AfstandsHealing 2-2-2020 Maria Lichtmis & LeMUria Poortdag

De tijd vliegt en de effecten van de eerste Volle Maan laten zich al goed voelen! We belanden nu al in de 2e maand van 2020, waarbij de 2-en (2-2020) vier weken lang op rij, onnoemelijke LeMUria MA-krachten op ons uit zullen oefenen.

Ik nodig je daarom uit om op zondagavond 2 febr tussen 20-21 uur (gratis) mee te doen met een LeMUria AfstandsHealing, geleid door de Sterrenpoort in Oegstgeest. Deze datum zal groots effect hebben op iedere Lichtwerker én de totale Mensheid als ook de dieren-, planten- en bomenwezens op Moeder Aarde. Doe jij dus ook weer mee om Moeder Aarde hierbij te steunen en een hart onder de riem te steken? Stem je dan af op de Sterrenpoort of Maria van der Geest – liefst ruim voor 20 uur! Wie voor het eerst mee doet kan het beste even op Volle Manen 2020 klikken, daar lees je als deelnemer wat je het beste kan doen ter inleiding.

Het getal TWEE staat voor:

  1. Dualiteit, maar ook voor Balans tussen 2 uitersten.
    Het ligt nu aan ieder persoonlijk of er gekozen wordt voor dualiteit (lees: strijd en discussies!) OF dicht bij zichzelf te blijven, met name in het eigen Hart-Centrum. Hier zijn geen stoorzenders, hier lopen geen hinderlijke tegenkrachten tegen je te klagen, te foeteren, te dwingen, te onteigenen, te storen etc. Onthoud dit goed! Want we zullen er op getest worden deze maand, met uitlopers door het hele jaar 2020.
  2. Tevens heeft het getal 2 betrekking op onze Moeder Maan, op het Moeder-Ma-MU-LeMUria-principe, op emoties en behoeftes.
  3. De datum van de LeMUria Poortdag 2-2 heeft zelfs vier 2-en op een rij. Dit wordt werkelijk een unieke dag in de geschiedenis van LeMUria op Moeder Aarde, want met haar vier 2-en zal zij diep doorbreken in je diepste eenwording. Dit is een unicum, want 2-2-2020 is numerologisch opgeteld het Lemniscaat getal 8. Alles evenwichtig elkaars spiegelbeeld – hoe je de 8 ook wendt of keert! Visualiseer deze 2-2 Poortdag regelmatig dat jij ook een  Regenboog 8 Lemniscaat evenwichtig door en om je lichaam vormt als tussenschakel van Hemel & Aarde.
  4. 2-2 is ook nog eens de veertigste dag na Kerstmis en wordt het feest van Maria Lichtmis genoemd. De Rooms-katholieken als de Orthodoxen vieren op 2 februari de ‘Presentatie van Christus in de Tempel’ door Maria, de moeder van Jezus. In het oude Egypte én in Israël was het gebruikelijk volgens de Joodse wet dat moeders veertig dagen na de geboorte van hun kind, zich in de tempel zuiverden. Ze offerden voor deze gelegenheid een lam en twee duiven. Deze gebeurtenis is bekend onder de Latijnse naam Purificatio Mariae, de laatste feestdag welke jaarlijks in relatie wordt gebracht met Kerstmis.

2-2-2020 zal een extra belangrijke LeMUria MA-Poort zijn tussen Hemel en Aarde, die een grote invloed zal hebben op de relatie tussen Tweelingzielen en op het nemen van beslissingen die aansluiten op ieders zielemissie, maar wel rekening houdend met de eigen mogelijkheden binnen diens behoefte spectrum. Het zal voor de een vloeiend verlopen, maar kan voor anderen best pittig aanvoelen, alsof er geen weg meer terug is! Ik zou zeggen: ‘Waag de sprong vooral met plezier’, want het betreft hier passionele activiteiten die je met heel jouw hart & ziel moet maken. Ook om nu eens meer voor jezelf te kiezen, door jouw vorm te gaan geven aan je nieuwe LeMUria leven en niet alsmaar als een verplichting te ervaren.

Laat angsten maar varen of geef ze over in een visualisatie oefening aan jouw eigen Hathor Engelenbegeleider. Ze staan echt naast je hoor! De Hathor godinnen van LeMUria omhullen jouw ziel al je hele leven lang in Liefde. Jij wist dit mogelijk nog niet, maar zijn kennen jouw ziel al sinds de ondergang van LeMUria! Zij kennen daarom onze soms moeizame levensweg, vol met tegenslagen als geen ander, want zij overwonnen zelf als mens ooit dezelfde problemen, als niet gezien worden, twijfels en angsten. Geef je maar over aan hun liefde, wijsheid en inzichten! Ze zullen dan zeker als je hen er om vraagt in een persoonlijk gebed, ‘s nachts coderingen in de ‘geest’ inplanten, die jij je ongemerkt overdag zal herinneren en uitvoeren, waardoor je het ene na het andere besluit zal kunnen nemen zonder als het ware te hoeven struikelen! Zij zullen als reddende Engelen jou helpen en bijstaan om je ware zielsbestemming volgens het Goddelijke Moeder Plan en uit te gaan voeren.

 

Ter ondersteuning bied ik de lezers van mijn Blog hierbij onderstaand LeMUria gebed aan. Lees het als je extra kracht nodig hebt. Maria Magdalena en Kwan Yin zullen je omringen met de Goddelijke Moeder Vlam!

LeMUria Gebed ontvangen van Maria Magdalena

Bovenstaande foto van Maria Magdalena is op wonderlijke wijze op 22-12-2011 spontaan uit de printer gerold van L.B., waarna zij meedeed aan mijn Kerst Licht Cirkel, geleid door Maria &Maria Magdalena. Maak een afdruk én plaats deze foto in een lijstje!

Onze Lieve Goddelijke Moeder Kwan Yin,

Ik vraag namens mijn LeMUriaanse familie
Ontwaak in ons Hart & Bewustzijn,
Stroom in onze harten,
Help ons God & Godin in onszelf
en elkaar te leren zien,
Help ons God & Godin in onszelf en elkaar te leren ervaren en lief te hebben.

Onze Lieve Goddelijke Moeder Kwan Yin,

Help ons, om Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsbewustzijn
in onszelf, ons eigen leven, maar ook overal op Moeder Aarde
te leren ervaren én uit te dragen.

Onze Lieve Goddelijke Moeder Kwan Yin,

Help ons, onze Onvoorwaardelijke Zelf liefde en
LeMUriaanse Scheppingskracht
weer te leren ontwikkelen

om haar gericht in te zetten op Moeder Aarde.

Zodat LeMUria via al onze LeMUria Harten
zich zal openbaren

en wij als één Hogere LeMUria Beschaving
op Moeder Aarde zullen gaan samenleven.
Om zó weer één Onvoorwaardelijke Moeder MU gemeenschap te vormen

Dit doen wij samen vanuit onze Kwaliteit Eenheidsbewustzijn
afgestemd op onze leermeesters
Meester Jezus & Maria Magdalena, Maria & Jozef
Onder leiding van Onze Lieve Goddelijke LeMUria Moeder Kwan Yin

        Om Mani Padme Hum, Om Mani Padme Hum,
Om Mani Padme Hum

       Amen


Heb je een opmerking, vraag of iets leuks te melden?
Gebruik hiervoor onderstaand contact formulier én klik 1 x op VERSTUREN!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com