Nu te koop: Finale MP3 2019 en Activatie 2020

Om alle ontvangen Regenboog energie vanuit de Moeder Tempels in LeMUria in 2019 nu te bundelen, heb ik op voor 30 december een speciaal gecodeerde MP3 ingesproken met de duur van  1 uur en 20 minuten.

Wil jij ook deze Afrondende Finale Kwantum Healing van 2019 ontvangen? Dat kan hoor! Dit keer is zij mede specifiek gewijd en afgestemd op jouw persoonlijke zielsfrequentie, om op alle lagen van jouw bewustzijn de gouden LeMUria energie van 2019 te bundelen en krachtig te gronden om  goed beslagen ten ijs te komen voor het jaar ALLES OVERKOEPELENDE jaar 2020.

Er komt namelijk een nieuw Mega LeMUria-Kristaljaar aan! Via deze ingesproken MP3, die je ná betaling van € 33 via je mailbox ontvangt, zal je al luisterend, mede de voor jou bestemde Unieke Helende & Transformerende Broncodes in ontvangst nemen vanuit de Uluru LeMUria MoederBron voor 2020.

Mijn bankgegevens zijn : NL 65 ABNA 08 4248 3772 – BIC ABNANL 2Aten name van ‘STERRENPOORT’, met daarin te vermelden: Finale MP3 2019

En onderstaand Opgavenformulier ingevuld mij toe te sturen


Tot slot nog een nabericht

Tijdens de laatste Volle Maan van 2019 op 12 december, hadden ruim 150 deelnemers zich afgestemd op de Sterrenpoort en als Lichtwerker meegeholpen bij het heropenen van een Gouddiamanten Drakinnen Zonnepoort, gelegen in de Maas bij Mook, ten behoeve van de wedergeboorte van LeMUria.

Het hoogtepunt beleefden we toen een Gouden Moeder Drakin EI terug geschonken werd door het Oog van onze Lichtcirkel om in te dalen via de zich hier openende Zonnepoort, op weg naar het Kristal Domein onder de Uluru Rock. Hiermee kwam een lang gekoesterde droom van Moeder LeMUria uit, omdat haar Oer Moeder Drakin EI, vóór de ondergang van LeMUria door een groep buitenaardse draken vanuit de MoederBron was gestolen en meegenomen naar het sterrenstelsel Alpha Dranonia, om er goede sier mee te maken.  Dit laatste verliep anders, want dit Drakinnen EI kon zich hier absoluut niet openen zoals dat op Moeder Aarde wel tijdens het wisselen van de seizoenen geregeld plaatsvond. Het EI is toen verscheept naar verschillende planetenstelsels om het elders uit te laten broeden. Ook dit mislukte en tot ongeveer 11 september 2019 heeft het al die tijd sinds de ondergang van LeMUria, ergens op een geheime planeet, verstopt liggen wachten tot de juiste Zonne sleutel zich aan zou dienen, zodat het de reis terug naar Moeder Aarde zou kunnen maken.

Dankzij de 12-12-12 deelnemersgroep, waaronder zich meerdere Gouden Zonnezielen bevonden met een Alpha Draconia zielsfragment, kreeg ik onlangs de geheime unieke Moeder Drakin sleutel met codes, op zielsniveau van een Oud LeMUriaan spontaan overhandigd. Een geheime vlootbrigade van de Moeder Drakinnen, aangestuurd vanuit een Kwan Yin LeMUria Tempel, is direct op weg gegaan om dit Gouden Oer Moeder Drakin EI op Alpha Draconia op te halen, zodat uit dit Gouden Oer Moeder Drakinnen EI al tijdens de Pinksterdagen van 2020 haar Oer Moeder Drakinnen zullen worden geboren, nadat er op 21-12-2019/ 3-3-3 een belangrijke goddelijke bevruchting zal mogen plaatsvinden tijdens de Zomer Zonnewende in het baarmoederbekken van Uluru-Kata Tjuta Domein. Hiermee zal definitief de Scheppende Oermoeder kracht van het Uluru Bewustzijn gestalte krijgen op Moeder Aarde.

Vergeet niet dat ook jij  vanuit dit Gouden Bewustzijn gevoed zal worden als je op 30 dec mee doet!

Toelichting

Alleen de Draken en Drakinnen van LeMUria beschikten over de Holografische Scheppings-BovenTonen en Gouden Drakinnen Formules van de Heilige Geometrie, welke de Oerklanken waren van de ware Vuur-, Water-, Lucht- & Aarde Healing-Drakinnen op Moeder Aarde. Deze hadden ze nodig om de energiestromen via de LeMUria rivieren vanuit de gouden BronZon via de Uluru – Kata Tjuta – Olga Zonnevlecht chakra op Moeder Aarde in te graveren. Hiermee graveerden ze leylijnen in langs de hoofdchakra’s die reeds waren ingestraald door de Gouden Zonnezielen. Een etherische Gouden vonken vuurregen verspreidde zich en vormden naast de waterwegen een ingenieuze LeMUriaanse Ring of Fire.
Na de ondergang van het allereerste Gouden MU Moederland liep haar magische Drakinnen Regenboog energie flink terug. De Oer Drakinnenkracht van LeMUria was reeds verdwenen voordat Atlantis de regie op Moeder Aarde bepaalde en leeft nu weer onder ons!


Lieve Volger, ik wens je een gezellig Kerstfeest en een Mega Uitstralend nieuw Bewustzijnsjaar 2020 toe. Dat jouw ziel de Victorie zal blazen waar je levenslang naar uitgekeken hebt!

Een Lieve Harte Brongroet van
LeMUria & de Hathors
en Maria van der Geest uit Oegstgeest

www.sterrenpoort.com