Aartsengel Michaëla bereid de LeMUria Reuzen BeZieling voor op Moeder Aarde

I.v.m. enkele belangrijke wijzigingen is dit bericht op 27-9 opnieuw gepubliceerd 

Lieve lezers

Bovenaan dit deels herschreven bericht staat nu een afbeelding van mijn eigen Aartsengel Michaëla Traveler LeMUria Andara Obsidiaan Skull. Kijk haar maar goed aan, want zij zal je een flinke Booster geven op deze maandag voorafgaand aan haar LeMUria Feestdag die a.s. woensdag op heel Moeder Aarde weer gevierd zal worden.

Ik bericht jullie alvast over de hernieuwde plannen van mijn Blog ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’, maar eerst bedank ik alle deelnemers aan de LeMUria LichtCirkels op Afstand dit jaar, die nog lang niet afgelopen is, maar in een wervelende witte LeMUria wind terecht gekomen is richting 2022.

Zoals jullie hebben kunnen lezen, zijn de Bezielende LeMUria LichtCirkels in 2021 ten einde gekomen. Ik vraag je om nu zelf stevig de handschoen aan te pakken van je Tweelingziel, die nu op Galactische wijze haar intrede zal doen in vele levens, maar niet door iedereen nog herkend zal (kunnen) worden. Jij wel, want ik heb je hierop voorbereid via het aanbieden van gecodeerde Berichtgevingen en MP3’s, gebeden etc. Ook de Hathor Initiatie Abonnementhouders hebben nog eens extra hun maandelijkse initiaties ontvangen en een bijdrage geleverd aan wat er nu allemaal op handen is. Het Abonnement is afgelopen, dus misschien heb je zin en tijd om wat extra gebeden of Visualisaties op 29 september in de Michaëla Drakinnenmaand in september te doen met de Aartsengel Michaëla. Want 29 september is haar grootse LeMUria Feestdag. Op dit blog heb ik de volgende 3 TIPS voor je:

  1. Korte Reinigende Healing MP3 met Aartsengel Activatie codes
  2. BeZielende YouTube Healing: Moeder Maria & Aartsengel Michaëla
  3. Meerdere Gebeden en Oefening van of met de Aartsengel(en)


Amethist Drakin (verkocht) en Amethist Clusters in mijn Webshop
Draken bewaren in hun levende Eieren hun LeMUria Oerklanken,
en leven daar sinds miljoenen jaren samen met Lieve Reuzen in LeMUria Grotten & Bergen


Geplande LeMUria LichtCirkels 2022

In 2022 organiseer ik kleine LeMUria KristalHealing LichtCirkels in de Sterrenpoort Praktijk in Oegstgeest, zittend in een kring rondom mijn LeMUria Kristallen schedels, draken etc, of zittend rondom een lange tafel tegenover je eigen én mijn Kristallen Schedels. Klik ook op ‘ LeMUria LichtCirkels 2022 ‘ bovenaan deze Website. Voor INFO en OPGAVE voor Deelname  aan mijn LeMUria LichtCirkels ga je naar Webshop categorie 06a.


Agaat Geode en Fluoriet Eenhoorn uit Nieuw-Zeeland met LeMUria Healing Codes

Hieronder volgt een allerbelangrijkst LeMUria Gebed voor hen die onlangs een Tempel Inwijding hebben ontvangen in de Sterrenpoort of tijdens de LeMUria LichtCirkel op 21-9-21. Lees het liefst dagelijks als je daarvoor in de gelegenheid bent, want je bent NU een belangrijke schakel voor jouw Bezielende Geboorte én de ‘Terugkeer van LeMUria’ op Moeder Aarde. Lees het LeMUria gebed vooral langzaam en als het kan hardop. Samen met gezinsleden of een vriend of kennis mag ook, want dat versterkt de genezende inwerking voor iedere LeMUria Sterrenziel.

GECODEERD LEMURIA GEBED

Ik sta open voor Vernieuwing en Wonderlijke Genezing


Ik sta open voor Berichtgeving over Vernieuwing en Wonderbaarlijke Genezing

Uit de Smaragdgroene LeMUria binnenwerelden

Van de Pleiadische & Andromedaanse Reuzen Healing Bron Tempels

Ten behoeve van de Terugkeer van ons aller LeMUria

Hiervoor Roep ik op: mijn alleroudste LeMUria Zielendeel

om zich weer krachtig met mij te Vereenzelvigen

Ik sta open voor Berichtgeving over Vernieuwing en Wonderbaarlijke Genezing

Vanuit de Uluru Rock Baarmoeder Grotten

Om Nieuw Leven en Herstelcodes in ontvangst te nemen en te Baren

Ten behoeve van de Terugkeer van ons aller LeMUria

Via mijn stem, handen en voeten – via klanken, kleuren en geuren

Als ‘n Stralend Genezend Medium

Ik sta open voor Berichtgeving over Vernieuwing en Wonderbaarlijke Genezing

Voor Overvloed, Voorspoed en Geluk

Want ik ontving hiervoor tijdens de LeMUria LichtCirkel op 21 september 2021

Een Reusachtig INWIJDINGS-GESCHENK van mijn
LeMUria Reuzen Familie

Om zich langzaam weer met mij te Herenigen via een Interstellair Reusachtig Bezielend Holy WortelRas Proces op Moeder Aarde vanuit het Versteend Hout

Op Weg naar 21-12-2022

Voor de Terugkeer van ons aller LeMUria

AMEN

Klik onderstaand PDF-Link om je eigen gecodeerde Bezielende LEMURIA GEBED te Downloaden en uit te Printen:
(Delen op Social Media is toegestaan):

PDF: Ik sta open voor vernieuwing en wonderlijke heling Gebed.docx
 

Deze Reusachtige BezielingsMissie van de Mens op Moeder Aarde zal tot stand worden gebracht met de krachtige hulp van een Bewuste Groep LeMUrianen en Ingewijden.

  • Dit zal gebeuren tijdens de vele Tempel Inwijdingen en de LeMUria LichtCirkels in de Sterrenpoort gaandeweg 2022 en t.b.v. alle Deelnemers op Afstand op Volle Maandagen.
  • Dit doet de LeMUria LichtCirkel eensgezind als ‘Afgezantenkring van de Verenigde Galactische Federatie’, ‘De Uluru Rock GrootMoeders’ en de ‘Uluru Rock Reuzen-Oudsten’.
  • Dit doet de LeMUria LichtCirkel eensgezind als één Reusachtig Uluru Rock NatuurRijk Bewustzijn afgestemd op de 4 Elementenwezens en ieders eigen LeMUria Elementaal.
  • Dit doet de LeMUria LichtCirkel voor de grootste Transformatie Éver t.b.v. de Terugkeer van één Verenigd LeMUria samen met de Reusachtigen o.l.v. de Elohim Aartsengel Michaëla, bekend onder de Noemer ‘Wie is als God & Godina’ samen met Moeder Maria – Kwan Yin – Groene Tara en Maria Magdalena  etc.

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com