Bezield worden door jouw Moeder Drakin via Invocatie en mijn MP3’s

Omdat de Moederenergie ons aller harten dieper aanraakt, raakt ons leven alsmaar meer Bezield en komt ons Bewustzijn in een diepere Gouden trilling terecht, waarbij nieuwe Dimensies zich aandienen. Tot deze werelden horen de Oeroude, ons soms nog levendig voor de ogen staande Kristallen, Schedels, Draken en Reuzen met deels een menselijke vorm en karakter of uiterlijkheden. Tegelijk vlogen er door Sterrenpoorten, op dieren lijkende wezens binnen vanuit andere Lichtstelsels, maar met een Hoger Bewustzijn dan wij hebben tot nu toe. Zij waren afkomstig van andere Sterrenstelsels en droegen hoogwaardige info met zich mee waaruit vele miljoenen jaren later het menselijk leven uit voortkwam.

Nu Moeder Aarde de ene na de andere Kristalactivatie zal ondergaan en hierdoor in een hoger trillingsgetal gaat resoneren met de hogere Bewustzijnslagen, ontvangen zij die ooit als Aboriginal, Maori en Maya in contact stonden met het Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock, enorm veel oude Wijsheidsfrequenties terug uit het OerMoeder LeMUria Bewustzijn.

In ons LeMUriaanse Oer Drakinnen-Reptielen Geheugen, ligt nog best veel wantrouwen, vrees voor vernedering etc opgeslagen. Dit kan nu zo maar weer uit je Brein omhoog komen. Hierin ligt ook jouw liefde voor de Kwan Yin Drakinnen opgeslagen.
Zij kloppen pas bij je aan als je er aan toe bent, om samen weer als vanouds Moeder Aarde te gaan dienen. Om dit te bereiken bieden ze je de allerhoogste bescherming aan, om jou en je kristal, mineraal en (half)edelstenen collectie, waarin nog veel meer coderingen schuil kunnen gaan, te helpen. Het openen van het Drakenbewustzijn gaat meestal gepaard met wat heftige incidenten in je leven. Nu we dus in een Pandemie beland zijn, begrijp je dat er velen tegelijk hun innerlijke ‘draak’ zullen tegenkomen.


De invloed van ‘Kokopelli’ als jouw geactiveerde Talismansteen zal er een zijn van Vreugde om je leven Vruchtbaarder maken.

De Vuur- en Waterdrakinnen  stonden samen aan de basis van het laten ontstaan van het KristalRijk LeMUria. Zo ook heden ten dage bij het opnieuw laten terugkeren van onze OerWijsheid, waarbij de Kwan Yin drakinnenenergie, verbonden aan het Uluru Rock Domein, juist nu een geweldige hoofdrol speelt, om de alsmaar repeterende onrust veroorzakende gedachtes die hieraan ten grondslag liggen, in ons hoofd tot rust te kunnen brengen.

Heb jij al een Draak(je) of zelfs meerdere onder je hoede genomen, of sta je op het punt je aangesproken te voelen door een Kwan Yin Drakin in mijn Kristal Webshop, dan zal:

1) Mijn DRAKINNEN INVOCATIE (verderop in dit bericht) én

2) Mijn MP3’s in mijn Webshop: nr 5, 11, 12, 13 op jouw ‘Oer-MoederDrakin-Reptielen-Brein’ een Reusachtig Krachtig Bezielend effect hebben.

WAAROM in combinatie? Omdat ik je hiermee op 2 verschillende manieren voorzie van pure Power en Glorie krachten. Het Lagere Ego Zelf zal door mijn stem, info en klanken, én jouw eigen stem, zodanig opgestuwd worden, dat zij in dienst zal komen van het Hogere Ware Ega Zelf Dan pas zal je doorlopend afgestemd en gevoed worden uit de LeMUria Moeder Drakinnen Bron om aan de Gouden Wil van God & Godina te voldoen in je leven.


Webshop: Orogoniet Turkoois Drakin

De Grootmoeders uit de Kristalrijken rond het Uluru Rock Domein, lieten mij al in 2017 een LeMUriaanse Draak-invocatie schrijven, om ons als Lichtwerkersgroep op 29-11-2017 in de Sterrenpoort, af te stemmen op de Drakenrijders Dimensie, ter eer en meerdere glorie van hun terugkomst door de vier Hoofd Poorten (Vortexen) op Moeder Aarde. Wie dit hardop voorleest, staande langs een waterkant of andere krachtplek, met in haar of zijn hand een Drakenwezen, zal op deze plaats in diepe verbinding komen met de 4 Hoofd Poorten op de LeMUria Lemniscaatstroom, waar jij zelf als Draak-Drakinnenrijdster, in de glorietijd van de aanleg van Moeder Aarde, regelmatig op jouw Kwan Yin Drakin doorheen bent gereisd met al jullie gezamenlijke Scheppende Kristallijnen Krachten,want
samen vertegenwoordigen jullie als Eenheid, over specifieke Scheppende kwaliteiten voor de aanleg van het toekomstige leven, van Mineraal-Plant-Dier-Mens, zoals dat van Oersprong was voorbestemd.

INVOCATIE gesteund door jouw eigen DRAAK en/of DRAKIN
& samen met de Hathors vanonder uit het Uluru Rock Domein

Hardop voorlezen – Staande langs een waterkant of andere krachtplek, met in haar of zijn hand een Drakenwezen


Mijn Lemuria Lucht Drakin ‘Luxor Radius’

‘Afstemming op de Draak-Drakin Lemniscaatstroom via de 4 Elementen Poorten – Vortexen gelegen rond de:

  1. Tafelberg – Zuid-Afrika
  2. Tongariro – Nieuw Zeeland
  3. Grote Piramide Egypte, Mt Sinaï, Olijfberg – Israël
  4. Haleakala Vulkaan – Hawaii’

 

1. OER MOEDERDRAAK verbonden aan de RoodRoze Zon-Maan-Venus Aboriginal  LEMURIA-HEALING AARDE VORTEX in Zuid-Afrika

Jij bent een YANG draak met Quetzalcoatl energie.
Jij doorstraalt Moeder Aarde met het alles doorklievende LiefdesEenheidsVuur vanuit de ZonBron.
IK ROEP JE NU OP LEMURIAANSE OERDRAAK MET DE VOLGENDE INVOCATIE:

Overstraal rechtsom wervelend Moeder Aarde vanuit de Tafelberg in Zuid-Afrika.
Overstraal met jouw roodroze anti-gif heel Moeder Aarde, om nieuw leven te brengen naar alle Anti-LeMUrianen.
Overstraal en doorstraal alle kristallen, planten, dieren en mensen.
Overstraal heel Moeder Aarde met jouw helende Liefde.
Spuit jouw Kristal Wijsheid door de LeMUria wateren,
Om de Oer Wijsheid van alle inheemse volkeren in haar Puurste & Reinste vorm op Moeder Aarde te laten Ontwaken.
Waardoor negatief gedachtegoed en ontstane barrières, ontstaan op een versluierde Moeder Aarde, uit het wereldbeeld zal verdwijnen om LeMUria uit te kristalliseren via alle nu levende Oer Oude Drakinnen Zielen.

Lemuriaanse Oer Moeder Aarde Draak: Ik vraag je dit in opdracht van onze Grootmoeder Boeddhin LeMUria-Kwan-Yin en mijn Hoger Zelf, als co-creator van het nieuwe LeMUria op Moeder Aarde.

2. OER MOEDERDRAKIN verbonden aan de Groene Andromeda Maori LEMURIA-HEALING WATER VORTEX in Nieuw-Zeeland

Jij bent een YIN drakin met Regenboog energie. Jij doorspuwt Moeder Aarde en als vertegenwoordigster van het Christina Moeder Bewustzijn uit de LeMUria Moeder Bron van al het Leven.
IK ROEP JE NU OP LEMURIAANSE OERDRAKIN MET DE VOLGENDE INVOCATIE:

Doorspoel en overstraal linksom wervelend Moeder Aarde met jouw Kristallijnen smaragdgroene harten Liefde vanuit de bergen en meren in Tongariro in Nieuw-Zeeland.
Doorspoel en overstraal met jouw vruchtbare YIN kwaliteit Moeder Aarde.
Doorspoel,  overstraal en intensiveer met jouw vruchtbare wervelingen haar levensenergie.
Tongariro, jij ligt op Moeder Aarde exact uitgelijnd tegenover het Ha-TOR hartchakra in Glastonbury.
Jullie trekken elkaars energie op onstuitbare wijze aan.
Dit doen jullie op onstuitbare wijze via de LeMUriaanse binnenaardse kanalen en haar buitengaatse ‘Oceans of LOVE’, waar al haar leven in de Schelpenbron tot leven kwam.

Tongariro in Nieuw-Zeeland en Glastonbury in Engeland, jullie gelden als dé 2 groene Smaragden van het oude LeMUria Uluru Rijk!

Lemuriaanse Oer Moeder Water Drakin: Ik vraag je dit in opdracht van onze Grootmoeder Boeddhin LeMUria-Kwan-Yin en mijn Hoger Zelf, als co-creator van het nieuwe LeMUria op Moeder Aarde.

3. OER MOEDERDRAAK verbonden aan de Blauw Pleiadische Sirius-LEMURIA-HEALING LUCHT VORTEX in het Midden-Oosten

Jij bent een YANG draak met Quetzalcoatl energie. Jij doorstraalt Moeder Aarde met jouw alles doorklievende EenheidsGeest vanuit de MoederBron van LeMUria.
IK ROEP JE NU OP LEMURIAANSE OERDRAAK MET DE VOLGENDE INVOCATIE:

Beadem en overstraal rechtsom wervelend Moeder Aarde vanuit de piramides in Egypte, de berg Mount Sinaï en de Olijfberg in Israël.
Beadem en overstraal met jouw levensenergie Moeder Aarde met je magistrale Blauwe LeMUria keelchakra.
Beadem en overstraal als een schoon brandende Phoenixwind alle ontkrachtende gedachtes op Moeder Aarde, welke LeMUria deed verzwinden.
Laat jouw gezuiverde levensstroom als één LeMUriaanse Wervelwind Moeder Aarde doorboren en omhullen.
Waardoor er vanuit jouw tweelingspiraal, zowel het éérste als het laatste Kosmische woord uitgesproken wordt,
met de letters Alfa & Omega die ‘Gods Almacht’ symboliseren,
Waardoor jouw KristalWijsheid zal dienen als het Zwaard dat in de Steen der Wijsheid van de Uluru Rock wordt gestoken,
Waardoor jouw KristalWijsheid vol begrip de liefdesenergie zal aanzuigen, welke zal indalen bij de Uitverkorenen!
Jij Lucht Draak weet de Weg naar Wie je op zoek gaat om DE WIL van de Aardse Grootmoeder Boeddhin LeMUria-Kwan-Yin, zoals die ooit voorbestemd was volgens de Holy Flame of Life of LeMUria, te laten voltrekken.

Lemuriaanse Oer Moeder Lucht Draak: Ik vraag je dit in opdracht van onze Grootmoeder Boeddhin LeMUria-Kwan-Yin en mijn Hoger Zelf, als co-creator van het nieuwe LeMUria op Moeder Aarde.

4. OER MOEDERDRAKIN verbonden aan de GoudGele Arcturius-Draconis Maya LEMURIA-HEALING VUUR VORTEX in Hawaï

Jij bent een YIN drakin met Regenboog energie. Jij doorspuwt Moeder Aarde en als vertegenwoordigster van het Christina Moeder Bewustzijn uit de LeMUria Moeder Bron van al het Leven.
IK ROEP JE NU OP LEMURIAANSE OERDRAKIN MET DE VOLGENDE INVOCATIE:

Doorstraal en overstraal linksom wervelend Moeder Aarde vanuit de Vulkaankraters op Hawaï.
Doorspuw Moeder Aarde ‘OVERALL’ met jouw OERKristal Wijsheid.
Doe dit alsjeblieft afgestemd op de LeMUria Ancient Moederskulls SYNERGY & HARMONY – E.T. & Bron Moederskull ‘British Museum’, welke allen van oorsprong in contact staan met de Ancient YIN & YANG Meridianen in Moeder Aarde via de LeMUriaanse oerwateren.
Zodat de LeMUriaanse energiebanen op Moeder Aarde volgens een uitgekiend tijdskader, gestabiliseerd, geactiveerd en op LeMUriaanse wijze, strak en direct worden uitgelijnd via een geloogd strak Plan van démagnetisatie door alle continenten heen.

Dit is waarvoor ik als ‘Holy Flame of Life in Harmony’ met de Grootmoeders & Hathors , in eenheid met onze LeMUria MoederBron, zal samenwerken.
Waardoor het Wit gouden EnheidsLiefdesvuur van onze Overstralende Grootmoeder Boeddhin LeMUria-Kwan-Yin, tot in lengte der dagen, weer over mij zal waken: Zoals het altijd was, zoals het altijd is en zoals het voor altijd, eeuwig voort durend zal ZIJN.

Lemuriaanse Oer Moeder Vuur Drakin: Ik vraag je dit in opdracht van onze Grootmoeder Boeddhin LeMUria-Kwan-Yin en mijn Hoger Zelf, als co-creator van het nieuwe LeMUria op Moeder Aarde.


Tijgeroog Kwan Yin drakin nr 11

Tot slot:

FOTO bovenaan dit bericht is een Drakensteen Drakin. Je kan met deze ware Moeder Drakin kennis maken door HIER te klikken.

MP3’s waarin de Moeder Drakinnen van Kwan Yin, jou persoonlijk op afstand Healing én Info geven, zijn:

5) MP3: Kwan Yin LeMUria Healing met haar Drakinnen Cirkel,1 uur (Volle Maan 7-5-2020) – € 5

11) MP3: Het Activeren tot LeMUria Niveau van al jouw Kristallen Skulls & Kristallen, 30.12 min (voor Poortdag 6-6) 
€ 10 incl Healing Ticket

12) MP3: Met jouw Kristallen Schedel(s) en/of Drakin – 48,27 min – € 8

13) Waarom een Moeder Drakin jouw Pad kan kruisen? – 51.04 min – Normaal € 11/Nu € 8

Wil je iets aan mijn vragen of een bijzondere ervaring met me delen? Maak dan gerust gebruik van onderstaand contactformulier OF e-mail naar Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com