Immuunsysteem

De eerste mensen die versneld aan het ascenderen zijn, zijn de zogenaamde koplopers onder de lichtwerkers.
Zij brengen versneld hun ziel en geest tot ontwikkeling d.m.v. een bewustwordingsproces en zullen hierdoor ook dieper in contact worden gebracht op de diepere dimensies van het leven. Dit vergt veel van het fysieke lichaam, waardoor het belangrijk is te werken aan een zo goed mogelijk werkend immuunsysteem.

De milt en de thymus zijn de belangrijkste chakra’s voor het immuunsysteem. Deze beschermen het lichaam tegen indringers als virussen, bacteriën, ruimt op en houdt jong! De huidige medische wetenschap houdt zich voornamelijk nog steeds bezig met dit eerste immuunsysteem.

Er bestaan 3 type mensen

De Persoonlijkheidsmens is een mens die vanuit zijn lagere wil leeft, zich door zijn persoonlijkheid volledig laat leiden. Dit komt door zijn 7-voudig bewustzijn met 7 hoofdchakra’s en is nog als een Vissentijdperk persoon. Het overgrote deel van de bevolking bhoort tot deze groep mensen en zij staan Ik-gerelateerd in het leven en zijn materie gericht ingesteld. Ze hebben zich nog nauwelijks diepere inzichten en wijsheden eigen gemaakt. Deze op zichzelf gerichte Persoonlijkheidsmens heeft in het leven voldoende aan het eerste Immuunsysteem om het lichaam in stand te houden.

De Kosmisch verrijkte mens is van oorsprong een wetend mens met een 13-voudig bewustzijn met 13 chakra’s en is een vergevorderd Aquarius mens. Dit type mens heeft het bewustzijn ontwikkeld door te gaan leven vanuit haar hogere wil. Dankzij de beschikbaarheid van de 13 chakra’s, is het proces ingang gezet om zich weer bewust te worden van de al wetendheid, haar hogere en geestelijke kwaliteiten,  het uiteindelijke 13-voudig bewustzijn. Dit heeft tot gevolg dat de Kosmisch verrijkte mens niet meer alleen met zijn kleine Ik en de materie bezig is, maar zich bewust is geworden van de grotere context van het leven, de onderlinge verbondenheid van Alles. Ook wel Eenheidsbewustzijn of Christus bewustzijn genoemd. Zij wil bijdragen aan het grotere geheel. Men stelt regelmatiger de vraag: ‘Hoe kan ik me meer gaan inzetten voor het welzijn van alles wat leeft?’
Als deze overstap naar de Kosmisch verrijkte mens bewust in gang wordt gezet dan wil het tweede Immuunsysteem haar intrede doen in het lichaam . Dit is een meer verhoogd immuunsysteem, waardoor we al maar beter bestand worden tegen de hogere energieën uit hogere kosmische rijken. Het tweede immuunsysteem wordt via een miltchakra activatie verder geopend, waardoor het door een verhoogde instroming van leukocyten (witte bloedlichaampjes) het lichaam beschermt tegen een mogelijke overbelasting en kan zorgen voor een verhoging van de weerstand, zodat we gezond blijven als we ons geestelijk verder ontplooien.

De milt beschermt dan met name het zenuwstelsel. We worden weer weerbaarder, minder stressgevoelig, dus stabieler, hebben minder last van allergieën en voedsel intolerantie, wat neerkomt op een verbeterende levenskwaliteit. Natuurlijk komt dit weer ten goede aan de Spirituele groei op weg om een Hoger wetend mens te worden.

Een Hoger wetend mens heeft de universele Hogere waarheid van het leven begrepen, doorgrond en gerealiseerd. Vroeger werd zij ook wel een Gerealiseerde mens genoemd. Als deze haar hele inwijdingsweg heeft eigen gemaakt, wordt ze uitgenodigd om als Hoger wetend mens de goddelijke evolutie binnen te gaan.
De Hoger wetende mens heeft de engelen status, haar oorspronkelijke Goddelijke Essentie weer bereikt en leeft als een gewoon mens tussen andere mensen.
Wel krijgt een Hoger wetend mens hogere opdrachten uit te voeren. Ze krijgt als taak om bij te dragen aan de evolutie, door als een bewuste Schepper te helpen de eenheid op aarde te vergroten .

Zij zal werkzaam zijn op vele gebieden om zo ook het zelfhelende vermogen te vergroten van haar immuunsysteem. Hiervoor is een derde werkend immuunsysteem nodig om het lichaam bestand te maken tegen de nog Hogere inwerkende kosmische energieën die binnen zullen gaan stromen.

Ook deze lopen weer via de milt en thymus chakra. Er zullen nu LeMUria in ons bewustzijn gaat stromen, alsmaar meer mensen gaan komen die dit stadium bereiken.

Een Hoger wetend mens staat dus voor een prachtige taak, om te helpen de enorme sprong naar het hoger bewustzijn van LeMUria te maken. Om dit hogere bewustzijn in de evolutie terug te brengen.

Tijdens het ontvangen van een LeMUriaanse Hathor Healing in mijn Sterrenpoort Praktijk of via Kwantumhealing op Afstand, wordt hier uiteraard aandacht aanbesteed. 

Een heel inspirerend boekje over dit onderwerp is ooit geschreven door: Sonia Bos: Verhoogde weerstand inclusief cd.
Zie www. Soniabos.nl

www.sterrrenpoort.com