Visualisatie oefening: Leer door vragen te stellen aan de Hathors

Meditatieve visualisatie oefening
Een Wijze Hathorkring van 12 LeMUria Godinnen vormden met elkaar tijdens het leven van Meester Jezus, Maria Magdalena en Jozef, de 12 vrouwelijke discipelen rondom Maria Magdalena. Net zo als Meester Jezus omringd werd door 12 mannelijke apostelen. Van Oorsprong waren zij vanaf de tijd van LeMUria al met elkaar verbonden in Wijsheid, omdat zij van oorsprong aanwezig waren bij de aanleg van het Kristallijnen Eenheidsbewustzijns Netwerk, ook wel bekend onder de noemer Kristalnetwerk in en rond Moeder Aarde.

Ze vroegen mij om aan jullie onderstaande Meditatie Visualisatie oefening te leren, omdat ze graag iedereen willen helpen en bijstaan tijdens haar/zijn spirituele ontwikkelingsweg.

We worden allemaal wel eens in ons leven diep aangeraakt door moeilijke omstandigheden op Moeder Aarde. Om in staat te zijn toch krachtig in de schoenen te blijven staan, stellen ze voor om je geregeld op hun goddelijke Hathor energie af te stemmen en hen jouw vragen te stellen.

Dit kan door het doen van een visualisatie oefening tijdens een meditatie. Doe het zo vaak als je zelf wenst, maar om niet verstrikt te raken in de meerdere antwoorden die daarop volgen (soms pas dagen/weken/maanden later),  kan je beter pas een nieuwe vraag stellen als je het antwoord van jouw vorige vraag ontvangen hebt. 

Hathors in tempel3

Visualisatie oefening: Leer door vragen te stellen aan een kring van 12 Liefdevolle wijze Hathor Moeder Godinnen

Voorbereiding:

  • Steek een kaarsje aan.
  • Ga er lekker makkelijk zitten
  • Neem een mooi kristal in je handen en zet een kristal, als je daar over beschikt, tussen je voeten of maak een kring van meerdere om je heen.
  • Sluit je ogen, haal een paar keer diep adem en
  • stel je nu voor dat je op een prachtig ivoorwit kristallijnen bankje zit, midden in een kring van 12 Wijze Hathor Moeder Godinnen.
    Elke Godin in deze Hathorkring heeft haar eigen frequentie, haar eigen Hathor Toon en Kristal welke afgestemd is op de goddelijke Moeder Bron.
  • Met elkaar vormen zij een prachtig orkest, waarvan de tonen diep afdalen in de zielenroerselen van een ieder die hun hulp inroept.
  • Stem je nu op de Kring van 12 Hathorgodinnen af. Dit kan door aan hen te denken en ze in gedachten uit te nodigen als je al aan het voorbereiden bent, maar kan ook door bijvoorbeeld een mooie tekst of gebed in gedachten aan hen te richten in gedachten of hardop.
  • Je mag dit natuurlijk ook zingend of tonend doen. Hierdoor ontstaat er een kristalheldere lichtverbinding tussen jouw hart en de harten van de liefdevolle Hathor kring .
  • Je bent nu klaar om één duidelijke open vraag te bedenken aan de Wijze Hathor Godinnen.
    Neem hier zoveel tijd voor als je zelf wenst.
    Controleer goed wat je hen vraagt, want zij zullen een zo’n eerlijk mogelijk antwoord zenden op wat voor wijze dan ook. Dit kan meteen zijn maar ook even tijd nodig hebben, omdat de Hathors niet altijd rechtstreeks nog tot je kunnen spreken. Schrijf de vraag/vragen op in een Hathor dagboekje bijvoorbeeld, waar je ook de antwoorden t.z.t in kunt noteren.
  • OKÉ dan is nu het moment aangebroken waarop je de vraag stelt aan de LeMUriaanse Hathor Wijzen.
    Blijf ten minste 10 minuten rustig afwachten. Focus je op iets, bijvoorbeeld de kaars of een kristal of misschien hou jij je ogen liever gesloten, maar pas dan wel op dat je niet afdwaalt met je gedachten.
  • Herhaal dezelfde vraag gerust een paar keer. Probeer vervolgens gedurende langere tijd een open mind te houden waarin je rustig afwacht.
  • Je ademt nog eens diep in en uit:
    Wat komt er naar je toe? Wat zie je? Wat hoor je? Wat voel je? Wat raakt je? Waar denk je plots aan? Wat ruik je? Wat proef je?
    Heb je het gevoel dat het antwoord nog even uitblijft? Blijf dan de komende dagen af en toe nog eens tijd vrij te maken om rustig op je eigen hartslag af te stemmen. Denk absoluut niet dat ze je vergeten zijn of dat je geen antwoord van ze krijgt. Het komt dan als de tijd er voor jou rijp voor is.
    De Hathor Godinnen kennen jouw ziel en werken daar mee samen, alsook met jouw eigen hoofdgids. Zij weten daarom hoe ze het antwoord het beste aan jou over kunnen overbrengen. Soms direct via je Hoofdgids of op een later moment door gebruik te maken van je aanleg te communiceren met de Spirituele werelden.  Soms geven iets door via je gevoel, soms door iemand in je omgeving iets te laten zeggen waar jij uit op kunt maken dat dit HET ANTWOORD is op je gestelde vraag. Vaak zonder dat dit persoon dat weet. Ook kunnen ze je iets aanreiken via een ervaring, enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken of ze weten er een oplossing voor te bedenken.
  • DUS VERLIES NIET TE SNEL DE MOED HOOR, WAAR WIJ MENSEN NOGAL EENS DE NEIGING TOE HEBBEN.
    DENK ABSOLUUT NIET: DIT LIGT WEER AAN MIJ.
    Stel ze dan gewoon opnieuw weer de vraag!
    Dit contact met de Hathors kan heel wisselend verlopen en soms ook emoties oproepen of losmaken. Dan maken ze eerst een laagje verdriet los, zodat je beter bereikbaar wordt.
    Soms komen de emoties pas wat later, vaak op een onverwacht moment.
    Kortom: samenwerken met de Hathor Godinnen is een avontuur voor beiden en kan  verrassend en afwisselend verlopen, maar weet dat zij enorm veel van ons allemaal houden. Zonder te oordelen gaan zij door met het vinden van oplossingen om ons te bereiken, want zij weten hoe moeilijk het is om door onze verdichte sluier van vergetelheid heen te breken!  
  • Neem wat je aangereikt krijgt in ontvangst zonder oordeel. Neem het aan, doorvoel en bekijk het met al je aandacht, want óns doel is ook hún doel: Hiervoor willen ze ook jou helpen in dit leven op je Spirituele zoektocht naar antwoorden, waardoor je Zielenlichaam langzaam zal samensmelten met je lichaam en jouw ego-persoonlijkheid zal omvormen van IK gericht naar een WIJ gerichte saamhorigheid met Moeder Aarde en uiteindelijk met het totale Omniversum.
  • Bedank tot slot de Hathor Godinnen
  • sta op en verlaat de Kring van Wijzen
  • kom langzaam weer terug,
  • Haal nog eens diep een paar adem
  • Beweeg je handen en voeten,
  • En open tot slot je ogen.

Als het antwoord nog niet tot je is doorgedrongen? Blijf dan  de komende periode goed opletten. Sommige antwoorden hebben eenmaal meer tijd nodig en kunnen zelfs uit meerdere lagen of delen bestaan.
Let dus op allerlei mogelijke kleine aanwijzingen, noteer ze zorgvuldig. Op een later moment begrijp je ze vaak pas beter.

www.sterrenpoort.com