ElfenPoorten heropenen op het LeMUria Labyrintenstelsel op Poortdagen Dl 2

Nu ik weer mag binnentreden in de Sacrale LeMUria ElfenPoort, voel ik allereerst om mij heen in toenemende mate de Kristallijnen inwerking van de oorspronkelijke 3 Uluru Moeder Elementen Wezens: Vuur, Water en Lucht, waaruit het LeMUria Kristal MoederRijk werd opgebouwd en verder uitgekristalliseerd.

Hoge Wezens als Drakinnen, Walvissen, Dolfijnen, ZeeMeerminnen, Eenhoorns-Pegasussen, vlogen en zwommen namelijk via de oorspronkelijke ElfenPoorten, met een nimmer aflatende inzet af en aan, om op en rond (nu een eiland) Tasmanië en de Tasmanzee, hun meegebrachte Wijsheid in de ondergrondse Kristallengrotten in te graveren, waardoor Moeder Aarde exponentieel uitgroeide tot 13e Moeder Planeet, doorstraald met de Wijsheid van hun 12 Moeder Sterrenstelsels.

Met elkaar bezaten zij de meest sacrale subtiele wonderlijke Tonen van het totale Omniversum. Hierin lag zowel hun Klank, hun Kleur, hun Geur als hun eigen Ritme besloten, waarmee ze hun gezamenlijke 13e Moeder Planeet Aarde bevruchten, om haar op een bezielende wijze klaar te stomen (lees: bewoonbaar te maken). Dit was een bijzonder abstract werkje In Den Beginne, echter niet zonder gevaar!

Terwijl ik dit bericht schrijf, komen nu ook de zingende LeMUria Ancient Moeder Skulls om mij heen staan, om mij te verbinden met mijn oeroude OverZiel Walvissen Bewustzijn.

Zij willen namelijk hun Walvissen Geluk van Gouden Vrede, Wijsheid en Compassie formules, via mij op de LeMUria Poortdagen 9-9, 10-10, 11-11, 12-12 op Holy-stische wijze door gaan stralen naar de alsmaar groeiende Groep betalende Deelnemers, om in ieders eigen woonregio, of dit nu in Nederland, België of in een ander land is, hun omringende Bronnen, Beken, Meren, Poelen, Sloten, Vaarten, Kanalen, Rivieren, Zeeën, Oceanen, met hun Walvissen energie te helpen HerBeVruchten t.b.v. de terugkeer van het LeMUria ElfenRijk én de oorspronkelijke geneeskrachtige werking van alle OerKruiden, Bloemen, Planten en Bomen.

Rechtstreeks vanuit het Kosmisch Labyrintenstelsel help jij dan als LeMUria Kanaal tussen jouw eigen Sterrenstelsel, Vader Hemel & Moeder Aarde in, om deze Gouden 3-Hoeksstroom van de Elfenwereld in beweging te brengen en te verspreiden, in samenwerking met de Aartsengelen Michaël(a) + Moeder Maria naar het LeMUria Labyrintenstelsel, binnen in Moeder Aarde!


Mijn
vooraf thuis geïnitieerde LeMUria Kristal
Labyrint Activatie Bord

Walvissen in alle soorten en maten, maar ook Dolfijnen en alle (water)schildpadden, vormen met elkaar een oorspronkelijk LeMUriaans éénheidsbewustzijn. Zij brengen hiermee ook door ons allen heen, de allergrootste Moeder LeMUria Wijsheid terug op Moeder Aarde en toegankelijke voor iedere oud LeMUriaan. Sinds tientallen jaren heb ik een Team van vrouwelijke Walvis-Dolfijnengidsen om mij heen, die beetje bij beetje deze Gouden LeMUria Wijsheid met mij delen.

Zo ook toen ik op Aardehealingreis werd uitgezonden naar Nieuw Zeeland in februari 2017. Naar het dorpje Takaka, gelegen aan de westkust op het Zuidereiland in de Golden Bay aan de Tasmanzee. Mijn opdracht was om hier voor Moeder Aarde een  LeMUria Kristal Activatie te laten plaatsvinden.



Golden Bay tijdens zonsondergang

Ik kreeg de opdracht om hier ceremonies op het strand te doen d.m.v. het een patroon te leggen van gouden kwartsstenen in de vorm van een Zodiac Dierenriem Stuurrad, daarna in zee te gaan zwemmen met mijn man en in Nieuw Zeeland woonachtige zoon, om vervolgens mijn in Nederland geïnitieerde Labyrint Kristalbord door de Moeder OverZiel van het Walvissen en Dolfijnen Rijk, hier in het gouden zand van de Golden Bay in te graven. Onze gehandicapte dochter werd door deze Trillingsverhoging meteen  ziek, omdat zij als Moeder Overste Kanaal fungeerde, waardoor we daags erna in het kleine ziekenhuis van Takaka belandden, om medicatie voorgeschreven te krijgen.

LeMUria Kristal Activatie in Nieuw Zeeland op 5-2-2017    

Toen wij Takaka verlieten, strandden meer dan 200 walvissen op het strand van de Golden Bay. Zij offerden zich op en lieten Heiige Coderingen van het allerhoogste Walvis Bewustzijn achter op Moeder Aarde voor het laten wederkeren en heropenen van de Elfen Poorten van LeMUria. 

Hier ligt namelijk een van de belangrijkste LeMUria ElfenPoorten, die toegang moet geven tot het Kristallijnen Water Elfen Rijk, zoals die van oorsprong was aangelegd o.l.v. van de Koningin Moeder LeMUria Elf in samenwerking met de Sterrenstelsel Wezens, als de Walvissen, Dolfijnen, ZeeMeerminnen, ZeeSchildpadden, Schelpdieren, Koraal-, Opaal/Opaliet- (bv Girasol) en Sponsachtigen. 

Tijdens de ondergang van LeMUria werd zij vergrendeld in opdracht van de Hoge LeMUria Moeder Raad. Onze bekende Nederlandse ontdekkingsreiziger Tasman, zond niet voor niets zijn manschappen juist in deze Golden Bay naar de wal om op jacht te gaan naar fysiek goud. Dit is gelukkig toen op niets uitgelopen, omdat de hoofden van zijn manschappen door de Maori’s met Groene Jade messen werden afgehakt! Niet één Hollander keerde hierdoor terug naar Tasman’s schip, die meteen begreep dat hij hier niets te zoeken had en koers te zette richting ‘Tasmanië’, een eiland dat pas in het jaar1856 naar hem vernoemd is, ten zuiden van Australië.

Wikipedia schrijft over Tasmanië het volgende:

Tasmanië was het grootste deel van de afgelopen 100.000 jaar verbonden met het Australische vasteland. Daardoor werd het waarschijnlijk vrij snel bevolkt na de aankomst van de eerste mensen in Australië. De eerste Australiërs zouden reeds 60.000 jaar geleden op het continent kunnen zijn aangekomen. Tasmaniërs zagen eruit als donkere Afrikanen. Ze waren vrij groot: de mannen waren gemiddeld 1,63 tot 1,70 meter, maar sommigen waren tot 2 meter lang. De oudste archeologische vindplaatsen van het eiland zijn de Warreengrot, naar schatting 34.790 jaar oud, en de Parmerpar Meethaneergrot die tussen 44.200 en 34.000 jaar oud is.

De stenen werktuigen van de Tasmaniërs waren vrij primitief in vergelijking met die van andere moderne mensen. Het eiland raakte ongeveer 8.000 jaar geleden opnieuw gescheiden van het vasteland. Dat maakte nadien nog een aanzienlijke ontwikkeling door, terwijl op Tasmanië sommige technieken, zoals die van werktuigen met heft, zelfs verloren gingen.

De Tasmaniërs leefden als jagers en verzamelaars. Ze waren, naargelang de schatting, met tussen de 3.000 en 10.000 mensen. Er leefden verschillende stammen die regelmatig onderling oorlog voerden. De Tasmaniërs maakten zoals mensen elders kunst, onder andere rotskunst.

De gouverneur van Nederlands-Indië, Antonie van Diemen, gaf Abel Tasman opdracht voor een ontdekkingsreis naar het vasteland van Australië. Op zijn reis ontdekte Tasman het later naar hem vernoemde eiland op 24 november 1642. Hij noemde het naar zijn opdrachtgever: Van Diemensland. Aan het einde van de 18e eeuw koloniseerden de Engelsen het eiland en brachten er Engelse en Ierse gedeporteerden onder. Nadat deze deportaties vanuit Engeland werden stopgezet, veranderden de Vandiemenslanders de naam van het eiland op 1 januari 1856 in ‘Tasmanië’, naar zijn Nederlandse ontdekker.[2] De hoofdstad Hobart is, na Sydney, de oudste stad van Australië.

In 1803 kondigde de Engelse gouverneur, John Bowen, de krijgswet af. De oorspronkelijke Tasmaniërs (Aboriginals) werden tot 1830 bijna volledig uitgeroeid. Er leven geen rechtstreekse afstammelingen van Tasmaniërs meer, enkel nog mensen die afstammen van vrouwelijke Tasmaniërs en Europeanen.[3] De laatste volbloed Tasmaanse, Trucanini, stierf in mei 1876.

NIEUWS:

Ik heb zojuist de nieuwe MP3 geplaatst in mijn Webshop 8) MP3’s: LeMUria Healing onder nr:
21) Met mijn LeMUria Skulls de Actie Radius van jouw skull vergroten ter afstemming op jouw SterrenVolk, 27.20 min

MP3 met als DOEL om jouw skull(s) te laten verbinden met mijn Hathor LeMUria Kristallijnen Sterrenpoortveld van schedels, draken, eenhoorns, dolfijnen, engelen, bollen etc, tot een GIGA LeMUria Kristallijnen Activatie Veld, met de intentie om op deze wijze OOK de energiekwaliteit van jouw kritallen en je woon omgeving te verhogen.

Luister hiervoor herhaaldelijk met oordopjes of koptelefoon én al je kristallen skulls om je heen!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl