Schema van ons GODDELIJKE ZELF

Ons Goddelijke Zelf is als volgt opgebouwd

Schema van Je Goddelijke Zelf
Bovenste figuur → is de Ik BEN DIE IK BEN, de individualisatie van Gods Aanwezigheid op aarde. De IK BEN DIE IK BEN wordt omringd door bollen van licht, ook wel het causale lichaam genoemd en bevatten jouw ‘schatten in de hemel’.

De middelste figuur → is de regelaar tussen jou en God of HOGERE ZELF genaamd.

De onderste figuur → is je lichaam hier op aarde, omgeven door een Buis van Licht die door gestraald wordt vanuit het Hoger Hart uit JE WARE IK BEN DIE IK BEN (Bovenste) en we geleidelijk ons vernieuwde lichaam op Moeder Aarde ontvangen via je THYMUS chakra, ofwel Hoger Hartchakra.

Om deze doorstroom vanuit jouw Hoger Hart naar je lichaam te stimuleren, waardoor de met wit licht gevulde Buis rondom je lichaam alsmaar groeit, beveel ik aan om bewust gebeden uit te spreken en kleine ceremonies te doen.

Onderstaand gebed van Meester Saint Germain ‘Buis van Licht’ kan je hierbij van dienst zijn. Om Krachtig te laten doorwerken in al je chakra’s en uit te stralen via je lichtlichamen: liefs 3x uitspreken!

BUIS VAN WIT LICHT (3x)
Geliefde IK BEN, mijn goddelijk gezicht
Verzegel rond mij uw buis van licht
In Gods naam geroepen op dit uur
Vanaf Opgevaren Meesters’ vuur.
Bescherm deze tempel voor het anti-licht
Van onvolkomenheid op mij gericht.
Ik roep de Violette Vlam naar beneden
Door straal en vernieuw iedere wens, elk verleden
Blijf zo doorgaan in de maan der Vrijheid
Tot ik bewust blijf leven in God-Eenheid.

www.sterrenpoort.com
Gebed uit boekje: Het Violette Vuur: Genezing voor lichaam, geest en ziel: Elizabeth Clare Prophet