connectie gaan brengen.

Gisteren heb ik in de Sterrenpoort een uitermate inspirerende sessie mogen leiden, waarbij het Smaragdgroene Kristalveld op een fijnbesnaarde wijze werd aangetrild en geactiveerd door een wijs authentiek Ancient Moeder Skull Collectief, die in mijn Sterrenpoort een afgezant heeft staan onder de naam ‘LaeTitia’. Zij heeft een bijzonder vriendelijke, zachtmoedig en vrolijk karakter.

Zij heeft zich verbonden aan een Smaragdgroene Moeder LeMUria Indianen Indianen Skull én sinds zondag 19 mei, 1e Pinkssterdag, trad zij plots naar voren om in een LeMUria Elfen Domein, de nog immer opgeslagen Regengboog Kristal frequenties los te trillen. Zo ook gistermiddag!


Smaragdgroene Moeder LeMUria skull – Godin LaeTitia (20cm)
na zondag 26-5-2024 te koop in de Sterrenpoort
door te bieden vanaf € 555

2 unieke Zeearenden werden aangeroepen door de Moedergodin LaeTitia, gingen Biddend stilstaan boven een oeroud rotsgebergte. Tussen hen in ontstak zich een wervelwind dankzij de centrifigerende krachten van het rondcirkelen door een kolonie Heilige MoederGeest Duiven.

Plots bouwde zich roterend ter plekke tussen de Hemel én Moeder Aarde, een  Smaragdgoene Aardas op , reikend van Groenland, Avalon dwars door Moeder Aarde heen richting Tongariro in Nieuw Zeeland, waar de hoofdpoort ligt van de Watervortex én de heilige LeMUria Whanganui-Rivier langs stroomt. De rivier die al eeuwenlang van grote spirituele waarde is voor de Maori’s en in 2017, na een jarenlang strijd, als eerste rivier dezelfde rechten kreeg als mensen. 

Een van de Zeearenden droeg een Wit Perkamenten Rol tussen haar klauwen én liet deze in haar geheel uitrollen boven een trechter-opening van de Smaragdgroene Aardas.

Duidelijk zichtbaar kwam voor mij in beeld dat er op deze Wit Perkamenten Rol, vele Holy Verlichte Letter Klanken waren samengebracht van zowel de Smaragdgroene Tafelen van Enoch alsook van Kleitabletten van Mozes.

Danzij het rondcirkelen van de Witte Duiven Kolonie van de Heilige Moeder Geest én de enorme krachtige hulp van speciale Buitenaardse afgezanten én de magnetische-elektronische aantrekkende -afstotende krachten van Metatrona-Sandalphona, trok de Heilige MoederGeest van LeMUria langzaam Moeder Aarde in, en nestelde zich in het Aqua MA Reine – Roze Gouden Hart van ROSAMUNDIA.

Hier trok de LeMUria MoederGeest, gesteund door de instralende Zon en een ‘Zwart-gouden klankstraal’ van Metatrona-Sandalphona-Melchizedec, de Verlichte letters aan, die er uitzagen als heilige geometrische figuren. Ze centrifugeerden spiraliserenderwijs door de Smaragdgoene Aardas heen.

Goed zichtbaar was dat de Aardas geperforeerd was met openeningen. Iedere Holy Verlichte Letter Klank die er in gezogen werd, beschikte over een speciale HEALINGCODE en VORM én kon slechts op één plek door één specifieke opening de geperforeerde Aardasbuis ergens in Moeder Aarde verlaten, om op het júiste moment op de júiste plek in de júiste Kristal laag op Moeder Aarde KRISTAL ACTIVATIES te gaan laten plaatsvinden.

Een best ingewikkeld proces dat ze me lieten zien. Niet eenvoudig te omschrijven in Aardse Woorden, maar het heeft tot gevolg dat er de komende 3 maanden, héél veel speciale HEALINGCODES VOL HOLY SMARAGDROENE GENEESKRACHT vrijgegeven zullen gaan worden VIA EEN INWIJDINGSPROCES.

BESTEL HIERVOOR WEL EEN PERSOONLIJK GEÏNITIEERD 4-wekelijks ABONNEMENT MET 4 KORTE, MAAR HÉLE SPECIALE INWIJDENDE & BEZIELENDE MP3’s (Webshop cat. 8c)

MEEDOEN AAN DE ROSAMUNDIA WORLD PEACE HEALING CIRCLES IS DUS VAN LEVENSBELANG VOOR MOEDER AARDE ÉN DE NIEUWE TIJD DIE AANBREEKT.

JOUW HULP IS VAN LEVENSBELANG
DANK U WEL!

ZEGT HET VOORT – ZEGT HET VOORT 

Tijdens deze  ROSAMUNDIA WORLD PEACE HEALING CIRCLES zal er wereldwijd VIA ALLE DEELNEMERS een ontsleuteling van de GeNeeskracht mogen gaan plaatsvinden, wat allereerst een positief (BeZielend) effect zal hebben:

  • Op alle Deelnemers, omdat zij als Kanaal dienen
  • voor hen die voorgedragen via het FORMULIER om extra healing te ontvangen
  • Alle mensen, dieren en planten
  • Moeder Aarde, zodat er een GeNeeskrachtige Platform opnieuw ogebouwd zal gaan worden voor EenheidsBewustzijn en Vrede
  • Een Moeder Aarde die dan ook weer een Unieke basis zal gaan vormen voor nieuwe planeten in ons Universum, waarvoor wij als Moeder Aarde van oorsprong voorbestemd waren met haar in LeMUria aangelegde Unieke GeNeeskrachtige Basis Patronen.

NIEUW

Peroonlijk probeer ik op zoveel mogelijk manieren de aandacht te trekken voor deze nieuwe krachtige gebeurtenissen. Voor het Goede GeNeeskrachtige LeMUria Doel, ben ik wederom op FACEBOOK gestart om het nieuws te verspreiden. Hierbij ondervind ik alweer de nodige tegenwerking helaas. Hoop dus dat ik het even vol kan houden én inmiddels het NIEUWS VAN DE WONDERBAARLIJKE HEALIJNG CODES zich dan al rijkelijk verspreid heeft via de Vriendenkringen op internet of Whatsapp.

Onder de naam Maria van der Geest ben ik weer te vinden, maar enkel ten behoeve van de WORLD PEACE HEALING CIRCLES, niet als privé persoon dus! De koppeling naar FACEBOOK staat dus bovenaan deze website om gemakkelijk door te schakelen.

Ingewijd tijdens Aardehealingreis in Santiago de Compostella
Handgeblazen Orka – Walvissen in Categorie 31 in mijn LeMUria Healing Webshop

Nieuw in mijn Webshop, voor het geval je het nog niet gezien hebt via een andere nieuwe Facebook Pagina: 
Lemuria Healing Webshop – Sterrenpoort- Maria van der Geest 

 

Tot Slot een FILM TIP:

Op de website van het Filmhuis www.picl.nl is er tot september een prachtige documentaire film te bekijken over de heilige Whanganui-Rivier in Nieuw-Zeeland. Kost € 8,99

Zoals ik al eerder schreef kreeg de Whanganui-rivier in Nieuw-Zeeland in 2017 als eerste rivier ter wereld dezelfde rechten als de mens. Het was het resultaat van een jarenlange juridische strijd van de Māori, die de rivier zien als volwaardig, spiritueel wezen. Māori-rivierhoeder Ned Tapa neemt een groep mensen mee op een vijfdaagse kanotocht over deze heilige rivier. Onder hen een filmploeg die deze inspirerende tocht vastlegde.


Er staat over geschreven:
“Heeft veel aandacht voor het natuurschoon”
Naast de filmploeg bestaat de groep uit internationale watervertegenwoordigers en activisten, die zich allemaal verenigen om één gezamenlijk doel: een fundamentele verandering teweegbrengen om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Ze doen hiervoor een beroep op de eeuwenoude wijsheid van de rivier, want Ned Tapa gelooft: “Als je zit en luistert, zul je het land horen zingen. Allemaal samen, verweven, in harmonie, synchroon.” De groep omarmt de geest van de rivier volledig en laat zich langzaam meevoeren langs de adembenemende landschappen en de echo’s van het koloniale verleden.

Ten tijde van de klimaatcrisis is de wijsheid van inheemse stammen belangrijker dan ooit. De waardesystemen die zij ten aanzien van natuur en gemeenschap hanteren lijken mijlenver van onze westerse samenleving te staan, maar zijn cruciaal voor ons toekomstig leven op aarde. I Am the River, the River Is Me is daarom meer dan een documentaire: het is een call to action om het rigoureus anders te gaan doen.

Enkele recensies:

“De rivier blijft de hoofdpersoon van de film, fraai gefilmd en altijd aanwezig.” ★★★ de Volkskrant

“Een meanderende reis vol ongedwongen, maar indringende gesprekken over de status en waarde van natuur en de geschiedenis van de Māori” – Het Parool

“Een louterende en oogstrelende reis” – de Filmkrant

 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,


Maria van der Geest

06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.mariavandergeest.com
www.wordpeacehealingcircles.nl – Verzoek om Healing Formulier
www.aardehealing.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:

Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.