AGENDA 2023: Healing & Initiatie Abonnementen: Volle Maan en/of Poortdagen

Lieve LeMUria Lichtwerker,

Mogelijk lijkt het wat vroeg, maar het jaar is zó voorbij en glijden we een nieuw Sterrenpoort LeMUria jaar binnen, waarin het belangrijk zal zijn om stevig met elkaar in verbinding te blijven en afgestemd te staan op ons LeMUria MOEDERLICHTSCHIP.

Wie samen met mij haar Ster-Octaëder in mijn LeMUria MerKaBa Lichtschip wil opbouwen of verder wenst uit te bouwen, zal vele malen krachtiger en dieper  geworteld raken in de LeMUria Moeder Rassen Stamboom, die in de Uluru Rock zal staan te schitteren en Moeder Aarde zal doorstralen als een JUWEEL, doordat zij op 2-2 Maria Lichtmis, Kosmisch uitgelijnd zal staan op onze voltallige LeMUria Zon, Maan, Planeten en Sterren LichtCirkel, welke rond draait om haar LeMUria SterrenPoorten As in het Omniversum.

Ook volgend jaar gaan we weer tijdens de LeMUria LichtCirkels een Kosmische HemelReis maken langs alle Zonnestelsels, waar mogelijk ook jouw SterZiel, jou ooit vandaan als een katapult naar de verre einders van het Omniversum hebt geschoten. Nu jouw SterBeZieling aanstaande is het noodzakelijk je alleen nog maar te richten op jezelf! Laat alle verwikkelingen op Moeder Aarde langs je wegglijden, want we generen NU zoveel Licht met elkaar dat al het Onlicht naar boven komt. WIJ HOUDEN ELKAAR STABIEL ALS LEMURIA LICHTCIRKEL binnen ons MOEDERLICHTSCHIP> laat je er niet door gemene trucjes uittrekken! Blijf in verbinding! Roep je LEMURIA STERRENZIEL aan als je het moeilijk hebt en zorg ervoor dat je weer in een hogere trilling komt, om telkens een Sterre-trede dichter in haar buurt te verblijven, zonder om te kijken naar het verleden! Je hoeft niet precies te begrijpen wat er gaande is en hoe het werkelijk in elkaar steekt, want dan zou ik het Onlicht ook op de hoogte brengen! VERTROUW OP MIJN WOORDEN, ERGER JE NIET EN WIND JE NIET OP ALS IETS TEGEN LIJKT TE ZITTEN! VOOR ALLES IS ER EEN OPLOSSING ONDERWEG!

Als in februari 2023, de maanden met een 1 ( okt t/m jan) weer achter ons liggen, zal je hopelijk ervaren (zeker als je meegedaan hebt aan mijn LeMUria LichtCirkels én met name het 7-daags ULURU ROCK EVENT) dat je via al je fijnbesnaarde Chakra’s en Meridianen, telkens ‘s morgens als een Batterij opgeladen bent met Goud Glanzend Bloemen Bronlicht vanuit de weer open gestraalde – strak uitgelijnde – Kosmische LeMUria Sterrenpoorten. Dit geschied tegen die tijd zowel vanuit het hart van de 12 Kristallijnen Healingruimtes in Moeder Aarde via de Uluru Rock alsook uit 12 Geneeskrachtige Soulfeggio Healingkamers van een GALACTISCH MOEDER LICHTSCHIP (dat rond de Kerst zich in een speciale regenboog van Licht zal nestelen in de buurt van de Uluru Rock Moeder Rassen Stamboom) via de Sterrenpoort in Oegstgeest-Leiden.

Hierdoor zullen we vooral rond Volle Maan & de LeMUria Poortdag iedere maand opnieuw meer GeNeeskracht via het Sterren bronlicht gaan ontvangen via de Meridianen Klok van Moeder Aarde t.b.v. alle mineralen, schelpen, planten, dieren, en mensen.

Ieder van ons vormt als een Gouden Spil in haar LeMUria Uurwerk, een belangrijk Lichtpunt met eigen meegebrachte specifieke Healing Licht Codes. Eindelijk breekt na het Heilige Jaar 2022 dit Licht bij de alleroudste LeMUria Zielen van de Oude Aarde weer door op Moeder Aarde . Deze zijn van groot belang voor de Wederopbouw van de GeNeeskracht:

 • VÓÓR ÉN DÓÓR JOUW MERIDIANEN NETWERK HEEN
 • KEER OP KEER
 • VAN VOLLE MAAN TOT VOLLE MAAN
 • VAN POORTDAG TOT POORTDAG  etc.

VOOR ALLE DUIDELIJKHEID:
DE MAANDELIJKSE HEALING ABONNEMENTEN STOPPEN IN 2023

WENS JE IN 2023 OP AFSTAND TIJDENS VOLLE MAAN & POORTDAGEN PERSOONLIJK HEALING TE ONTVANGEN IN HET CHRISTUS – CHRISTINA LEMURIA LICHTVELD? Dan nodig ik je uit om OF keer op keer een los Ticket te gaan bestellen à € 13
OF jezelf structureel maandelijks in de Christus – Christina Flow onder te laten dompelen en op te laden in mijn LeMUria MOEDERLICHTSCHIP door het bestellen van jouw VOLLE MAAN HEALING & INITIATIE ABONNEMENT EN/OF POORTDAGEN HEALING & INITIATIE ABONNEMENTTijdens het luisteren naar mijn Spotify Afspeellijsten PERSOONLIJK HEALING TE ONTVANGEN IN ÉÉN VAN DE HEALINGKAMERS VAN HET LEMURIA MOEDERLICHTSCHIP & HEALINGRUIMTES VAN DE BRONELFJES IN MOEDER AARDE. 

BESTEL NU ALVAST JOUW HEALING ABONNEMENT, WANT DAN BEN JE NOG BETER BESCHERMT EN AFGESTEMD OP WAT ER ALLEMAAL NOG KOMEN GAAT IN 2022 & 2023:
5-5 is een Volle Maan dag , maar ook een LeMUria JaarCirkel Poortdag. Bestel je beide abonnementen? Dan ontvang je EXTRA VERLICHTENDE HEALING INITIATIES als Deelnemer!

 1. 13 VOLLE MAAN HEALING & INTITIATIE ABONNEMENT
  à € 155: KLIK HIER
  7-1, 5-2, 7-3, 6-4, 5-5, 4-6, 3-7, 1-8, 31-8, 29-9, 28-10, 27-11, 27-12
 2. 12 POORTDAGEN HEALING & INTIATIE ABONNEMENT
  à € 144: KLIK HIER
  1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5, 6-6, 7-7, 8-8, 9-9, 10-10, 11-11, 12-12
 3. Wens je geen abonnement, maar wil je wel meedoen volgend jaar? Dan kan je ook voor iedere LeMUria LichtCirkel een
  ‘LOS Afstand Healing Ticket’ bestellen à € 13 PER VOLLE MAAN OF POORTDAG 

  LUISTER TIJDENS DE LEMURIA LICHTCIRKELS ALTIJD NAAR DE JUISTE MAAND ‘SOUNDHEALING MERIDIAAN AFSPEELLIJST’ OP SPOTIFY OF VIA: Sound Healing + Affirmaties

  TOT SLOT: BESTEL HIER VOOR DE ALLERLAATSTE KEER EEN LEMURIA LICHTCIRKEL DECEMBER TICKET – Je ontvangt 30 november 2  GHEÏNITIEERDE MP3’s t.b.v. Volle Maan én 12-12 / 21-12 LICHTCIRKELS OP AFSTAND. Jouw Maag Meridiaan zal een flinke Booster ontvangen OP WEG NAAR EENHEID & BEZIELING VANUIT DE STERRENPOORT IN OEGSTGEEST.

  Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

  Maria van der Geest
  06 5726 7011

   

   

  Maria@sterrenpoort.com

  www.sterrenpoort.com
  www.aardehealing.com
  www.moedermaria.nl
  www.mariavandergeest.com

  Ik maak de lezer er tot slot op attent:
  Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.