LeMUria LichtCirkels AUGUSTUS: 8-8 / 12-8 Volle Maan /15-8 Maria Ten Hemelopneming

Lieve LeMUria Lichtwerker,

Tot en met augustus doe ik nog heel rustig aan en trek ik regelmatig het land in! Wie echter mijn hulp wenst mag natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Om goed het nieuwe Holy Planetaire LeMUria Jaar in te luiden, dat telkens van start gaat op de Siriaanse LeMUria 8-8 Leeuw/Leeuwinnen Poortdag, verzoek ik jullie deel te gaan nemen aan de 3 LeMUria LichtCirkels op:

  • Maandag 8 augustus om 20 uur LeMUria LichtCirkel op Afstand door te luisteren op Spotify naar: DRIEVOUDIGE VERWARMER MERIDIAAN SOUNDHEALING

Samen met de Elohim Aartsengelen en onze Grote Ik Ben die Ik Ben, zullen we de Spiraalbeweging omhoog volgen door het Zonnestelsel langs 8 vaste Starseed Punten (8-8; 21-9; 11-11; 21-12; 2-2; 21-3; 5-5; 21-6) in ons Melkwegstelsel op Weg terug naar jouw oorspronkelijke Zielsster, wanneer we omhoog gekatapulteerd worden in de Evolutie Spiraal door onze Leeuw-Leeuwinnen Familie.

  • Vrijdag 12 augustus om 20 uur op Afstand aan de 1e Volle Maan Healing LichtCirkel, door te luisteren naar Muzieklijst op Spotify de ‘GALBLAAS MERIDIAAN SOUNHEALING’:

Klik  voor  Ondersteunende Tabel Augustus op:
8e TABEL Volle Maan 12 augustus 2022.docx 

  • Maandag 15 augustus om 20 uur een aan ‘Maria Ten Hemelvaart’ gewijde LichtCirkel door in meditatie te gaan met Spotiffy Muzieklijst ’15 aug: MARY’S ASCENSION’:

Wikipedia: Maria-Tenhemelopneming of de Tenhemelopneming van Maria is de feestdag waarop de opneming van Maria in de hemel “met lichaam en ziel” wordt herdacht en gevierd. In de Oudkatholieke en de Orthodoxe Kerken wordt dit feest Ontslapen van de Heilige Maria, Moeder Gods resp. Ontslapenis van de Moeder Gods genoemd.


Maria Ter Nood kerkje in Heiloo (N.H.)

Oer Moeder Bron SPRAY: 100 ml klik HIER
Oer Moeder Bron Spray: 30 ml klik HIER
Goddelijke Crystal Essence Healing Roller: Mother Mary klik HIER

NIEUWS

Men kan zich opgeven in mijn LeMUria Healing Webshop voor een nieuwe Serie van 3 LeMUria Healing LichtCirkels, gehouden in de STERRENPOORT in Oegstgeest.

ONDERSTAANDE DATA ZIJN AANGEPAST NA PUBLICATIE:
Er is slechts plaats voor 8 deelnemers per keer op:

  1. Na 8-8 leiden de 2e LEMURIA JAAR & LICHTCIRKELDAG in op Woensdag 21 september 10 uur = Herfst equinox
  2. We leiden de 3e LEMURIA JAAR & LICHTCIRKELDAG in op Vrijdag 11 november 10 uur
  3. We leiden de 4e LEMURIA JAAR & LICHTCIRKELDAG in op Woensdag 21 december 10 uur

Zoals ik in een eerder bericht heb geschreven zal men maandelijks vanaf 1 september een Deelname Ticket dienen te bestellen in mijn Webshop om op Afstand mee te doen en persoonlijk Activatie Coderingen & Healing te ontvangen op de 8 speciale LeMUria JAARCIRKEL Feestdagen: 8-8 (dit jaar dus gratis); 21-9; 11-11; 21-12; 2-2; 21-3; 5-5 en 21-6.  Men ontvangt dan na betaling telkens een speciale LeMUria Healing MP3 in haar/zijn mailbox.

Meer info hieromtrent in een volgend LeMUria Bericht.

Voor de deelnemers van het ‘Avatar Inwijdings Abonnement’ geldt dat zij zich niet op hoeven te geven en deze MP3’s tot 1 januari 2023 toegezonden zullen krijgen via WeTransfer.


Ter voorbereiding van de Volle Maan op 12 augustus, die in het teken zal staan van jouw Galblaas Meridiaan Activatie, alsook die van Moeder Aarde, adviseer ik je om op de pagina bovenaan deze websiteMeridianen Activatie’ te kijken en naar AUGUSTUS 2022 te scrollen.


Ik groet je vanuit mijn Moeder LeMUria Hart,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Mail: Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.