21 december SOUL Meeting in de LeMUria LichtCirkel

Op maandag 21 dece 2020 tussen 20-21 uur nodig ik jullie allen uit om mee te doen aan de allergrootste SOUL Meeting èver op en rond Moeder Aarde.

Inmiddels is onder mijn leiding de ‘7 Heilige Uluru Rock Dagen – LichtCirkel’ gestart. Alle deelnemers hebben inmiddels 5 geleide Helaling MP3’s ontvangen en 3 begeleidende documenten.

Wil jij op afstand ook je LeMUria Licht Bijdrage leveren, dan kan je tot uiterlijk 21 dec 19.30 uur een Holy Hathor Healing Ticket voor de Winter Zonnewende kopen in mijn webshop.

Het is de bedoeling dat jij dan in gedachte afstemt op de Uluru Rock in Australië en dan gedurende enkele minuten kijkt naar onderstaande video, waarin je mijn Bergkristallen Schedel ‘HARMONY’ ziet veranderen van kleur doordat ik haar op een draaiplateau heb geplaatst, waar zij doorstraald wordt door meerdere kleuren van de Regenboog Uluru, welke downunder de Uluru Rock vandaan omhoog ook werkelijk haar weerbarstige energielichaam zal doen openbreken om het daar eeuwig in het geheim bewaarde ‘Holy Moeder Harte Kruis’ opwaarts te lanceren. Waarna het in onze ‘7 daagse Heilige Inner LichtCirkel’ meerdere dagen rond Moeder Aarde zal draaien in een ‘Holy Hologram’, langs alle heilige krachtplaatsen om op 25 december tussen 20-21 uur als zijnde de Heilige Geest van God de Moeder neer te laten dalen in de AS-KRUIS van de Uluru Rock op de plek in Golgotha waar Jezus 2000 jaar geleden aan het ‘Holy Vader Harte Kruis’ voor ons allen is gestorven, om de ZonneGeest van God de vader terug Moede Aarde terug te brengen.

Mijn Crystal Skull ‘Harmony’, Tweelingskull van Synergy (gehoed door Sherry Whitfield), wordt doorlopend  ingestraald uit het hart van de Uluru Rock. Zij zal op 21 dec 2020 ontketenen
@Maria van der geest – Sterrenpoort

Dit Proces zal van 20 op 21 dec rond middernacht reeds aanvangen én zal tot en met Volle Maan van 30 dec 2020 duren voordat de ware LeMUria Moeder RA-Geest definitief goed is ingedaald en afgestemd op de oorspronkelijke LeMUria Vader ZonneGeest van Moeder Aarde.

Je kan hierdoor best plots je wat misselijk voelen, hoofdpijn krijgen of een opkomend gevoel van angst en onzekerheid ervaren, omdat we hier als deel van de Holy Family al ruim 2000 jaar naar toe aan het werken zijn en we heel veel angst en beef momenten hebben moeten doorstaan om dit innerlijke Christus-Christina X te doorstaan en overleven.

Ook voor Moeder Aarde is het een ware operatie om de WITTE straal vanuit de Vader Zonne-Geest samen te laten sproeien-gloeien-smelten met de ZWARTE straal vanuit haar Moeder Aarde RA-Geest. Een Kosmisch ingewikkeld staaltje scherpzinnigheid. Een geleide operatie die zowel Binnen als Buiten, zowel Voor als Achter, zowel Boven als Onder de Uluru in DrieVoud plaats zal vinden t.b.v. de geboorte van het Heilige Innerlijke LeMUria Christus-Christina Kind.

ALS JIJ JE AANMELD ALS DEELNEMER AAN DEZE LICHTCIRKELS OP 21 – 25 – 30 DEC zal ook jouw Drie Eenheid Zonne Geest een krachtige VERLICHTINGS BOOSTER ingestraald krijgen uit het hart van het Uluru Rock Kristal Domein.

Lees ook a.u.b. mijn vorige bericht(en) voor meer inhoudelijke info.

Inmiddels licht er in mijn Sterrenpoort een Kristallen Holy Hologrom LichtCirkel, bestaande uit WIT (Seleniet, Howliet, Aragoniet, Sneeuwkwarts, Jade etc) en ZWART (Obsidiaan, Labradoriet, Pyriet, Basalt, Toermalijn etc) rondom mijn XL Schelpen Jaspis Skull BullsEye en Dumorturiet Drakin Luxor Radius. Beide zijn geschapen om al mijn skulls en draken continue in balans afgestemd te laten tussen het Hart van de Kosmos Hunab Ku én de RA ZonBron in Moeder Aarde. Het zal de levenslijn tussen de vader en moederbron alsmaar sterker maken, waardoor we in de toekomst terug zullen kunnen keren naar onze oorspronkelijk Zielsbestemming, jouw Sterrenstelsel waar vandaan jij je bijdrage leverde om dit huzarenstukje te laten welslagen. Wil jij jouw Tweelingziel op Moeder Aarde en/of in andere Dimensies naar je toe trekken? Dan zou ik als ik jou was niet lang wachten met het bestellen van 04) Holy LeMUria MAORI Aura spray, want zij zal jouw zielsdelen benaderen en op je pad brengen als je het Bewustzijn uit dit flesje dagelijks één of meerdere keren boven je hoofd door je Aura sproeit.

Vergeet niet om Mantra’s te zingen en koop a.u.b. op tijd je Tickets en Holy MP3 voor de KERST!

En overweeg ook om alvast een te bestellen en noteer meteen alle dagen in je agenda! DANK JE WEL – Volle Maan Abonnement 2021

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl