Volle Maan 18-1-’22: OPROEP 1e LeMUria Natuur Healing LichtCirkel 2022 + MP3

Beste Lichtwerkers,

Op de eerste plaats wens ik allen natuurlijk een KEI goede gezondheid toe en een alsmaar krachtiger wordend LeMUria Zon-Maan-Venus Sterren Kanaal toe, evenwichtig uitgelijnd en stevig gegrond m.b.v. de Keltische LeMUria Rassen Stamboom.

Iedere Volle Maan reizen we als één LeMUria LichtCirkel door de Galactische Hemelse Poorten (zie foto bovenaan dit Bericht) van Moeder Maan, Vader Zon en LeMUria Venus, om de Helende oorspronkelijke Genezende Natuur Elfjes Krachten via jouw Hoger Zelf in ontvangst te nemen en door te sluizen naar het Holy Hart van Moeder Aarde, waar de Helende Kosmische Elfjes Krachten zich samenbundelen met de Aardse Elfjes Krachten, om in éénheid terug te Veren door onze LichtCirkel heen, om als Geel Holy Wijsheidszaad uitgezonden te worden door de Kristallijnen Gaia Tree Wortels via onze Meridianen naar de verschillende Bewustzijnsvelden van de Keltische Rassen Moederstambomen en hun ingenieuze Wortelrijk. Hierdoor zal jij jezelf niet alleen verrijken, maar ook dieper verankeren, jezelf helen en weer gaan herinneren wie je werkelijke van Oorsprong bent, namelijk een gereïncarneerd Goddelijk ElfenWezen om Moeder Aarde geleidelijk als een Doornroosje weer uit haar winterslaap te laten ontwaken via haar ontluikende Geneeskrachtige Bomen-, Bloemen- en Kruidenkrachten Activaties van Volle Maan tot Volle Maan.

Noteer dus alvast alle Volle Manen en bestel verderop de Geleide healing MP3 n4 41:

Dinsdag 18-1
Woensdag 16-2
Vrijdag 18-3
Zaterdag 16-4
Maandag 16-5
Dinsdag 14-6
Woensdag 13-7
Vrijdag 12-8
Zaterdag 10-9
Zondag 9-10
Dinsdag 8-11
Donderdag 8-12

Handvaten voor dit jaar zullen zijn: De

  1. De LEMURIA STAMBOOM JAAR KALENDER 2022.docx
  2. Dierenriemtekens en Meridianen t.b.v. LeMUria LichtCirkels 2022.docx

LUISTER TER INTRODUCTIE VAN DE LICHTCIRKELS 2022 deze opname (liefst met oortjes in):

Op de Volle Maan van dinsdag 18 januari 2022 vraag ik je om weer goed gemutst thuis vanuit je eigen luie stoel mee te gaan doen. 2022 is een jaar waar we allemaal levenslang naar uitgekeken hebben voor de opstart van het Grote LeMUria Herstelplan op Moeder Aarde.

Om Persoonlijk Healing te ontvangen én als Helend Licht Kanaal Moeder Aarde te helpen dienen voor het Grote Christus-Christina Herstel Plan, verzoek ik je om de LichtCirkel MP3 nr 41 HIER te bestellen én deze precies om 20 uur te gaan beluisteren (het liefst met oortjes in) en de 2 Mantra’s mee te chanten.
Teksten ontvang je, bij de link van MP3 Nr 41, in je Mailbox. Vergeet ze niet op tijd te downloaden en uit te printen.
Om 20 uur start ik in de Sterrenpoort op Afstand
onze alles doorklievende
1e LeMUria Volle Maan Aarde Healing LichtCirkel


Losse stenen + sets kun je het best in mijn Webshop bestellen, want dan werken ze volledig geopend en geactiveerd mee aan alle LeMUria LichtCirkels & de Keltische LeMUria Rassen Stamboom
Klik HIER

Wie de komende 12 maanden mijn Volle Maan MP3’s  bestelt en zal beluisteren op Volle Maan, Poortdagen en LeMUria Feestdagen, zal voor haar/zijn persoonlijke Spirituele groeiproces vanuit de Kroonjuwelen domeinen rondom de Uluru Rock, via jouw Keltische boom de Genezende Natuur Elfjes HealingCodes doorgesluisd krijgen in de Meridianen. Jouw gezondheid en Goddelijke Moeder Bewustzijn zal vleugels krijgen en doorgaans met sprongen toenemen, als jij zelf ook ACTIEF OP ZOEK GAAT NAAR DE BETEKENIS VAN DE KELTISCHE BOMEN, MERIDIANEN ENZOVOORT, IN DE BEIDE KALENDERS.  Dit ter bekrachtiging van wat ik zoal van Lichtcirkel tot Lichtcirkel aan info doorkrijg. Ter ondersteuning van de Elfenwereld hang jij dan thuis het bijbehorende kristal/edelsteen op in je eigen ‘LeMUria Levensboom 2022’ Op Weg naar Kerst bouw je dan je eigen Holy Stamboom in afstemming op de diep alles door-wortelde Moeder Gaia Tree Rassen Stamboom.

Toelichting: Een meridiaan bestaat uit tussenstations of wel acupunctuurpunten over het gehele menselijke lichaam. Als er stagnatie optreedt in energie binnen een meridiaan, dan kun je zo’n punt stimuleren op meerdere manieren. Ook over heel Moeder Aarde verspreid liggen er in de diepte van haar lichaam langs haar hele aardas, vele nog niet geopende, niet geactiveerde en nog nimmer ge-Holy-ficeerde magneetpunten. Wij gaan in 2022 op het Noordelijke Halfrond, hier een belangrijke HERSTELLENDE bijdrage aan leveren.

De LeMUria Rassen Stamboom (Tree of Life) vormt in 2022 dus jouw basis voor het grote herstel t.b.v. jezelf en alle levende wezens op Moeder Aarde geleid vanuit het Versteend Hout BaarMoeder Domein, door en rondom de Uluru Rock Down-under in Centraal Australië op Moeder Aarde. Dit kun je (be)schouwen als een kleurrijk magisch Kosmisch Weefgetouw tussen Hemel & Aarde, waar wij als LeMUria LichtCirkel voor in de wieg zijn gelegd! Werkelijk waar!

Hoezo? Omdat wij hier al sinds de Ondergang van LeMUria op voorbereid werden, om als een unieke groep Oud LeMUrianen deze hele speciale goddelijke opdracht te gaan vervullen.

Ieder die mee zal gaan doen aan de Geleide LichtCirkels op AFSTAND, heeft hiervoor een speciaal fijnmazig netwerk van Meridianen, Lichtlichamen en Chakra’s ingeweven gekregen om het ingezette Grootschalige Herstelplan op Moeder Aarde via de oorspronkelijke Gaia Tree en Flower of Life ofwel LeMUria Moeder Rassen Stamboom volledig uit te gaan lijnen.  Via deze Holy Tree of Life zal dit Plan op 12 Volle Manen richting de Kerstdagen van 2022 voltrekken, waardoor het LeMUria Lichtwerk op Moeder Aarde zich krachtiger zal manifesteren, omdat zij taken toegewezen zullen krijgen ter verspreiding van het Licht.

Iedere Volle Maan zetten we de Holy Wortels van één Keltische Boom op een Vredige wijze in Vuur & Vlam. Hieraan gekoppeld staan de inwerkende Uluru krachten op een Meridiaan afkomstig van een bepaald Sterrenstelsel / Planeet of uit de binnenaarde vanaf Kristallen & Edelgesteentes, waardoor de genezende Holy-stische Krachten ons Aardse LeMUria Paradijs in zullen stromen. Hiervoor reizen we Kosmisch als LeMUria LichtCirkel langs de etherische LeMUria Leylijnen die op de oorspronkelijke fijnmazige Netwerken vaan Vortex Portalen / Chakra’s, die ooit door onze Feeërieke Elfen Zielendelen werden aangelegd en onderhouden samen met de Elfjes Koningin, de Draken-Eenhoorns-Dolfijnen.


Bestel HIER jouw eigen Bewustzijnsverruimende
Aura Healing Sprays:
Links: Water+Bos Elf en Rechts: Merlin-Merlina 

Wij vragen ook in 2022 aan hen om ons opnieuw bij te staan om dit Grote Plan ten uitvoer te brengen. Om de cyclisch werkende, uitgekiende kristallijnen netwerk structuren, gebaseerd op de om ons heen draaiende zon (yang), maan (yin), planeten en vele sterrenstelsels, via de diep gewortelde Holy Gaia Tree of Life, opnieuw een Booster te geven van Genezend LeMUria Licht, Liefde en Klank uit de Natuur Kathedralen om de Hemel op Moeder Aarde terug te laten keren via de ‘LeMUria Gates of Paradise’.

De Gaia Tree ofwel  LeMUria levensboom, met haar dikke Moederstam, haar immense reikwijdte van alles omhullende takken en haar diep gewortelde netwerk, staan symbool bij bijna alle rassen op Moeder Aarde als de Grote Moeder van alle Volken. In mythologische zin bemiddelt de boom tussen mens, dier, plant, boom en de goden, want de Gaia Tree / Flower of Life legt verbindingen tussen:

  1. de onderwereld (het onderbewuste)
  2. het leven in het hier en nu (bewuste)
  3. de hemel (geest)

De LeMUria Moeder Rassen Stamboom staat in wezen symbool voor Conceptie, Geboorte, Leven, Sterfte en Onvergankelijkheid. In de winter bereidt het leven zich voor op de lente, wanneer er weer nieuwe bladeren uit de knoppen opengaan, om in de zomer vrucht voort te brengen, waarna haar bladeren in de herfst langzaam afsterven om zich weer in rust en ledigheid voor te bereiden op een hernieuwde Cylcus van Conceptie, Geboorte, Leven, Sterfte.

Elk jaar groeit ook jouw LeMUria Boom des Levens verder en verder uit tot dat zij na talloze (Levens)Cycli, diep geworteld reikhalzend uit zal kijken over haar omgeving, als een betoverenswaardige Reusachtige gerijpte Boom vol Schoonheid, LevensWijsheid en Inzichten om te kunnen genieten van al haar Verworvenheden, Wijsheid en uitgezaaide Zaden.



Al mijn Unakiet is verbonden aan het ElfjesWezen & Engelenrijk.
Klik HIER om een overzicht te krijgen in mijn Healing Webshop

Jouw LeMUria Kerst Stamboom zal eind 2022, een jaar lang vanuit het ElfjesRijk van Volle Maan tot Volle Maan doorvoed, omringd en ingezaaid zijn vanuit mijn diepgewortelde Christus-Christina Kristallijnen Eenheidsbewustzijn, waaruit jij nu jouw Genezende Healingsgeschenken van LichtCirkel tot LichtCirkel kan gaan ontvangen, omdat ik jou al vele levens lang vooruit ben gesneld om dit LeMUria Christus-Christina Oogstfeest (lees gerust Oegstgeest) voor te bereiden.  via jouw Keltische BomenCirkel, jouw kristallen, schelpen, stenen etc.

Jouw LeMUria Kerstboom zal dan eind 2022 volhangen met etherische Goud-Zilver-Koperen Regenbooggeschenken voor je Persoonlijke Groei, Wils- & Veerkracht, om vanuit een dieper geworteld Vertrouwen vol Vrede & Vrijheid, om Evenwichtiger jouw Verleden, Heden en Toekomst uit te laten groeien naar een Manifeste LeMUria Toekomst vol met creatieve vaardigheden in harmonie & overvloed.
Bestel HIER nu jouw eigen unieke gecodeerde 1e Volle Maan MP3 nr 41 in mijn LeMUria Healing Webshop – categorie 8a

VERGEET NIET:

Tot en met zondag 6 febr 2022 krijgen jullie éénmalig, op bijna alles  in mijn webshop 15% KORTING.
Vul hiervoor tijdens het afrekenproces in:
15%kado

De Korting wordt niet gegeven op de volgende producten & diensten:
0) Privéboeken 2e hands
55) LeMUria Kaarsen
60) LichtCirkel Tickets
70) Healing & Inwijdingen
8a) MP3’s

In mijn volgende Bericht plaats ik een overzichtje t.b.v. de 1e Volle Maan, overgenomen uit mijn vorige jaarkalenders, welke ook nu weer graag hun invloeden willen laten voelen.

Van Hart tot Hart, Maria van der Geest – Sterrenpoort – Oegstgeest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com