Nieuwe kijk op Engelen door onze Hathor vrienden via Tom Kenyon

De Hathors vertelden 1 juli aan Tom kenyon dat de Engelenwereld in te delen zijn naar grofweg drie engelenvoremen, want zoals wij hebben geleerd vanuit de kerk, als engelen met vleugels, zijn het vaak hele andere bewustzijnsvormen komend vanuit hele verschillende dimensies van Zjjn met verschillende uitingsvormen. Soms gezien als een God of Godin, of als een inter-dimensionaal wezen, een buitenaardse intelligentie of zelfs een overgegaan menselijk wezen. Ze worden geschapen en hebben geen eigen Wil.
We verdelen de engelen liever in 3 brede categorieën:

  1. Dit zijn gecreëerde engelenvelden in opdracht vanuit de Bron die naar de aarde toe gezonden worden: Dit zijn krachtvelden van intelligentie om te doen wat gevraagd wordt met een eenmalig doel of intentie. Binnen dit doel heb je ‘gastheer’leger wezens met veel verschillende intenties. Maar hier gaan we uit van Positieve intenties.
  2. Engelen binnen in de mens: dit zijn elektromagnetische velden van intelligentie die alleen voorkomen in menselijke lichamen. Die zijn geschapen door EMOTIES EN DENKEN van de individuele mens. Wij kunnen namelijk engelkrachten scheppen door gebruik van positieve intenties en bedoelingen.
  3. Buitenaardse Intelligentie: deze soort is helemaal niet engelachtig en is een foute vertaling van ons gevoel als we in contact komen met een buitenaardse. Door de kerk zijn ze vaak vertaald tot engelachtige wezens of Goden/Godinnen bestempeld die in waarheid uit meer buitenaardse beschavingen kwamen.
    Het is belangrijk dat jullie dit weten, want er mag niet opnieuw een angst hier uit voort gaan komen, want menselijke wezens , uitzonderingen daargelaten, wantrouwen door hun aard elke verandering. Dit zou opnieuw een angstveld binnen je lichaam vormen van schadelijke elektromagnetische intelligentie velden.
    Door angstige (voor)gevoelens en gedachten te creëren van ongerustheid, vrees, vijandelijkheid en armoede, maken jullie feitelijk een kwantumveld aan in het universum met kwalijke gevolgen. En door de chaotische tijd waarin jullie leven zou dit kunnen gaan escaleren en kwalijke beschadigende effecten in je lichaam veroorzaken.

De oplossing is:

  1. Om deze gedachtes krachtig een halt toe te roepen en over te gaan tot het bewust creëren van positieve gedachtes en positieve gevoelens. Hierdoor worden positieve sub atomische engelenvelden gevormd die door ‘het universum van je lichaam’ voort gaan bouwen’ en een bijzonder helend effect uit gaan stralen.

Om dit te ondersteunen hebben de Hathors aan Tom Kenyon de geluidsopname ‘A Bridge between two worlds’ doorgegeven van 12 minuten.

  1. Om Moeder Aarde te helpen de ontstane negatieve krachtvelden door godsdienstig fanatisme, klimaat verandering, machtsmisbruik en andere ego gerelateerde bedreigingen, te helpen ontmantelen en te laten verminderen, want anders kan het leiden tot uitsterving van bepaalde levensvormen inclusief veel mensen.

 Daarom roepen we jullie tevens op om tot bewust POSITIEVE actie over te gaan. Dit kan door positieve engelvormen op te roepen, uit alle spirituele tradities, van alle inter-dimensionale Wezens, van alle buitenaardse beschavingen die op een positieve wijze wensen bij te dragen aan herstel van onze Moeder Aarde met dezelfde positieve intentie als de onze!
Naar de volledige Planetaire Boodschap van Tom Kenyon www.tomkenyon.com Boodschap 1 juli 2015
Maria van der Geest www.sterrenpoort.com