Drakensteen – Septarie – Schildpaddensteen

Lieve Lezers,

Tijdens de Volle Maan van 31 okt zal er wederom tussen 20-21 uur, tijdens de LeMUria Healing LichtCirkel een wereldwijde Kristalactivatie gaan plaatsvinden van het Rozenkwarts en Drakensteen / Septarie / Schildpaddensteen.

ALS JE DUS EEN DEELNEMERSTICKET HEBT BESTELD (KAN TOT 19.30 UUR)…PAK DAN JOUW SEPTARIE ÉN ROZENKWARTSEN EN HOUDT ZE VAST OF LEG ZE TUSSEN JE VOETEN.

Hiervoor heb ik in mijn Webshop meerdere geactiveerde Drakensteen eieren te koop gezet, maar zijn er ook als Skull (zie bij skulls),  Bol, Schijf of Pebble steen.

Hieronder volgt de beschrijving van de immense HELENDE KRACHT van het DRAKENSTEEN – SEPTARI – SCHILDPADDEN BEWUSTZIJN:

Septarie wordt ook wel drakensteen of schildpaddensteen genoemd en helpt om een groepsgevoel tot stand te brengen, helpt healers, zeer rustgevend,  schenkt geluk, vreugde, vervult wensen, geeft vrolijkheid en plezier.

Zij maakt jouw kind in je los.
Helpt bij vergeetachtigheid, is beschermend, helpt tegen kanker (leg het op de pijnplek), anti depressie steen, tegen hoofdpijn, reuma, jicht, darm en huidziektes.

Septarie valt meteen op door zijn ongewone uiterlijk. De combinatie van Calciet, Aragoniet en Chalcedoon zorgt voor een even prachtig uiterlijk als krachtige eigenschappen. De steen is uitermate geschikt om groepen te verbinden, een slimme hulp voor healers, verwezenlijkt ideeën en harmoniseert emoties, intellect en de hogere zelf. Zoals eerder genoemd is de steen een uitermate geschikte steen voor groepen.

Het kristal voedt zijn drager met levensenergie en zorgt voor een rustige wereldse blik. Healers kunnen in meditatie vragen om de oorzaken van ongemak. De edelsteen focust helende vibraties binnen bijvoorbeeld trommelende en zingende kringen. Sjamanen zullen verheugd opkijken. Bovendien is hij te gebruiken als versterker van de samenhang in spirituele groepen en helpt bij herprogrammering zoals N.L.P.

Niet enkel spirituele groepen hebben baat bij de verbindende werking van deze weldoener; een reorganisatie in een bedrijf kan bijvoorbeeld zeer geholpen zijn met de steen.

Tevens is een LeMUria  Drakensteen EI verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en Schildpadden.  Zij zal je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderdduizend jaar geleden!

Atlantis had hiermee niets meer van doen, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder in Oude LeMUria Zielen!

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, heel wat pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om jouw te helpen én te beschermen in deze soms veranderende tijd voor een Oud LeMUriaan!

én 2) Mary Magdalene Rosequarts Crystal Roller

www.sterrenpoort.com