Boodschap 2019 van Wijsheidsgodin Sophia uit LeMUria

Op 10 oktober bracht ik een bezoek aan de oorspronkelijk aan Sint Sophia gewijde Moeder Kathedraal in Nicosia. In 1571 door de Ottomanen omgebouwd tot de Selimiye Moskee door er een minaret op te plaatsen. In 1974 werd dit deel van Nicosia toegewezen aan Turkije.

Selimiye Moskee in Turks Nicosia@reisroutes.nl


Tijdens mijn bezoek aan een waterbron op het tegenover gelegen ommuurde marktplein, waar een voelbare Moeder Maria energie aanwezig was, trad ook plots onze Wijsheidsgodin Sophia uit LeMUria naar voren en overspoelde mij
met Wijsheidscoderingen en haar Moederliefde. Dit deed ze in aanloop naar de Volle Maan van 13 oktober. Graag geef ik haar verrijkende Boodschap voor het einde van 2019 en de start van 2020 aan alle deelnemers en geïnteresseerde Volgers door. (Klik op foto om te vergroten)

Marktplaats met in het midden een Omphalos Waterbron en bidplaats

Lieve deelnemers,

Het Herinstalleren van de LeMUria Tijdspiralen is in samenwerking met jullie nu écht op gang gebracht en zal nadrukkelijk haar invloed in het totale wereldgebeuren laten gelden. Zij zal de Nieuwe Toon zetten van Lotsbestemming via Bezieling om Vrede en Eenheidsdenken vanuit LeMUria op Moeder Aarde een krachtiger basis te geven. 

Het leven is een leerschool, maar vereist regelmatig een aanpassing. Laat het gebeuren, want voor bezieling is beweging nodig! Loslaten van het oude is hierbij onvermijdelijk. Eindelijk breekt de tijd aan waar jullie allen zolang op hebben gewacht. Er zal een stevige vernieuwende Tijd aanbreken voor allen. Een doorbraak van LeMUria Frequenties via de indalende Nieuwe Tijdsspiralen in de komende maanden die een 1 bevatten als oktober (10), november  (11), december (12) en januari (1)!

De 11 van de maand november staat garant voor dubbele frequentie verhogingen, waarbij de Pleiadiërs onder jullie, zullen zorgen dat deze vernieuwende Wijsheidsmodules & Tijdsformules, ontvangen en doorgezonden zullen worden. Deze zullen een activerende Klank- & Lichtgolf teweegbrengen vanuit het Hart van de Moeder Venus/Aphrodite Tempels van LeMUria, waarbij tijdens iedere frequentieverhoging Buitenaardse steun en betrokkenheid zal zijn. Denk hierbij aan onze voorouders, van oorsprong Starbeings van de Zon,  Pleiaden, Sirius A en B, Orion, Lyra, Arturus, Andromeda, Draconia en ga zo maar door.

De 2e Grote Ontwakingsronde is namelijk gestart!

Wanneer de hernieuwde LeMUria Tijdlijn doorbreekt door middel van de ontvangen ‘Initiaties van Licht’. Jij zal dan ook bekrachtigd worden om als Kanaal te dienen voor Mens, Dier & Plant vanuit het verder open trillende ontwakende Kristal & Diamantbewustzijn.

LET OP: Er zullen twee bezielende Tsunami’s als geboorte wervelwinden dit jaar nog op Moeder Aarde binnenstromen
om 2 doelgroepen verder te laten ontwaken:

  • 1e Groep zullen de reeds ontwaakte spirituele koplopers  zijn. Zij zullen Geroepen worden om tot een nog grotere dienstbaarheid op Moeder Aarde te komen en tegelijk garant te staan voor de disbalans die er kan ontstaan door het ontwakingsproces van de 2e Groep.
  • Deze 2e Groep zijn de nieuwkomers, die voor het eerst spiritueel zullen ontwaken. Er zal namelijk wederom een grootschalige Ontwakingsronde gaan plaatsvinden, geleid vanuit LeMUria, waarbij niet eerder spiritueel ontluikten, zomaar uit een diepe ‘comateuze slaaptoestand’ in hun leven gewekt worden waarbij ze van de een op de andere dag terecht komen in een verhoogde staat van bewustzijn. Dit is een nieuwe ontwakingsperiode op Moeder Aarde vol Vuur via een zwarte nacht doorleving. Desoriëntatie, angstige momenten, ziektes van de een op andere dag kunnen het gevolg zijn.

Lieve reeds ontwaakte Oud LeMUriaan, schrik hier niet van, want zo ben jij ook ontwaakt en heb je de trossen los moeten gooien van je oude overlevingsschip, waarbij je toen nog niet besefte dat je grotendeels een onbezield leven leidde die wachtte op haar/zijn grote ontwakingsronde.

Ik wens allen een prachtige LeMUria reis toe tijdens deze 2e grote ontwakingsronde, waarbij nieuwe manieren van Sterrenleven binnengebracht zullen worden tijdens het instralen van jouw LeMUria Nieuwe Tijd & Hartspiraal.

Nu is het de beurt aan de volgende Lichting terwijl jij misschien al grotendeels voorbereid bent via de 11.11 en 111 Maria Magdalena & Maria LeMUria Frequenties. Vanaf een LeMUriaans Moederschip zal je begeleiding ontvangen als je maandelijks meedoet met de Volle Maan Healing Meditaties geleid vanuit de Sterrenpoort. Maandelijks zullen er blijvend versnellingen in de Tijdlijnen gaan plaatsvinden op weg naar 2020!

Mediteren en veel in de natuur zijn is raadzaam. Hierdoor zal je nog beter on staat zijn de oorspronkelijke ware natuurlijke Maya Tijd in je LeMUria Lichtlichaam op te nemen. Drink veel water, eet voldoende onbespoten groente en fruit, neem op tijd rust om overstimulatie van je spijsverteringskanalen, emotionele-, mentale-, spirituele lichamen te voorkomen door de ontvangen Goudgeel Diamanten Zonne Lichtcodes via je lymfklieren en je zenuwstelsel.

Een Hartegroet vol Wijsheid schenk ik allen vanuit LeMUria

Geef je hieronder gratis op en doe thuis van 20-21 uur mee aan de Volle Maan GroepsHealing Meditaties, die ik op Afstand leid vanuit LeMUria via de Sterrenpoort.
Dit om je krachtiger bestand te laten zijn tegen de instromende Nieuwe Tijdsfrequenties en je steentje bij te dragen t.b.v. ‘LeMUria is coming Home’ op Moeder Aarde

 

www.sterrenpoort.com