Maria Magdalena weeft een nieuwe LeMUria geboorte OerToon in

Lieve lezers,

Misschien herinneren jullie nog mijn bericht, dat ik vorig jaar rond deze tijd publiceerde: ‘22 JULI 2019 MOEDER MARIA MAGDALENA FREQUENTIEVERHOGING‘. Lees anders dit bericht nog eens door, want deze frequentieverhoging luidde op 26 juli 2019 de huidige, alles vernieuwende 13-jarige Witte Tovenaarscyclus in, met haar veelkleurige LeMUria Moeder Maria Magdalena 111 Hz Frequenties, om ons in balans te brengen/houden via onze Hogere Godinnen LeMUria Wil. Dat dit grote gevolgen heeft gekregen hoef ik niemand uit te leggen.

Op weg naar een nieuw LeMUria Maya kalenderjaar op 26 juli, blijven we alsmaar door belangrijke magische Poort-overgangen gaan.
Bestel voor 16-7 een Poortdag Healing Ticket à € 5
Bestel voor 22-7 een Feestdagen Healing Ticket à € 5
Bestel voor 25-7 een Feestdagen Healing Ticket à € 5
in mijn Hathor Kristal Webshop

Beluister ook nog eens het Moeder LEMURIA GEBED:
Wij Herenigen ons tot één LeMUriaanse Familie. Duur 2.19 min

Deze dagen behoren allen tot de meest Transformerende  Poortdagen op de Maya kalender (12 juli – 1 sept), waarop de sluiers fijnmaziger zijn en de energie alsmaar intenser wordt om je bewust op een dieper niveau aan te raken, om zo van oude gewoontepatronen los te komen en vastberaden in een nieuw vorm stappen om een nieuwe weg in te slaan!
Maria Magdalena wil je door jouw deelname, hierbij extra steun bieden en omringen, maar tegelijk zal er ook voor Moeder Aarde een diepe verandering plaats mogen vinden gesteund door Meester Jezus. Onder haar leiding, samen met mij én de deelnemende Lichtwerkersgroep, via het Meer van Galilea een belangrijke LeMUria Zonne LichtPoort in deze periode heropenen tussen Hemel & Aarde. Dit geschied weer vanuit het MoederBron Schelpenbewustzijn. Deze Lichtpoort zal opnieuw uitgelijnd en geactiveerd worden op de LeMUria Drakinnen Lemniscaat, die over Moeder Aarde stroomt.
Tegenover het Magdala Centrum in Israël, aan het Meer van Galilea (nu Tiberiasmeer), ligt namelijk nog altijd de ingang van een etherisch verscholen heuse LeMUria Zonne LichtPoort in het Moedergesteente van dit rotsachtige gebied.
In oktober 2013 heb ik reeds tijdens de bouw van dit Magdala Centrum, het bouwterrein en de archeologische opgravingen bezocht en ben ik aan het water, langdurig in meditatie gegaan en speciaal gecodeerde Kristallen in het water geworpen. Uit de opgravingen bleek dat hier een of zelfs meerdere synagogen hebben gestaan. Ik heb langdurig een stenen tafel mogen bekijken, waarop meerdere heilige symbolen opstonden, waaronder een Menora, de eerste zevenarmige kandelaar die ooit gevonden werd. De steen was ongeveer 50 centimeter hoog is en heeft aan vijf zijden afbeeldingen. De tafel had mogelijk vier kolommen, waaraan de Joden Thorarollen bevestigden. Deze steen is een van de meest opzienbarende vondsten en ElfenPoort in Magdala.
Magdala – stenen tafel met 7 armige Menora
 
 Kapel in Magdala waar de vissersboot van Jezus
centraal voor het altaar staat, uitkijkend over het water
Dé LeMUria ZonnePoort
 
Magdala aan Galilea Meer – Israël
Maria Magdalena & Jezus Centrum
 
Onder leiding van Maria Magdalena  zullen we vanuit het Uluru Rock  Domein, een 2e Maria Magdalena Wedergeboorte OerToon mogen ontvangen in ons Hoger Bewustzijn vanuit het Uluru Rock Domein via de Sterrenpoort. Dit is speciaal nodig voor de nog ongeboren LeMUrianen die ons willen komen helpen.
Tijdens de LeMUria GroepsafstandsHealing op 22 juli, de Feestdag van Maria Magdalena, zal deze LeMUria Wedergeboorte OerToon als een Goddelijke Geschenk door ons heen geweven worden. Wie mee doet zal Codedrager worden én zal van Volle Maan tot Volle Maan, deze veelkleurige range aan LeMUria Klanken tot en met 24 juli 2021 gaan prijsgeven vanuit haar/zijn speciaal gecodeerde Lichtlichaam.
Iedere ‘LeMUria Healing LichtCirkel op Afstand’ wordt geleid door een OerMoeder Godin vanuit de Moeder bron van al het leven. Dit keer door Moeder Maria Magdalena.