I’m walking my path to the river

I’m walking my path to the river

Dit is een prachtig Engelstalig liedje welke afkomstig is van de Hopi indianen, een belangrijke Native American Tribe. Dit nummer is heel goed te gebruiken tijdens een Healing bijeenkomst ten behoeve van Moeder Aarde.
 
Het lied is afkomstig van de Cd: The River Inside -Sarva-Antah. Klik HIER om door te schakelen naar een Youtube opname van dit nummer.

cdhoeshe The-river-inside-sarva-antah

tekst

I’m walking my path to the river
And I know that the river is wild
The water is giving – the water is living
So I can trust like a child
I’m walking my path to the river
I can see that river is wide
It’s the water of the past an
The water of the future
And I remember the river inside

De welluidende Boodschap van de Hopi-indianen Oudsten die er in schuil gaat luidt als volgt:
Er is een (levens) rivier die nu zeer snel stroomt. Ze is zo groot en stroomt soms zo snel dat mensen er soms bang van zullen zijn. Zij zullen zich proberen vast te klampen aan de oever. Ze zullen soms het gevoel krijgen dat ze worden verscheurd en dat ze hevig er onder moeten lijden.

Weet dat deze rivier haar Bestemming heeft. De Oudsten van de Hopi indianen zeggen dat we de oever juist los moeten laten. Ons moeten afduwen en beter mee kunnen laten voeren naar het midden van de rivier. Onze ogen wel goed open dienen te houden terwijl we ons hoofd boven water houden.
We moeten niet alles té persoonlijk opvatten, zeker onszelf niet altijd té serieus nemen, want als we dat doen, stagneert juist onze spirituele ontwikkeling en komt onze spirituele ontdekkingsreis en groei tot stilstand.

Het hoeft absoluut niet de weg van de eenzame wolf te zijn. Komt dus allen te samen, maar verban wel menigmaal onderling de woordenstrijd uit je leven door een meer zuivere levensstijl te gaan ontwikkelen en je woordenschat te verfijnen. Alles wat we nu doen moet op een krachtig doch zuivere wijze geschieden en tegelijkertijd is het belangrijk dat we er toch ook plezier aan blijven beleven.
Wij zelf zijn namelijk degenen op wie we hebben gewacht.’

www.sterrenpoort.com


Foto aan Top:
Naar een schilderij van Patrick Rahming
Native American Indian Winter

Bewaren
Bewaren
Bewaren