‘Het Grote Innerlijke LeMUria Kind Vergiffenis Programma’ start op o.l.v. van Metatron(a)

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel bovenaan dit bericht, om ‘t rechtstreeks op dit bericht op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. Holy Coderingen.

 1. Allereerst maak ik alvast melding van een extra ingelaste LeMUria LichtCirkel op Zonnewende dag 21 juni van 20-21 uur. Lees hierover verderop in dit bericht al meer. De MP3 volgt later en zal ook voor de Volle Maan van 24 juni bestemd zijn. Men kan zich reeds aanmelden.
 2. Tevens zal het de terugkerende lezer opgevallen zijn dat er sinds kort een vernieuwde Logobalk bovenaan deze website is gekomen, waarin mijn leven als aardse volgeling van Moeder LeMUria = Drie Eenheid van Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin – tot uitdrukking komt. Dit logo staat boven de website van mijn praktijk Sterrenpoort en heb ik wederom laten ontwerpen door de kunstenaar Rogier Ooievaar van www.rogier-art.nl. Dit logo i.c.m. met mijn ‘Alpha & Omega’ logo omvat mijn totale levensweg als LeMUria Healer. Beide werken helend en beschermend. Zij zullen dan ook op meerdere manieren terugkeren in Healing producten die momenteel nog in ontwikkeling zijn.
 3. Mijn taak als LeMUria Healer zal de komende jaren langzaam omgebogen worden tot LeMUria adviseur en het doorgeven van mijn levenstaak aan volgelingen. Hiervoor ontvangt men in mijn LeMUria Tempel tijdens ‘Inwijdingen’ LeMUriaanse opdrachten via de Taal van het Moeder LeMUria Maria Licht, welke men op bezielende wijze zelf tot leven dient te brengen als levens-leerweg, met of zonder een eigen praktijk.

Lieve Lichtwerker,

In aanloop naar 21 en 24 juni wil ik het hebben over Metatrona’s Tree of Life – dé van oorsprong Leven Schenkende Kabbala Boom ofwel Gaia Tree.

Serafoth 1 = ‘Kether’ prijkt overal boven aan de top van de Geestelijke levensweg van de Kabbala LeMUria Levensboom. Seraf betekent Vlam en daarom wordt zij beschouwd als de Kruinchakra van de 10 serafoths, welke reeds de Heilige Vuurgeest van Moeder Aartsengel Metatrona vertegenwoordigde in LeMUria.

hqdefault | Channeling Erik®
Metatrona’s ‘Kether’ prijkt bovenaan de
LeMUria Levensboom – Tree of Life – welke de basis vormt van het ontstaan van Leven op Moeder Aarde vanaf de Planetensferen

Metatron(a ) is een schitterende VuurGeest. Een uitstralend LichtBaken dat zich als een Goddelijke Moeder Mantel van Vurig Licht in een complex Heilige Geometrisch Voertuig, zich één heeft gemaakt met de Heilige Geest / Spirit. Zij begeleidt en heelt de Verlichte mens op weg naar Harmonie in de nochtans verdeelde wereld.

Metatrona doet dit samen met de vrouwelijke aanwezigheid van God: Moeder Shekinah LeMUria en de Aartsengel Michaëla en Sandalphona als een Oneindige Vuurgeest Lemniscaat Ademhaling tussen Hemel en Aarde om jouw Oeroude en Wijze Innerlijke Kind met haar vurige Scheppingslicht te bekrachtigen onderuit de Baarmoederschelp LeMUria Bron van de Uluru Rock in Centraal Australië.

Metatrona staat bekend als de verlosser van weerstanden én oplosser van blokkades in het Keelchakra gebied. Met haar verenigde hulptroepen is zij onlangs opgeroepen door Shekinah om het beschadigde en deels getraumatiseerde Keelchakra van Oud LeMUrianen te gaan ontlasten, te ontzenuwen en vooral te ontgiften van alle onuitgesproken en verbitterende ingeslikte woorden. Onder haar oneindige Vuurgeest Lemniscaat Ademhaling zal er als het ware een Vuurkegel afgevuurd worden via het Prana-kanalen van alle deelnemers aan de LeMUria LichtCirkel van de Sterrenpoort.

Dit Herscheppende, soms licht Elektronisch aanvoelende, LeMUria Licht van Metatrona zal uit onze Lichtwerkersgroep stralen via de Draken leylijnen door de wereldzeeën en LeMUria rivieren voortplanten over heel Moeder Aarde én heel veel vernieuwend Leven voortbrengen, zoals het van oorsprong door de Goddelijke Moeder LeMUria al voorbestemd was vóór de ondergang van LeMUria en Atlantis.


Natuurlijk steunt ook Meester Jezus ons allen bij dit belangrijke Holy LeMUria Lichtwerk t.b.v. de terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde

Zoals je al hopelijk al begrepen hebt, zal de Aartsengel Metatrona de Holy leiding nemen tijdens de komende twee LeMUria Zomer Zonnewende LichtCirkels op 21 juni + 24 juni 2021 (Volle Maan).

Onder de titel: ‘Het Grote Innerlijke LeMUria Kind Vergiffenis Programma’ zullen LeMUriaanse zielendelen, die vrij kwamen door de geopende Poorten tijdens de Pinksterdagen en de aanloop daar naartoe, onze LeMUria LichtCirkels, een krachtig Innerlijk Kind Healing ontvangen.

Heb jij sinds de LichtCirkel van de Pinksterdagen wederom het gevoel gehad dat je emotioneler werd, duizelig werd af en toe of last kreeg van griepachtige verschijnselen, depressieve gevoelens etc, dan heb jij ook als Karma drager zo’n zielendeel helpen mogen ontlasten met een helende taak in deze opwellende missie. Jouw Innerlijke Kind zal hierbij een belangrijke taak op haar schouder hebben genomen om in éénheid te komen en te blijven met haar/zijn Hoger Zelf, want zij dient als dé Holy schakel tussen Hemel en Aarde om de verborgen trauma’s van dit Geesteskind los te laten, heling te geven en te omarmen dat het is zoals het is!

De Regenboog Aartsengelen o.l.v. Michaëla en Metatrona vragen je om (wederom) mee te doen en persoonlijk bij te dragen aan de Verlichting gevende Metatron Tree of Life ‘Levensboom’ & Caduceus Lichtzwaard van Michaëla.

Als LichtCirkel dienen we dan op Aardehealing niveau als één roterend MERKABA LICHTSCHIP om nog eens tienduizenden getraumatiseerde LeMUriaanse Zielen te verschepen naar een LeMUria bestemming op een Buitenplaneet in ons Universum, waar ze allereerst een speciale Metatrona Bezielingstherapie zullen volgen om t.z.t. wederom terug te keren op Moeder Aarde om zich te herenigen met haar of zijn overige zielendelen.

WIL JIJ JOUW EIGEN INNERLIJKE KIND ÉN HET INNERLIJKE KIND VAN VELE GETRAUMATISEERDE LEMURIANEN T.B.V. DE TERUGKEER VAN LEMURIA OP MOEDER AARDE ONDERSTEUNING BIEDEN?

Geef je dan alvast op voor
21 juni en/of 24 juni 2021  20-21 uur
om mee te doen met deze wervelende

LeMUria LichtCirkel & GROEPSHEALING
op afstand telkens geleid
vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest.

 

Zodra je betaald hebt zal jouw energetisch voorbereiding direct opgestart worden. Schrik dus niet als je bewegingen om je heen waarneemt. Je bevind je dan in een extra beschermend Holy LeMUria Healing Lichtveld van Metatrona-Shekinah-Michaëla-Sandalphona waar niets en niemand in zal mogen komen die hier niets mee van doen heeft! Klik HIER voor de aanschaf van de Holy Healing Tickets van slechts € 13.

De begeleidende Geluidsopname zal ruim van te voren in een volgend Bericht plaatsen. Abonneer je eventueel gratis op mijn Blog ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’ als je telkens mijn berichten in je mailbox wenst te ontvangen (kijk a.u.b. bij je spam als je geen reactie krijgt na aanmelding).


Kubus van Metatrona – MerKaBa Voertuig
Mer=Licht     Ka=Geest – Bewustzijn     Ba=Lichaam

Tijdens LichtCirkels, maar werken natuurlijk ook bijzonder helend voor hen die niet meedoen als deelnemers, geldt onderstaande informatie:

We zullen hiervoor meerdere krachtige oefeningen samen gaan doen tijdens de LeMUria LichtCirkel. Een er van is zeker weer de oefening om de Keelchakra extra ondersteuning te geven door herhaaldelijk samen met mij de Ho’oPonopono Mantra te gaan zingen. Door dit tijdens het beluisteren van de geluidsopname samen met mij te gaan doen, zal jouw Keelchakra keer op keer ontlast en ontgift worden door deze Vergevingsoefening. We zullen dan nader tot elkaar gaan komen als LeMUrianen om weer vanuit Eenheidsbewustzijn met elkaar te leren communiceren, want wie EERST zichzelf alles vergeeft, zal DAARNA pas anderen alles volledig kunnen vergeven en minder veroordelen.

Pas dán zullen wij ogen krijgen die kunnen zien en oren die kunnen horen om Wijsheid en Inzichten te kunnen ontvangen uit die éne oorspronkelijke Ware Holy LeMUria Sophia Moederbron Geest.

Dit is nodig op Moeder Aarde om samen weer met elkaar als één Harmonieuze Leef Gemeenschap te kunnen wonen, zodat we weer eerlijk en oprecht met elkaar durven te communiceren, zonder scrupules of haatdragende gevoelens, zonder negatieve ondertoon of naargeestige gevoelens, welke overgebleven zijn door de naargeestige vergissingen die er begaan zijn en de Val van LeMUria en het latere Atlantis tot gevolg had.

Wij zijn nu als LeMUrianen eindelijk weer in staat om ons te herenigen met ons meest diep verwonde Innerlijk Kind. Door Vergiffenis aan onszelf, kunnen ook de Natuurwezens, de Elfjes en onze Hoger Schelp Elf, weer al om vertegenwoordigt mee gaan doen met onze Reinigings- en Zuiveringsoefening i.c.m. de de Infinity Breathe van de heilige Drie-Eenheids Moedergeest van Shekinah LeMUria o.l.v. de Aartsengelen Metatrona, Michaëla & Sandalphona etc.

‘Oneindige Vuurgeest Lemniscaat Ademhaling’

Wie was en is Metatrona?

Men zegt dat de Aartsengel Metatron(a) ooit als de mens Henoch (Zij die met God wandelt) op Moeder Aarde leefde en bekend stond als “het wonder der kennis”. Henoch ontving van God rechtstreeks wijze lessen en boodschappen. Henoch was volgens de traditie in de Hebreeuwse Bijbel de 7e Aartsvader en voorvader van Noach tot hij uiteindelijk pas op 365-jarige leeftijd ‘door God geroepen werd en ascendeerde Vuurgeest. Na de terugkeer van Henoch in de Hemel transformeerde hij meteen tot Aartsengel Metatrona en werd opgenomen in de Orde van de Serafijnen (Seraf betekent Vlam). Hierdoor is zij als een Moeder onder de Aartsengelen de belangrijkste Verlichte schakel tussen Mens, Ziel & Hoger Zelf.

Net als Mozes met de Smaragden Tafelen, draagt Metatrona op afbeeldingen onder haar rechterarm arm een dik stenen boek, want zij wordt beschouwd als de Hemelse Archivaris-Bibliothecaris, omdat zij opdracht had gekregen alles vast te leggen én verantwoordelijk is voor het doorgeven van de Kabbala aan de mensheid.

In de Kubus van Metatron herkennen we de verbanden tussen:

 • De 22 paden in de Levensboom van de Kabbala
 • De 22 kaarten uit de Grote Arcane van de Tarot

Hierin liggen de grootste geheimen van de Schepping opgeslagen, namelijk de Alchemie om via de 10 Sefirots van de Kabbala tot Verlichting te komen. De 10 sefirot worden in de kabbala gezien als de 10 attributen / emanaties waarmee God de wereld heeft geschapen en waardoor hij zich manifesteert:

 1. Kether of De Kroon
 2. Chokmah of Wijsheid
 3. Binah of Begrip
 4. Chesed of Genade
 5. Gevurah of Gestrengheid
 6. Tiphareth of Schoonheid
 7. Netzach of Overwinning
 8. Hod of Glorie
 9. Yesod of Fundering
 10. Malkuth of Koninkrijk

Astro-kabbalah | Home
Kabbala Levensboom
 

Ondersteuning?

 • Om jezelf nog steviger te Bezielen en te Verankeren in het Hart van LeMUria op Moeder Aarde, zal ik in mijn volgende bericht een beschrijving plaatsen van de oh zo belangrijke Oneindigheidsademhaling, zoals de Aartsengel Michaëla deze reeds in de jaren 2008 – 2010 door heeft gegeven aan Ronna Herman.
  Ik vond deze nog terug via Google in de
  cache van mijn eigen oorspronkelijke www.sterrenpoort.com 😆 (leuk misschien om te zien hoe mijn 1e website er uit ooit zag ✨🤣, maar plots uit de lucht is gegaan door faillissement van provider toentertijd).
  Ik zal de oefening nogmaals uitschrijven en langzaam inspreken op een MP3.

TOT SLOT OVERIG BELANGRIJK ONDERSTEUNEND NIEUWS

 • Inmiddels heb ik na rijp beraad met mijn Hogere Galactische Zelf besloten om geen Afstandshealing Abonnementen meer aan te bieden in mijn webshop. De Abonnementen die lopen worden uiteraard afgerond. Ik heb gemerkt dat men tussen de Afstandshealingen door soms toe is aan Inwijdingen of de voorkeur uitspreekt liever naar de Sterrenpoort in Oegstgeest toe te komen. In alle gevallen is het verstandig om voortaan eerst weer telefonisch contact met mij op te nemen, zodat ik kan invoelen welke optie voor jou het beste is op dit moment én of je bij de Sterrenpoort op de juiste plaats (nog) bent voor jouw spirituele ontwikkelingsproces. Graag houd ik zelf de vrijheid en de regie in handen, want we leven in een bijzondere tijd waarin sommige Lichtwerkers zoekende zijn. Mijn Sterrenpoort is liever géén doorgangshuis meer, maar een LeMUria Hathor Tempel waarin het Christus-Christinalicht op de meest zuivere wijze ingezet dient te worden. Als ik waarneem dat er keer op keer via een cliënt teveel onzuiverheden van heinde en verre op mij af gevuurd worden, dan ben ik genoodzaakt de verbinding te verbreken. Hoe moeilijk dit voor mij ook zal zijn, zal ik als ik de wijze raad ontvang via mijn Hoge Galactische LeMUria Zelf, opvolgen. Schrik nu niet én denk ook niet meteen ‘zal ik er eerdaags uit vliegen?’ Dit dient meer ook als een wijze raad voor jezelf: Wie past nog wel bij mij én wie niet meer!? Tijden veranderen nu eenmaal en we kunnen het niet iedereen naar de zin maken in ons leven. Dat gaat meestal ten koste van jezelf én je nachtrust.
 • Nieuw uit mijn LeMUria Webshop:
  Voor wie nog niet zo bekend is met mijn LeMUria Healing Webshop: momenteel lanceer ik geregeld nieuwe Orgonite & in Kunsthars gegoten Kristallijnen Healing Tools in uiteenlopende varianten. Zo heb ik inmiddels:
  * DRAKEN – DRAKINNEN
  * HEILIGE GEOMETRIE LANDSCHAPPEN, allen geactiveerd door Aartsengel Metatron(a): waaronder Piramides – Dodecaëders – Octaëders – 5 soorten ronde Lichtschijven (hierover later meer!)
  * 1e LEMURIA MOEDER ORGONITE SCHEDEL: een speciaal op aanwijzing van mijn Hogere LeMUria Leiding laten maken door kunstenares Anja de Vaal voor de Sterrenpoort. Deze én de ook de volgenden, worden allen gemaakt op basis van mijn eigen privé Rozenkwarts Hathor Schedel ‘Venus – Peace’. Deze Orgonite LeMUria Moeder skull zullen doorlopend in verbinding blijven staan met de Moeder Aartsengel Metatrona & de Lady’s Venus & Amethist. UNIEKER KAN NIET!  

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com